Packning på min lista!!

2011-01-28 17:37:56
Allmänt

Packning står på min lista denna fredag.. Men snart är det handboll och då ska jag bänka mig vid tvn!!
Har inte hänt så jätte mycket sen sist utan livet leker heheh.. Fast i en berg och dal barna!!

Har inget vettigt att skriva så nu blir de att återgå till allt!!


Martina

Lördag.

2011-01-22 13:46:22
Allmänt

Till svar på din fråga kära bror, så gick de inte som planerat enligt ett jobb jag sökt och hoppas på. Man tappar hoppet när de inte slutar som man vill. Men de blir väl bättre snart.

Lördag idag och solen skiner och himlen är blå underbart väder ute, men jag sitter dock inne men har varit ute en pyttelitenstund i alla fall.
Ikväll är de tänkt att jag ska hem til Michelle som fyller år imorgon, hon ska ha lite partaj ikväll så de ska bli trevligt.
Få se vad jag hittar på tills dess.

Fick förresten jobba nästa vecka också vilket är skönt, blir lite mer klirr i kassan där sen. Och på tisdag kommer lönen blir skönt, men den ska inte användas utan sparas  hela summan. Måste ju tänka lite framåt och bara spenderar.

Nej nu ska jag vila lite, imorgon väntas en jobbig tränings dag med spinnging i 1 timme sedan fotboll i 1,5 timme så de blir mycket träning imorgon!!!


Martina

Cup.

2011-01-16 19:18:37
Allmänt

Idag har det varit cup i Markaryd, vi kom vidare från gruppen men sen tog det stopp. Men de var en rolig cup och jag tycke ratt vi kämpade bra.
Nu sitter jag i min säng och ska kanske ta bussen in till David för att kolla på film, vi få se ska ringa honom snart och se vad han säger.
Har lagat mat tills imorgon så allt är färdigt inför morgondagen. För imorgon väntas det jobb...

Nej annars har det inte hänt så jätte mycket mera idag mer än cupen.  Ja nej om man skulle ta och ringa och se om de blir film eller om de blir hemma istället.

Fryser

2011-01-15 17:28:22
Allmänt

Sitter och är iskall om mina små händer brrr.. Men jag fryser ganska lätt kanske kan det bero på detta? Sitter i min sköna säng med datorn i knät och kollar på the hills, det funkar alltid att kolla på när man inte har något att göra faktikst!!!
Lagade thai soppa innan idag blev smaskens, verkligen mumma.. Åt även min lilla bakelse som jag skulle ätit igår men sparade den tills idag istället, med blåbär på mums för den med!!

Ikväll blir det en lugn kväll ska upp tidigt imorgon och iväg på cup i markaryd och då ska vi komma längre än de andra gångerna! Men de kommer bli kul sen väntas det jobb hela veckan och träning och fest hos michelle till helge..

Sen veckan efter de ska jag ta tag i allt igen, det är svårt att få tag i folk nu när man jobbar så de får blir veckan efter, jag ska inte ge mig jag ska ha, jag är värld det.... Det ska slå in usch fy vad jobbigt det kan vara...

Nej nu få jag ta andra saker i tankarna.. Dags för cola!!

Ingen utdelning

2011-01-13 13:57:32
Allmänt

Det går inte som jag planerat och som jag vill att det ska gå.. Jag hade mina förhoppningar på att detta skulle bli något men det visade sig som alla andra gånger att de inte riktigt räcker hela vägen vilket är hur tråkigt som helst.
Börjar känna mig ganska uppgiven nu att de inte går min väg och hur jag vill att de ska gå. Måste sätta mig ner och tänka igenom allt och planerar hur jag ska gå till vägar. blöööö!!!

Har tröttnat på detta nu vill ha något eget nu usch vad ska jag göra???

Nej dags att börja sätta sig o tänka igenom allt.

Första för säsongen.

2011-01-10 19:04:23
Allmänt

Nu vänstas snart den första utomhus träningen för säsongen. Det är 0-gradigt ute men de går nog bra bättre än minus i alla fall.
Få bli underställ och shorts, sen få vi se hur de blir med resten.  Men de ska bli intressant i alla fall.
Det som är tråkigt är att vi börjar inte fören halv 9 ikcäll och slutar kl 10. Det är drygt var på grund av planerna och allt annars hade vi tränat tidigare.

Så vi få se hur de blir imorgon på jobbet kommer vara döds trött sov hur dåligt som helst i natt också så men men..
Nej om man skulle ta och vila lite innan man ska byta om...

Söndag kväll.

2011-01-09 21:45:29
Allmänt

Nu är snart helgen slut och imorgon väntas det jobb. Kommer bli jobbigt men de blir pengar till slut så det är ändå skönt.
Imorgon börjar även utomhus träningen så de ska bli intressant, få se hur kallt de blir. Känner mig inte så pigg för det men de ändrar sig nog till imorgon. Blir dock en sen träning med slutar kl 22 men de blir säkert bra..

Annars har de varit en bra dag, så de blir mycket jobb och träning i veckan så vi få se hur mör jag är till helgen.
Ska väl chilla vid tvn nu sen blir de väl att försöka sova, söndagar är de dock svårt att somna på.

Ja nej nu blir de tv!!

Dålig uppdatering!

2011-01-07 16:11:45
Allmänt

Det har det varit här den senaste tiden, skälet till detta ligger i att jag nästan aldrig sitter vid datorn längre. Går bara snabbt in på min mobil och kollar läget sen loggar jag ut direkt. Så det är varför det varit väldigt dålig uppdatering på min sida!!

Nu är det nytt år och allt, jag har fått ett litet extra jobb nu under dessa 2 komande veckorna. Har ifs redan jobbat 2 veckor men då har det bara varit mån-ons men allt gör mig glad.

Annars är det väl som vanligt, hinner dock inte uppdatera så mycket mera nu för ska snart ta och åka iväg!!
Men få bli  bättring!