Super bra helg!

2010-01-31 18:50:11
Allmänt

Nu sitter jag hemma och kollar på tv, tror det är final i handboll har ingen riktigt koll.
Syster, Andreas och barnen kom hit igår och hälsade på! Vi hade det verkligen mys åkte bort till coop och handlade lite lördags godis, barnen blev överlyckliga hehe. Sen åkte vi hem till lägenheten och beställde pizza och sen så väntade självklart Robinsson finalen. När det var slut väntade sängen för barnen och vi "vuxna" kollade på en film på 4an, number 23 tror jag den hette sen blev det sängen.

Idag vaknade vi runt 9- halv 10 tiden, åt lite frukost sen bar det av till aq va kul. Första gången jag var och badade i ett badhus på jag vet inte när, men det var rikgit kul och barnen hade verkligen kul. Åkta ruschkana bubblade i poolen och busade runt, full rulle hela tiden.
Efter att ha varit där 2 timmar åkte vi hem och lagade lite mat, Simon och Elin passade på att spela lite Wii - Mario Galaxy. När vi ätit klart började dom packa ihop sina saker och sedan åkte dom hem, dom har ju ändå nästan 3 timmar hem.

Vi fick en liten present av syster med familj, super snyggt.
Passar in bra på vårt glas bord!! Perfekt!


Nu kommer snart David hem, han är på väg hem med tåget från Halmstad, ska bli riktigt mys att träffa honom.
Imorgon är det 4år med honom, underbara år underbar pojkvän kan inte bli bättre!! Så lycklig!!



Ingen David

2010-01-29 22:23:35
Allmänt

Nu är det fredag och jag sitter själv i lägenheten. David har åkt till Halmstad för att hälsa på. Sitter och kollar på film, försöker fördriva tiden med film och dator. Det är första gången jag ska sova själv i lägenheten, helt ensam i Malmö, lite jobbigt men jag hoppas på att det kommer gå snabbt och fint.



Idag har jag städat lägenheten och även tvättat.

Imorgon kommer min syster och hennes familj på besök. Det ska bli riktigt kul dom har inte varit här nere ännu och sätt våran lägenhet. Så får vi se vad vi ska göra. Blir i alla fall Robinsson på kvällen.

Längtar till imorgon när dom kommer och längtar efter att baby ska komma hem.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen

Hej Hej

Tidig morgon.

2010-01-25 13:03:39
Allmänt

Nu sitter jag hemma och ta det lite lugnt. Idag var jag uppe riktigt tidigt, brukar aldrig gå upp tidigt men idag var jag tvungen för att jag skulle på möte, så klockan ringde 07:00 och jag kände bara för att ligga kvar, men möte är ett måste annars blir det inga pengar.

Det gick bra på mötet höll på i ungefär 40 minuter sen fick vi gå, tog då bussen till willys och handlade lite saker som saknades i kyl och frys. Sen var det bara hem lagade lite korv med bröd och nu sitter jag här i soffan.

Väntar på att David skall komma hem sen ska vi kolla upp vart sjukhuset ligger för han ska dit imorgon och rönka foten, så vi måste kolla upp vart det ligger.

Nej nu ska jag surfa lite, uppdaterar kanske sen!!

Full rulle!

2010-01-24 19:19:20
Allmänt

Idag har jag varit igång hela dagen! Vaknade vid halv 11 lite sovmorgon sen gjorde vi oss i ordning för att åka till stadium på mobilia, skulle kolla efter ett par grus skor. Hittade ett par splitter nya grus skor för endast 249:-
Adidas mitt favorit märke helt klart, så nu har jag grus, inomhus och fotbollsskor i adidas, nästa lite beroende kan man tycka hehe.

Adidas - Grus skor!

 

Efter mobilia drog vi vidare in mot stan, gick runt lite men jag orkade inte kolla så mycket, är HUR mycket folk som helst ute och shoppar, så det får bli till veckan om jag ska handla något. Gick vidare till Burger King och tog oss en bit mat.

När vi ätit klart tog vi bussen till bibblan där jag lånade en bok, inte så vanligt att jag läser, vilket jag aldrig gör men det kan vara skönt att ha något på kvällen att koppla av med. David kollade lite i olika bil tidningar sen vid 4 åkte vi hem.

När vi kom hem så tog vi ner vårt hemmabiosystem i källaren som inte fungerar vet inte rikgit varför så vi tog ner det i förrådet, sen även mattan som vi hade innan och lite kartonger, så nu är de lite mer plats här i rummet!!

Här är den nya vita mattan!

 

Vi har även nya gardiner i köket, som mamma har sytt till oss!!

 

Nej nu ska jag ta och laga lite mat till kvällen här, blir något enkelt pasta och köttbullar sen blir det lite tv och film ikväll!

Frusen

2010-01-23 17:32:52
Allmänt

Sitter hemma i soffan nu men massor av ljus tända för jag är lite frusen men nu är de bättre. Träffade Sanela innan och hennes kusin tror jag det var vid mobilia.
Sen efteråt har jag inte gjort så jätte mycket bara varit hemma som sagt.

Ikväll blir det nog att laga någon god mat och sen se film. Lite lördags mys.
Imorgon funderar jag på att dra och kolla om jag hittar några grus skor, eftersom de sliter mycket på vanliga. Sen ska jag nog skicka iväg ett mail och kolla om jag kan komma och provträna på tisdag. Jag måste ta tag i det, jag måste börja känna lite folk, så det är nog så jag måste göra!!

Redan lördag

2010-01-23 13:13:54
Allmänt

Nu är det lördag och det är helg. Sitter här i soffan och kollar på tv och väntar på att Sanela ska skicka sms om att hon ätit klart och kan komma och hälsa på hos mig hihi!!

Mamma och zinke var här i veckan och fixade gardinerna i köket så nu har vi det, och sen så var vi en rund på Ikea, mamma och zinke hadlade lite till deras badrum som dom gjort om och lite annat smått o gott, jag och David hadlade en ny matta till tv rummet så nu är de lite ljusare här inne och sen lite ljus och så. Så nu är de lite mysigare.

Annars har vi väl inte gjort så jätte mycket i veckan vad jag kan komma på nu.

Få säga Grattis till Michella som fyller år idag med!

Nej nu ska jag chilla vidare hej hej

Nöjd.

2010-01-19 22:18:42
Allmänt

Tisdag idag, och klockan är lite mer än 22, sitter och fördriver tiden lite med att kolla på The Hills innan jag ska ner i sängen och sova.
Idag var jag på Fk för att kolla vad som hänt med pengarna, varför det skulle betlas tillbaka, det visade sig att det inte ens var mina pengar utan att det var någons annas pengar. Jag hade redan fått mina för november och december bara det att jag inte kollat riktigt. Men det suger ändå att tro att man fått 9513kr men sen visar det sig att de inte är mina pengar, så jag fick gå in på internet och betala tillbaka 9513kr, som tur var hade jag inte rört pengarna så det var skönt.

Var en runda på Ikea innan idag när david kommit hem från skolan, vi ska nog köpa en ny matta så att det blir lite ljusare i rummet.
Efter Ikea fick jag för mig att dra ut och springa, har inte tränat på över 2 månader så det var otippat. Jag orkade springa hela tiden utan att stanna var väl ute och sprang i ungefär 20-30 minuter, det räckte kände jag efter att inte tränat på länge, så jag är nöjd. Funderar på att börja spela här i Malmö i ett lag, men har inte bestämt mig ännu men det ser ut så, så då får man väl ta och börja springa hahha.

Annars har jag tagit det lugnt nu, suttit och kollat på The Hills, är lite besatt tror jag men alla har vi någon serier vi gillar.

Imorgon kommer mamma och zinke och hälsar på lite, ska fixa gardinerna och dra till ikea lite och lite så, blir nog skoj, skönt att få upp gardinerna i alla fall.

Nej nu ska jag kolla vidare.
Hej Hej

18/1

2010-01-18 21:22:55
Allmänt

Ny vecka nya tag. Var på Academedia på möte idag på eftermiddagen, gick igenom vad som kommer hända och vad som gäller. Har fått en coch nu men kommer dock inte ihåg vad han hette, men han var trevlig. Ska tillbaka
dit på måndag klockan 09:00.

 

Åkte sedan hem och hade fått post från FK, stod att jag ska betala tillbaka över 9500kr, för att jag inte var berettigad att få de pengarna, men det ska jag vara, så ska dit imorgon och kolla vad som är fel?

Men nu sitter jag och kollar på idrottsgalan, inte det bästa men vad ska man göra?
Ska nog träffa Sanela på lördag hoppas jag:D, var någon månad sen sist så det ska bli riktigt kul, hon ska nämligen ner till malmö:D.

Hel dag på stan!

2010-01-16 21:51:19
Allmänt

Ja det kan man verkligen säga att det har varit en hel dag på stan. Hela 5 timmar på stan idag ojojo nu är jag trött efter en måltid också.
Stack först till Stadium på Svågertorp och lämnade tillbaka byxorna till understället för det var för stora, och dom hade självklart inga mindre. Sen åkte vi vidare till värnhem där jag skulle kolla vart jag skulle på måndag, och tog även en runda på intersport för att kolla underställ, de hade typ men kostade satas mycket, så vi tog bussen in till staden. Väl där gick vi en till runda på intersport vilket inte gav något fynd, så tog stadium igen och där fanns det ett par i min storlek, överlycklig äntligen hade jag hittat ett par.

Sedan var det dags att åka till värnhem igen byta buss och ta en annan till willys, vi var tvungna att handla lite färs o kyckling, sen äntligen kunde vi åka hem och laga mat.
Blev kyckling med grönsaker i ugnen och ris i vår nya riskokare.

Nu sitter jag mätt som bara den och kollar lite på tv med David.

Imorgon väntar städning och en liten tripp till ikea. Sanela kommer nog till Malmö nästa helg, ska nog träffa henne:D

Nej nu ska jag fortsätta glo på tvn!

12 januari

2010-01-12 13:31:53
Allmänt

Idag har jag varit i stan. Åkte in för att kolla om det var möjligt att göra praktik på Din sko på triangeln men det var det tyvär inte i nuläget. Men det gör inte så jätte mycket, ska börja gå till en aktör på måndag så jag hoppas det löser sig bättre då. Sen var jag på Af och fick påskrivt av en lapp så att jag kan få lite pengar nästa månad. Sen åkte jag bara hem och gjorde lite mat, och nu sitter jag här.

Jag har bestämt mig jag ska göra en tatuering till minne av min mormor, jag kände de nyss att det är helt rätt. Ett minne som jag inte kommer ångra, hon kommer alltid finnas med till minne, inte bara i mitt hjärta och mina tankar utan nu blir de även en text och blomma till minne av min kära mormor på mig.

Jag ska leta upp ett ställe beställa tid och lägga undan pengar, inget jag kommer ångra. Jag vill inte gå till något ställe sådära bara för att göra, utan vill ha de snyggt gjort.

11 Januari

2010-01-11 14:03:11
Allmänt

Nu har jag inte uppdaterat på ett bra tag och det är väl för att jag inte har orkat, och sen har jag varit hemma hos mamma i Halmstad och det är inte så kul att sitta vid deras dator eftersom den är så seg rullar inte ens framåt nästa. Men i alla fall åkte till halmstad veckan innan jul för att gå på begravning för min kära mormor <3. Det var en mycket fin begravning med många tårar både på ont och gott. Att slippa behöva lida och veta att hon har det bättre, men sammtidigt att hon lämnat oss och inte kommer tillbaka i detta liv, men förhoppningsvis i nästa när vi lämnar detta också.

Har ändå fått vibbar om att hon var bland oss när vi var i hennes lägenhet och delade upp sakerna till alla hennes barn, nästan alla fick yrsel eller huvudvärk. Min ena morbror är väldigt medial tror jag det heter och även min moster men inte lika mycket, men har ändå den gåvan. Så dom sa välkommen till mormor, och det kändes som hon var där.
Jag vet att de inte är många som tror på sådant, men jag är en av dom som gör det.

Men på julafton var jag i Värnamo hos min systers sambos föräldrar med min bror, pappa, syster och självklart hennes barn och sambo hans föräldrar då. Mycket trevligt som vanligt, med massor av myror i byxorna hos barnen.
På kvällen sov jag hos min bror, för att dagen efter åka till Halmstad igen där vi skulle fira jul med mamma. Även syster hennes familj var där.

Nyår var jag hemma hos David, vi tog det lugnt, båda var helt slut, jag somnade lite i soffan vid 22 tiden och ville bara att klockan skulle bli 00.00, kändes som en evighet innan klockan slog 00.00. Men det var mys, även Davids mamma var hemma:)..

Igår kom vi hem till Malmö igen, och det känns skönt, nu ska jag börja den nya året det ska bli ett bra år. Nya möjligheter och nya saker skall hända, det är något jag har bestämt mig för.

Funderar på att göra en tatuering till minne av mormor där det ska stå Moi Mukulat (hon sa alltid det till mig när jag kom och hälsade på, även när jag var mindre) och sen en blomma, eftersom hon verkligen älskade blommor.

Nej det blev ett långt inlägg så jag ska väl slita skriva annars orkar inte någon läsa!
Ha de super

Ensamhet.

2010-01-04 21:30:14
Allmänt

Ensamhet det är något som ingen vill känna. Jag känner mig ensam och vilsen i mig själv. Jag vet inte vad jag är och vad jag gör.
Ensam att inte känna sig önskad, att känna att man inte är intressant, duger man inte, finns man inte kvar?
Vilsen i mig själv går jag och funderar dag ut och dag in, vad ska hända, kommer det att hända något alls? Finns man kvar i någons tankar, eller är man bortblåst?

Vem är jag? Vem var jag? Vart står jag nu? Något som jag inte vet, jag vet inte vem jag är och det blir bara värre o värre, mer tankar och deppigare. Inget bra slut på år 09 och ingen bra början på år 10.

Ensamheten finns kvar och kommer finnas, finns vissa saker som kan ändras så de blir bättre, men frågan är vet man om det, förstår man eller är det bara tomt.?