Första träningsmatchen.

2010-03-28 23:48:18
Allmänt

Nu sitter jag i Halmstad och är fortfarande sjuk. Halsen är bättre inte alls lika ont som igår men vi får väl se i natt om jag kan svälja eller inte när jag väl ska sova. Har fått lite mer hosta bara men hoppas på att den ska vara över snart med.
Spelade träningsmatch idag med Trönninge första matchen för min del detta året, hade en hyfsat bra chans i första halvlek men satte den inte. Spelade väl ungefär 50-55 minuter i den stilen. Vi vann i alla fall med 2-5.
Har tränat i Malmö men aldrig haft ont någonstans efteråt, men det känner jag ikväll att jag har ont i benen, är väl för att man sprang så pass mycket skulle jag tippa på. Men jag har även käsnliga ben också så kan bero på det med.

Imorgon är det träning med trönninge igen, så även på onsdag. Tisdag kanske jag ska till Gekås, men inte alls säkert, känns inte som om det kommer bli något i nuläget.

Till helgen ska jag och David och kanske min bror upp till Jönköping för att gå på Elmias bilmässa. Skulle inom min syster på vägen hem med, men vet inte hur det blir med det nu. Dom kanske inte är hemma när vi är där. Jag var i alla fall välkommen på måndag när mamma o zinke ska upp (om dom nu kan) men då åker jag hem till Malmö.
Så vi få se hur det blir med den saken. Annars får det väl bli lite längre fram.

Nu ska jag väl inte göra så mycket kanske se om det är något på tvn för jag är inte så trött faktiskt. Få se helt enkelt, ska väl försöka att träffa lite folk i veckan också nu när jag är här.

Buss Buss.

2010-03-24 14:22:13
Allmänt

Nu har jag kommit hem, efter att har varit ute sen klockan halv 11 och sökt jobb. Det tar ganska lång tid när man måste åka buss genom hela stan för att komma till ställerna. Först tog jag bussen hemifrån till Limhamn och till Willys och sökte, det är inte många som har jobb och vissa vet inte ens. Sen blev det att vänta på bussen i 5 minuter och åka till Jägersro. Det tar 40 minuter att åka från Limhamn till Jägersro skönt att få sitta ner en stund. Där gick jag till Eko Hallen och hon sa att de hade inte kollat på shemat för sommaren ännu, så de hör av sig vid intresse. Sen gick jag till Toys"R"us, där skulle de inte ta in något alls till sommaren, utan bara till jul. Sen blev det buss igen till ett till Willys. Handlade även lite där för vi ska äta tacos sen när David kommer hem!!
Tog sedan bussen in mot stan, bytte buss på centralen och åkte hem, så man kan säga att jag har väl åkt buss i ungefär liter mer än 2 timmar idag!!

Nu ska jag bara ta de lite lugnt sen vid 4 tiden ska jag laga tacos, sen blir det nog en runda in till stan igen förmodligen med David.

Imorgon väntar det tvätt på morgonen kl 7, sen söka jobb och på kvällen träning.

Tränade förresten igår, vi var 5 stycken på träningen hehe. Vi har tränings match på söndag mot Rosengård. Fick förfrågan om jag kunde vara med, men tyvärr kan jag inte de, ska till Halmstad på fredag!!

Trött!

2010-03-22 21:16:57
Allmänt

Nu har klockan slagit 21 och jag är ganska trött. Jag blev det innan vid 18 tiden efter att jag hade diskat.
Vi åt korvstroganoff idag och sen lite våfflor till efterrätt. Nu degar jag bara i soffan har precis kollat på Erik och Mackan på 6an. Väntar på att Boston Tea Party ska börja vid 22 tiden. Under tiden ska jag kolla på Håkans Bar på nätet. 

Var i stan innan idag och kollade sandaler till Magda, vi hittade faktikst ett par det var dom sista och i storlek 38 så vi få se om de passar, tar med dom i helgen Magda!!

Nej nu ska jag kolla lite sen blir de Tea Party sen sääängen!!!

Ny vecka.

2010-03-22 11:25:16
Allmänt

Ny vecka nya tag som man brukar säga. Förra veckan var ingen höjdar vecka för min del inte i slutet av veckan i alla fall. Veckan började bra med intervju och så, men blev mer och mer förkyld och på onsdagen kände jag mig rikgit illa. Vaknade på natten vid 02.00 någon gång mot torsdag morgon, av att jag var hur varm som helst. Gick upp tog febern hade 39 grader mådde pyton kändes som jag skulle spy vilket jag gjorde sen spenderade jag endel tid på toaletten. Sov inget den natten, eller inte mycket i alla fall. Klockan ringde vid 08.00 för jag skulle på möter på torsdag morgon, fick ta och sjukanmäla  mig och var hemma och vila bara. Sov två timmar sedan på eftermiddagen.
Gjorde inte så mycket mer förra veckan varit seg och lite små sjuk.

Men nu är de som sagt ny vecka nya tag som gäller. Har varit på möte idag som vanligt på måndagar, åkte sedan hem och gick inom Ica för att köpa fralla, så nu har jag ätit frukost och ska väl snart åka in på stan. Magda var ute efter ett par sandaler som de inte har i Halmstad så skulle kolla upp vad de kostar. Tror inte det blir något jobb sökt idag, måste skriva lite ansökningar så att jag kan söka imorgon och i veckan.


Veckan ser ut som följande just nu:

Måndag: Möte Academedia, stan kolla upp sandaler till Magda.
Tisdag: Söka jobb, träna fotboll 19:00 - 20:30.
Onsdag: Söka Jobb.
Torsdag: Tvätta 07:00 - 12:00. Söka jobb. Träna 19:00 - 20:30.
Fredag: Till Halmstad.

Så ser veckan ut nu, nej nu ska jag fixa lite sen så blir det stan!!

Små sjuk.

2010-03-17 14:11:43
Allmänt

Nu är det nästan 3 veckor sedan jag uppdaterade. Har inte hänt så jätte mycket, har varit på någon intervju och lite så. Känns som det håller på att gå uppåt i alla fall. Tränar fotboll nu med, med lilla torg ff. Igår skrev jag på papprerna för en utlåning så nu ska de skickas till trönninge sedan till förbundet där tror jag. Så det dröjer väl någon vecka innan jag har blivit klar för spel antar jag.

Ligger i soffan och degar idag mådde inte så jätte bra så blir hemma idag. Imorgon väntas det möte sedan blir det att söka jobb hos några arbetsgivare. Sen på kvällen blir det träning!!

nej nu ska jag vila vidare, hej så länge!!