Onsdag morgon

2011-03-02 07:37:49
Allmänt

Då var det dags för att göra sig iordning för andra dagen på praktiken.. Igår gick det faktiskt bra, jag fick sitta i kassan hela dagen förutom 10minuter då jag var och skyltade lite bland godiset.
Började först med att stå bakom och kolla hur det gick till, men efter mindre än 1 timma satte jag mig själv bakom och satt sedan kvar medans personal stod bakom och kolla så att allt gick rätt till.
Fick sedan en helt egen kassa efter e stund där jag satt  själv hela dagen, hade självklart en bakom mig men hon satt vid kassan så vi satt rygg mot rygg men det gick bra:)..

Nu får vi hoppas på att denna dagen går lika bra, är smått krasslig slemmig och huvudvärk men de är bara att ta sig en ipren så blir det nog bättre:).
Tror det blir kassan idag igen sen ska jag få lära mig självscnningen också :). Så det blir nog bra:)..

Ja nej nu ska jag fixa de lilla sen åka iväg!!

Tisdag morgon.

2011-03-01 07:33:24
Allmänt

Tisdag morgon och jag är inte helt på topp, huvudet värker det är slemmigt i halsen och jag känner bara för att lägga mig ner o vila. Men icke sa nicke nu väntas det hårt pass för mig som inte alls är van vid detta nu. Om 28min börjar jag och snart är det dags att ta på sig skorna och traska dit!!

Ja vi få se hur dagen går. Tror jag ska stänga av datorn och se så att jag gjort allt så jag inte får panik i sista minuten!!