30 September

2011-09-30 19:01:00
Allmänt

Då var det fredag och sita dagen för denna månaden, imorgon är det en ny och tiden bara rusar iväg tycker jag.
Vaknade inte så tidigt idag för David väckte aldrig mig, jag sover hyfsat hårt på morgonen nämligen. Men jag bestämde mig för att gå in till stan till monki för att inhandla 2 stycken nya tröjor, är jätte nöjd och tycker dom är hur mysiga som helst, de hade ändå endel saker där jag ville ha, har aldrig varit inne så innan i butiken men kanske dags för ändrig på det istället för det gamla vanliga?

Är även tvätte dag idag, tråkigt men så är det. Är inte så mycket som tur är sista maskinen är i nu och är klar om 30 minuter så blir en tidig avslutning på tvättningen idag.
KÄnner mig inte så kry idag är seg har huvudvärk och är varm och kall, ska hem till Natha imorgon hoppas det går ska bli mys med vin o ostkväll, fast jag kör något annat gillar verken ost eller vin heheh. Men jag hoppas jag mår bättre tills imorgon i alla fall :)..

Längtar tills de kommer och tapetsera om i lägenheten så att man kan få helt iordning här hemma, nu är det ingen ide att fixa något eftersom de ändå ska göras om så det känns bara onödigt tycker jag. Har gått en månad nu så nu kommer de nog snart, kommer bli så ljust i vardagsrummet, slippa dessa svarta tapeter så mörkt och dysstert nu till höst och vinter så ska bli härligt med lite ljuse i rummen :).

Får även inhandla hathylla eller något liknande till hallen eftersom det inte finns någon, och jag vill inte ha hfabs ruttna gamla hatthylla heller. Men vi få se om det blir hatthylla eller vad det blir men de blir kanoners när det är klart:).

Nej nu ska jag kolla lite på nätet och vila så att jag blir bättre:)

29 September

2011-09-29 18:38:12
Allmänt

I morse kände jag mig sliten, hade huvudvärk och kände inte alls för denna dagen i princip. Men efter att klockan hade tickat på lite så tog jag bilen hem till mamma.
Skönt väder blev det efter ett tag och jag tänkte snygga till bilen lite, blev tvätt och städdags och nu är den finare hehe..
Kom hem och lagade hamburgare och nu sitter jag här och degar. Har inte hänt så jätte mycket mera idag.

Ska kanske hem till mamma sedan och kolla på ishockey men är inte helt säker på detta.

Imorgon är det fredag och då funderar jag på att ta en runda in till stan och inhandla en mysig tröja, få se om jag kan få med mig mamam in kanske??

Nej nu har jag inget att skriva så hej..

28 September

2011-09-28 11:25:35
Allmänt

Oj oj oj så kan jag inleda detta inlägg, ett tecken på att jag är stolt över mig själv. Detta är andra dagen jag gått upp 06:10 för att göra David sällskap vid frukost, men även för att göra mig själv en tjänst så att jag kan komma in i en rutin att vara uppe tidigt utan att sova och sova.

Som sagt igår gick jag upp med tuppen och åt frukost med David innan han åkte iväg till jobbet. Jag tog mig en dusch och gjorde mig ordning. Tog sedan en till frukost vid 9.tiden för magen kurrade. När klockan slagit 10 tog jag cyklen in till stan och sökte jobb. Gick faktiskt bra och jag kände mig nöjd och åkte hem och åt sen var jag död när jag satte mig i soffan. Blev sen en lugn kväll med lite matlagning.

Idag ringde klockan igen, fukost och vid 7tiden tog jag mig ner till källaren och började tvätta. GJorde mig iordning för även denna dagen skulle det sökas jobb.
Har precis kommit hem nu och ska snart ta mig en sallad oehört sugen och magen börjar känna hunger.
Idag blir det nog lugnt också men lite matlagning som står på listan annars inte så mycket mera.

Nej nu ska jag ta och göra mig i sallad.

24 September

2011-09-24 18:05:04
Allmänt

Lördag idag och även denna månad börjar lida mot sitt slut, nu går tiden undan. Usch jag hoppas att allt löser sig nu snart, vill inte gå hemma mera.

Men idag har jag faktiskt jobbat, tror det eller ej men på HBK matchen hehe. Lite virrigt, mycket att hålla koll på trycka dit, riva biljetter, hålla koll på hur många barn som går in som är under 12 år, trycka in antalet som kommer in, usch det kan inte blivit rätt hos mig. Mycket virrigt i början och alla gick i min kö, knappt inget folk i dom andra herregud vad jag fick jobba haha..

Fick gratis mat plus dricka men jag tog bara drickan eftersom jag ej var hungrig. Får även se på matchen men jag kände att nej hbk-syrianska är inget jag känner för att se.
Om det blir jobb nästa hemma match tackar jag inte nej, då blir det gratis att se djurgården och det hade inte varit fel inte. Så vi få se :)

Igår var Davids mamma här det var mysigt, vi hyrde film och beställde pizza och hade det trevligt. Mycket skrattande, en oehört bra film..

Idag blir de nog lugnt hemma, inget speciellt planerat. Så nu ska jag surfa lite och bara vara :).

Svar till Andreas: Vad det gäller utbildningen jag sökt har jag tänkt om lite, och ska kolla upp lite saker och sen söka igen, men jag hoppas på att det löser sig med allt snart:)

22 September

2011-09-22 15:07:05
Allmänt

Idag var jag hos sjukgymnasten men han kunde inte hitta något "fel" på mig. Värken i benen eller knäna som läkaren sa att de satt. Vi ska avvakta 1 månade sen om det inte hjälper med något så blir det en tid hos kiropraktorn. Så jag hoppas på en ny tid.

Ska iväg och handla en sak som saknas till middagen idag, men de går nog snabbt.
Imorgon ska jag in till stan, till vägledningscentrum och kolla en sak med utbildningar. Har även något samtal jag skall ringa så det blir nog en bra dag imorgon hoppas vi på!!

Helgen ska jag kanske förmodligen jobba på lördag annars är det inte mycket mera planerat, bara att de är tvättedag imorgon istället då.

Nej om man skulle ta och ta sig bort till willys och handla så att maten blir klar i tid sen :).

17 September

2011-09-17 19:26:16
Allmänt

Lördag lördag lördag lalallal.. Har varit och rensat i Davids garage idag på morgonen tog ett tag och hjälpte även mamma och zinke med en sak till båten.
Sen var det hem och laga lite mat och sedan börja med tvätten, håller fortfarande på att tvätta det är mig en lång tvätttid vi har:).

Har inte gjort så mycket mera tänkte se hockey innan på tvn men de funkade inte så det sket sig, men jag är i alla fall duktig och tvättar.
När David kommer hem ska vi åka till hans mamma och hälsa på lite:) Blir lite pizza och fika mumma :)..

Imorgon ska jag upp till syster ska bli kul att busa lite och bara umgås, har inte setts sen i somras så de ser jag verkligen fram emot.

Nej nu ska jag se om det är något på tvn för snart blir det tvättstugan igen ;)

Vad hittar ni själva på denna lördagen ?

16 September

2011-09-16 18:53:14
Allmänt

Då var det helg och jag sitter i soffan och slappar efter denna dag. Idag var det dags att åka till amadeus för undersökning av mina ben. Hon kom fram till att jag skulle få träffa en sjukgymnast och köra rehab. Det sitter förmodligen i knäna så det blir att kolla med sjukgymnasten och lägga upp ett träningsschema sedan får vi se hur det går.

Annars har jag diskat, har även varit och handlat lite smått till ikväll och sedan varit en runda på clas ohlson för att inhandla ett nytt lysrör.
Skulle nämligen duscha idag och då funkde inte lyset så det var mörkt som i natten att duscha hahah..

Ikcäll blir det lite kyckling och klyftpotatis när David kommit hem, han är och skejtar, så det blir mumma.
Imorgon ska vi rensa lite i Davids garage och slänga lite saker. Sen vet jag itne vad som händer.
Söndag blir det till Jönköping för att åka upp och fira andreas och träffa syster och alla, trevligt värre:D Ser jag fram emot..

Nej nu blir det lite surfande för min del

15 September

2011-09-15 17:39:46
Allmänt

Ajdå nu var det ett tag sen, det var inte medningen att de skulle bli så ju, men har haft annat att tänka på helt enkelt.
Har inte hänt så mycket de senaste dagarna, varit och sökt jobb och lite så :).
Hoppas på ett ställe där jag var igår så hoppas hoppas hoppas. Har även sökt in till en utbildning så får se om jag kommer in på den eller ej, återstår att se.

Ska hem till mamma sen och förmodligen se hockey matchen hv-dif på nätet, hoppas på att de kommer att funka.
Är sjukt sugen på att se matchen nu..

Imorogon ska jag till läkaren för att kolla upp mina ben, har värk i benen utan någon anledning? Väldigt konstigt så ska be om att få en tid till en ortoped sen som kan kolla upp de, kanske sitter det i knäna?:/

Nej nu ska jag göra klart lite saker och även vänta på mamma som kommer och hämta mig:)

10 september

2011-09-10 18:42:08
Allmänt

Då var det lördagidag och det är tvättdag, yeeeeah eller inte. Men det är sånt som måste göras.  Har inte gjort så jätte mycket mer, satt in lite tshirts i garderoben så att vi får ordning på allt. Men det blir nog bra till slut tror jag.

har ätit lite smått nu också, och ikväll blir det nog kina mat eller pizza vi får se vad det blir. Vet inte vad jag är sugen på riktigt. men är någon timme kvar tills dess.

Satt och kollade på Stefan Livs cermoni idag, det var verkligen rörande och det kom någon tår. Det var väldigt rörande när hans ena son tog rosen och rörde den på bilden på sin pappa. Då inser man att de aldrig mera kommer att få se sin pappa. En väldigt hemsk tanke, alla mina tankar går till Stefans barn, fru, familj och alla vänner.
Att en person kan beröra så många människor som aldrig har möts i det verkliga livet.  Det jag settav Stefan i tv och i verkligheten på isen får mig att känna att detta var inte rätt. Han lättade alltid upp stämningen och var oehört snäll och omtänksam.
Som repoterna sa han hade alltid tid över för oss.
Du har gått bort men vi kommer alltid att minnas dig, en legend en stjärna en far. Må du ha de bra där du är nu.

Vila I Frid Stefan Liv

Soffläge

2011-09-09 18:57:11
Allmänt

Ja det är nästa de, soffan väntar. Nu har jag diskat upp disken efter maten och efter igår pust pust.. Nu blir det soffan för att vila huvudet lite, det dunkar bonk bonk någon vill komma ut eller är det kanske in?

Har storhandlat idag på willys och sökt två jobb när jag ändå var igång. Sedan har jag plockat lite men kom inte så långt och även lagat tacos men hade inte någon matlust blev bara en taco så det var inte mycket det.

Så nu är de diskat så nu blir de soffan se om det finns något på tvn ikväll, oftast finns det inte de.

Nej soffan nästa!!

9 Septermber

2011-09-09 07:42:01
Allmänt

Uppe med tuppen är jag allt för att vara mig just nu. Har kört David till jobbet och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Tänkte gå till Willys och köpa lite frukost men vet inte om jag ska de egentligen? Jag får fundera lite och se hur jag gör.
Annars blir det en dusch och sen sätta igång med mitt stök här hemma och sedan åka iväg och handla och söka jobb så det är vad dagen består av.

Nej nu ska jag kolla lite på tv innan jag sätter fart, återkommer senare under dagen/kvällen :)

8 September

2011-09-08 21:44:27
Allmänt

Idag började dagen segt som alla andra dagar, men jag hoppade upp ganska snabbt för att fixa lite och sedan äta innan jag skulle iväg på massage.
Hade en ny massör idag hon var faktiskt duktig. Körde ryggen och även benen. Hon sa att jag var svullen och även väldigt väldigt spänd på två av mina muskler i ryggen, och det kan jag känna av nu att ajg är lite öm.

Gick sedan till stan för att möta upp zinke för att sedan åka hem till mig och vänta på att mamma skulle ringa så att vi kunde hämta upp henne.
Jag och mamma åkte sedan till ikea i helsingborg och shoppade lite smått.
Hade bestämt mig för fyra saker men det blev lite mera. Är hel nöjd med allt och imorgon blir de nog lite fix med sakerna som jag köpt.

Tänkte även ta och handla lite imorgon blir en runda till flygstaden sedan söka lite jobb. Blir även en runda in till stan för att köpa en ljus sak osm jag gärna vill ha.

Nej nu blir de film en liten stund sen sängen..

6 September

2011-09-06 18:03:43
Allmänt

Vaknade väldigt väldigt sent idag, jag hade inte orken att ta mig upp ur sängen. Mamma ringde och kollade om jag var hemma senare och då bestämde jag mig för att nu jävlar får jag gå upp.
Började faktikst med att ta undan disken och börja plocka undan allt i köket, sedan börja städa toaletten. Hann dock inte så mycket för mamma kom och knackade på och undrade om jag skulle med och fika, vem tackar nej till fika?
Åkte iväg och fikade sedan tog vi en runda på stan och jag hittade en "klot" man tänder som det är gas i eller vad det nu heter.
Tror jag ska in imorgon och köpa den faktikst fastnade för den helt enkelt. Hade även tänk söka jobb imorgon, måste bara hämta skrivaren hos Davids mamma så att jag kan skriva ut mina cvn så att jobben blir sökta.

Har ätit hembakad pizza idag verkligen mumma, med riktigt kall cola, ooooh det vattnas i munnen hahha.
Ska väl plocka iordning nu sedan städa klart toaletten hade jag tänkt.

Ikväll blir det tv för hela slanten för att imorgon är det en ny dag:)

5 September

2011-09-05 14:30:21
Allmänt

Usch idag är det en seg dag, jag som gick upp i tid för att får saker gjorda har inte gjort något ännu och ändå har det gått flera timmar. Det blir nog så när man sitter inne och hemma mycket att energin tar slut. Det är annorlunda om man kommer ut och arbetar då får jag mera energi än vad jag har nu.
Men jag tänkte ta tag i det nu ändå efter detta inlägg, sätta på lite musik så att jag får ltie mera energi.

Jag har i alla fall varit ute och handlat lite smått till maten idag. Regnet öste ner men jag gav mig ut ändå för att få det gjort annars hade det säkert inte blivit gjort.

Händer inte så mycket mera idag än att jag ska fixa allt, ska in en stund till stan sen hade jag tänkt med David annars är de lugnt.

På torsdag blir det ikea med mamma i alla fall sen får vi se vad som händer i veckan..
Nej på med musiken för här ska städas..

4 September

2011-09-04 13:52:02
Allmänt

Idag är det underbart väder ute, solen skiner och värmen flödar. Man kan bara njuta och vädret idag.
Håller på att diska här hemma eller nu har jag en lite mat paus, men sen ska jag fortsätta och sen blir det nog även en städning. Tråkigt att vara inne en sådan dag men jag har ingen lust med att gå ut egentligen, vad ska jag göra ute?
Senare idag ska jag och David hem till mamma och zinke och ta oss en grillning. Underbart gott ska det bli, var längesedan man tog sig en grillning.
Annars kommer det väl inte hända så jätte mycket mera idag än städning och grillning.

Imorogn blir det massage på morgonen i sköna 50 minuter, tror jag ska köra på rygg och armar imorgon med. Är underbart skönt när man bara ligger och slappnar av och blir masserad.

Ska börja springa med hade jag tänkt har köpt nya kläder så att jag får väl ta och sätta igång med det. Få se kanske blir det en runda imorogn?

Ikea blir det även i veckan med mamam, jag behöver komma ut lite för att få annat att tänka på.
Nej nu ska jag äta lite mera innan jag tar tag i resten.

Utbildning?

2011-09-03 18:05:20
Allmänt

Jag har funderat ett tag nu på att ta en utbildning inom handel. En utbildning som har flex vilket betyder att man inte böhöver åka dit, bara någon gång på intruduktion och så.
Tyvärr vet jag inte om man kommer komma in på den eftersom det ofta gör avslag på dom eftersom det egentligen är en utbildning som görs på gymnasiet.
Jag ska ta mig en funderare till på utbildningen och kolla upp lite saker till och känner jag för de kommer jag att ansöka till den.

Så förhoppningsvis blir det av.

3 September

2011-09-03 14:23:07
Allmänt

Då var det lördag idag, grått och trist som vanligt.
Idag har jag en enorm huvudvärk som inte vill försvinna, den bara sitter kvar och irriterar mig och värker, men jag hoppas på att det blir bättre om en liten stund.

I torsdags så var jag på gekås och små shoppade lite, köpte bla en ny jacka och lite annat smått och gått. Blir lite mera sen kanske när man fått nya tapeter coh allt, då man vet vart man ska sätta upp alla saker och allt.

Igår var vi ute och åt pizza ett litet gäng, trevlans var det. Sen blev det hem till michelle dääe vi spelade lite spel sen efter det åkte jag hem och la mig nästan direkt.

Idag är det tvätt dag, orkar inte egentligen för min enorma huvudvärk men jag får väl vila mellan tvättarna nej nu ska jag vila mitt lilla huvud lite.

1 September

2011-09-01 14:45:59
Allmänt

Då var det ny månad och nya tag som jag brukar säga. Hoppas på att denna månaden ger mera framgång en denn förra.
Igår var det inventering på jobbet, hade tiden 18-23 men vi blev nästan kvar till klockan 12. Fick räkna soppäsar oh herregud när jag kommit till över 400 tappar jag räkningen och är tvungen att räkna om allt. Pust det var lite irriterande men de gick tillslut blev över 600 i alla fall.

Nu hade jag tänkt gör mig iordning för jag ska åka till ullared med mamma, även zinke ska med hör och häpna.
Får väl se om jag hittar något har itne tänkt att storhandla, men något litet ska vi väl hitta.

Nej nu blir de att göra sig klar så att de inte får vänta sen :).