14 Maj

2012-05-14 20:48:00
Allmänt

Jag skrev ett inlägg och datorn dock SUCK vad jobbigt det blev..
Men dagen har i alla fall varit som den brukar vara inget speciellt har hänt idag inte.

Helgen har varit hyfsat lugn, städat, tvättat och haft Davids mamma på besök men god hemalagad mat inte alltig helt fel de inte!!

Imorgon ska jag iväg på en intervju på ett äldreboende, få se hur det går vet inte vad jag ska ha för förväntningar så det återstår att se.

Annars så händer det väl inte så mycket, blir bio på onsdag i alla fall, annars inte så mycket mera...

Nej nu känner jag mig seg i kroppen och huvudvärken kommer smått krypande känner jag så

Hej på er!!!


11 Maj

2012-05-11 07:53:14
Allmänt

Sex dagar sedan jag skrev senast, vad har då hänt på dessa dagar? Jo jag har varit i stockholm för att se derbyt mellan aik-djurgården vilket var en helt okej match. Tyvärr blev inte resultatet som jag hoppats på men de var nära, men som man säger nära skjuter ingen hare.
Träffade min bror innan matchen och gick och åt lite innan matchen, på en pizzeria där min bror är stamkund fast han inte ens bor i stockholm, tyckte jag var lite kul..

Har väl inte hänt så jätte mycket mera än så det är väl höjdpunkten på hela veckan. Vi håller fortfarande på att äta bättre här hemma  och oftare. Det går i vågor men det funkar, ska börja leta lite mera recept så ska de nog gå ännu bättre. Inget socker heller sen den 30 April och där är jag stolt över mig själv, ingen coca cola, chips, godis eller något liknaden.. Där får vi en klapp på ryggen!!

Idag tänkte jag mig att jag skulle åka ner till Ängelholm och söka lite jobb, så får vi se om det ger något resultat vid denna tiden på året. Har inga stora förhoppningar men man vet aldrig..

Nej nu ska jag ta mig en dusch och sedan göra mig iordning för att vara redo för att ta bilen ner till Ängelholm.

Ikväll blir det bio Avengers väntas, var även på 21 jump street förra helgen, den rekomenderas starkt!!

5 Maj

2012-05-05 15:42:40
Allmänt

Då var helgen här, och vi har haft jätte fint väder förutom igår var lite små grått och idag lite blåsigt. Men man får njuta när solen tittar fram.
Brände mig när jag var hemma hos mamma 1maj så har inte kunnat njuta dock så mycket, men lite i alla fall.

Har inte hänt så mycket annars, har börjat äta bättre och slutat med sockret nu. Började i måndags och har inte rört socker alls, ingen coca cola eller chips/godis.
När verkligen stolt över mig själv att jag klarat av detta så bra, och känner att jag verkligen kan sträcka på mig och vara stolt över mig själv.

Idag ska jag och David på bio blir 21 jump street, ser jag fram emot. Vi har fortfarande biopengar kvar på våra presentkort som vi fick i julklapp så de blir kanoners!!

Imorgon ska jag och mamma förmodligen ta en runda till ikea och kolla läget lite och shoppa något litet kanske?
Vi få se hur de blir med de..

Stockholm på tisdag då det är dags för derby aik-djurgårn, min kära bror bjuder mig på matchen så det tackar jag inte nej till. Så jag hoppas att vädret håller uppe och att de blir sooooool..

1 Maj

2012-05-01 17:07:22
Allmänt

Då är vi inne på maj månad, och denna inledning för 10 solar av 10 möjliga. Har varit eller är fortfarande underbart väder ute.
Jag och David åkte hem till mamma och zinke idag vid lunch för att grilla lite, är inte grillad mat underbar?
David åkte sedan vidare efter maten för att skejta, vilket han fortfarande gör, jag stannade kvar och kom precis hem. Har varit ute och njutit av vädret har har nog allt fått lite färg, det är en början i alla fall.

Snart blir de en dusch sen blir det att laga lite mat till morgon dagen. Imorgon blir det som vanligt till stället sen får vi se vad som händer.

Om en vecka blir det stockholm för fotboll aik-djurgården det ser jag verkligen fram emot och jag hoppas även vädret håller i sig då.

Nej nu ska jag surfa lite innan de blir en dusch!!