Lördags Mys

2010-07-31 23:57:22
Allmänt

Idag är det lördag och jag har jobbat. Jobbade tillsammans med Fidelie, det var helt dött på jobbet. Inget folk alls, fattar inte vart alla var, det var lördag och inte så fint väder ute, ändå var det inget folk inne och shoppade?
Men vi snyggade ändå till siffrorna lite mot slutet än av början av dagen i alla fall.

Tog bussen hem efter jobbet där David väntade, vi gick ut på en promenard och sedan blev det pizza och nu american hiistory x. En bra film tycker jag allt.
Blev erbjuden att följa med Fidelie och Alexandra ut idag, men sa att vi få ta de nästa gång förhoppningsvis blir det innan jag flyttar!!!:)

Tänkte bara uppdatera lite nu när det ändå var reklam.
Imorgon blir de jobb, både öppning och stängning!! Hoppas på mer folk då!!


Martina

Segare än segast

2010-07-30 13:21:53
Allmänt

Det är inte alltid så postivit att ligga i soffan och dega när man är ledig, man blir bara slöare och tröttare. Funderar på att göra något här hemma men jag orkar egentligen inte och jag har lovat mig själv att inte göra de, utan att vila.




Hittade en passande bild som är drygt 2år gammal på hur jag känner mig just nu!



Martina

Deg

2010-07-30 10:11:20
Allmänt

God morgon alla, idag har jag bestämt mig för att jag inte ska göra något alls. Jag ska bara vara som en deg som ligger i soffan och inte kommer någonstans.
Jag ska bara laga lite mat idag är det tänkt, det ska bli räkgryta fast med kyckling istället. Men måste nog ta en liten runda och köpa lite mera kyckling, har nämligen bara 2fileer hemma, vet inte om det räcker för dom är inte så stora.
Så en liten runda till ica blir de sen ligga som en deg bara.

Nej nu ska jag kolla lite på friidrott på tvn hade jag tänkt och bara njuta av min ledighet, för i helgen är de jobb.
I övrigt så regnar det nästan alltid när jag är ledig och när jag jobbar skiner solen, så irriterande så det inte är sant.


Martina

Nomy - Cocaine

2010-07-29 22:52:39
Allmänt

Jag har äntligen hittat låten som jag gått och tänkte på och funderat över vilken det kan vara. Med hjälp och tips av Alexandra har jag fått reda på vilken låt det var!! Tusen tack Alexandra!:)

Nomy-Cocaine, ta en lyssning på den om ni inte redan har gjort de, skön låt tycker jag allt.

Satt nyss och funderade över hur tråkigt och hur mycket jag kommer sakna alla tjejer på jobbet när jag slutar.:(
USch det kommer bli riktigt tråkigt att sluta och lämna dom, men man få hålla kontakten via fb och msn.
Bästa jobbet bästa personelen som finns, det är verkligen tummen upp för dom!!

Nej nu ska jag väl glo runt lite på nätet och se om jag hitta något, imorgon är jag ledig men vet inte vad jag skall göra än, få se kanske packa eller bara slöa hela dagen lång.

Sov gott alla


Martina

Lyckad mat!

2010-07-29 18:17:09
Allmänt

Nu har vi ätit här hemma, maten blev lyckad och smakade verkligen mumma!!
Håller på att tvätta lite nu också, man få passa på att göra saker när man är ledig, men ändå vila så man inte sliter ut sig och njuta av sin lediga tid.
Har plockat ner lite tavlor också, måste bara spackla igen hålen så att de inte syns sen. Jag börja känna mig lite stressad inför flytten, allt som ska packar, sen ska det flyttas och sen ska det städas. Flyttar alla sakerna till Halmstad men bor kvar här ett litet tag till eftersom jag jobbar och så, och allt ska städas. Men det blir nog bra till slut.

Funderar på om man kanske ska packa ner lite saker eller ej, men vad ska man packa ner i så fall, svårt att veta tycker jag, man använder i princip allt.

Jaja jag får ta och röra på mig och se om jag kommer igång!!

Nytt och fräscht.

2010-07-29 11:53:53
Allmänt

Min blogg är som överskriften säger ny och fräsch. Tack vara min bror och hans flickvän Gabriella. Tack så mycket!!
Nu ska det bli mera bloggande, och jag ska försöka lägga in mera bilder och ta mera bilder så det blir lite roligare att kolla in.

Idag är jag ledig, och jag har redan varit en runda på ikea och inhandalat en ny tvättkorg eftersom den andra gick sönder. Har även varit och handlat en kasse mat, för idag ska de bli biffar, klyftpotatis och sallad på det.. Mumms!!

Nu är snart mina varma mackor klara så att jag kan få lite i magen tar ju ett tag innan vi ska äta sen idag.

Nej nu ska jag springa o kolla så dom inte blir brända.

Onsdag

2010-07-28 22:36:24
Allmänt

Idag har jag jobbat men en liten kort dag 14-20. Dagen har gått fort, märkt om reaskor och vi har sålt för mycket så tiden rullade på. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, druckit cola bara och chillat vid datorn.
Sitter och kollar på The Hills, vilket drama det kan vara hahha, men jag älskart det


Nu har jag en liten ledighet igen, är ledig torsdag-fredag, så imorgon ska jag plocka iordning lite kanske packa ner lite inför flytten. Även ta en runda till ikea och köpa en ny tvättkorg för den andra är sönder. Så få passa på nu när man bor så nära Ikea.

Ja nej nu ska jag kolla vidare lite innan jag träffar sängen:)

Jobb dag

2010-07-27 10:37:45
Allmänt

Ja nu är min lilla ledighet slut, har varit ledig sen i fredags, så idag blir det jobb. Jobbar 12-20 så de blir en heldag ungefär med andra ord. Men det ska nog gå fint får vi hoppas på. Har precis ätit lite nu så snart ska jag göra mig iordning sen ska jag ta bussen till jobbet.

Veckan ser ut som följande.

Måndag: Ledig, Bio
Tisdag: Jobba 12-20
Onsdag: Jobba 14-20
Torsdag: Ledig, träning
Fredag: Ledig
Lördag: Jobba 12-18
Söndag: Jobba 10-18

Så lite ledighet i veckan har jag ändå, sen börjar även träningen idag, men jag kan inte eftersom jag jobbar.
Vi var förresten på på igår inception, en lite tänk film men ändå bra.

Nej nu hinne rjag inte skriva mera nu måste jag göra mig klar!!!

Världens bästa bror!

2010-07-26 12:29:43
Allmänt

Jag har helt klart världens bästa bror, så omtänksam så snäll, rolig allt han är allt. När han var här nere och hälsade på bjöd han på allt, pizza köpte kläder till mig. Nu ska jag snart få en ny design av hans flickvän Gabriella och han står för den, kan man bli mer bortskämd. Jag tycker om att spendera tid tillsammans med dig, när vi gick i köpcentret var toppen, inte varje dag som är sån. Andreas du är den bästa storebron man kan ha, är lyckligt lottad du betyder mycket, älskar dig brossan!.

Trött i fötterna.

2010-07-06 20:59:50
Allmänt

Ja det är jag verkligen hade mina converse idag utan inlägg och det har jag fått sota för, helt öm i fötterna efter 6h jobb. Har precis ätit pizza och nu kollar jag på vm, holland leder med 1-0.
Jobb imorgon igen fast bara till kl 15, skönt att sluta tidigt för en gångs skull.

Ja kära bror vi kan ta en runda om skoaffären, och jag har 20% på alla skor. Men om det är rea på skorna har jag ingen rabatt på det. Utan då är det rea lappen som gäller. Dom har nämligen mycket rea nu.

Nej jag vet inte vad jag ska skriva mera, inget viktigt att säga...
Hörs väl imorgon

Jobb jobb jobb....

2010-07-06 11:21:06
Allmänt

Det är var veckorna består av jobb jobb och åter jobb. Det är konstigt när man inte har något jobb då vill man jobba, men sen när man har då vill man ha semester och ut och njuta av de underbara vädret. Idag är det inte så fint väder ändå så det gör inget att jag jobbar.

Dålig uppdatering från min sida, men i helgen har jag i alla fall varit i Halmstad och haft lite grillfest med släkten och även firat mig och elin lite, även jarkko fyllde år. Grattis till oss!!

Jag vill göra om min blogg men vet inte hur, någon som vill hjälpa mig eller komma med förslag. Jag måste ävenlägga in lite bilder så det inte blir så tråkigt att läsa hela tiden..

Men i alla fall veckan ser ut som följande:

Måndag: Jobba..
Tisdag: Jobba, till stan..
Onsdag: Jobba, tvätta..
Torsdag: Jobba..
Fredag: Ledig, pappa o bror kommer på besök..
Lördag: Jobba..
Söndag: Jobba..

Ja som sagt jobb hela veckan, men det blir pengar i slutändan så jag ska inte vara negativ. Nej nu ska jag göra mig ordning, för snart ska jag ta och cykla iväg till jobb!!