Imorgon sätter allt igång!!

2011-02-28 18:46:01
Allmänt

IMorgon är det tisdag och ny månad och en helt ny månad för mig med saker att göra.  Imorgon börjar jag min praktik ser ändå fram emot de fast jag ej kommer få några pengar för de. Men förhoppningsvis leder det vidare. Men inte för höga förhoppningar för det gillar jag inte!!

Annars idag har jag inte gjort så jätte mycket, vaknade med huvudvärk och den har suttit i hela dagen från och till i princip. Är slemmig i halsen och allt vad man kan vara men det stoppar inte mig från praktiken.
Ska bli interessant och se vad som händer tror jag ska vara vid charken direkt faktiskt.

Ja nej händer inte så jätte mycket ikväll blir lugnt med lite tv och så:)

Uppe med tuppen.

2011-02-23 08:59:30
Allmänt

Ja det kan man säga att jag är, gick upp redan klockan 06:05 för att köra Zinke till jobbet eftersom jag själv behöver bilen idag. Ska som sagt ner till Helsingborg och söka lite jobb hade jag tänkt. Blir väl att jag åker vid 10-tiden ungefär. Tänkte även ta en runda inom ikea för att köpa en byrå till mamma. Är hos David nu och har ätit lite frukost och kollat på big brother på nätet. Tänkte göra mig iordning så att jag är klar sen så det bara är att åka iväg.

Ja nej om man skulle göra de så att man slipper stressa sen..

Nyklippt

2011-02-22 12:13:23
Allmänt

Tisdag och solen skiner dock med mycket moln på himeln. Känns som om sommarn börjar närma sig när det fina vädret tittar fram dock är det fortfarande minusgrader ute. Nu vill jag har värme, sol och bad. Men det kommer väl får vi hoppas på.
Har varit och klippt mig idag behövdes kändes det som, hel nöjd är jag dock att man är lite fattigare. Köpte även"pulver" som man ska ha i håret, har tänkt på det länge men aldrig blivit av, men nu så!! Behöver även en ny plattång så det får införskaffas också se hur mycket pengar jag har nu efter lön o lite annat.

Ska hem senare idag och fixa lite med sökningar till jobb och så för imorgon ska jag ta bilen ner till Helsingborg:).
Jag köpte kanelbullar innan när jag var inne i stan så funderar på om man kanske skulle ta och smaska i sig en :)..

Ett steg närmare

2011-02-17 09:55:15
Allmänt

God morgon!! Nu är snart denna veckan slut också allt bara springer iväg tycker jag. Idag är det tänkt att jag ska göra lite nytta inom jobbfronten och det ska jag göra bara banka in det i huvudet även om det inte är det roligaste att göra men det är ett måste..

Mötet på willys gick väldigt bra, om det blir som vi planerat blir det praktik och sen om jag visar framfötter och de är nöjda med mig blir det förmodligen sommarjobb också. Så nu har jag inget att förlora bara mycket att vinna på det. Sen vet man aldrig efter sommaren kanske de utvecklar mer och jag får mer, förhoppningsvis men det ska jag inte hoppas för mycket på.

Men känns som jag kanske kommit fram ett steg nu med allt men det är fortfarande mycket kvar ändå så bara kämpa kämpa...

Nej om man skulle börja med sitt "jobbande" för dagen då..

Brrr

2011-02-15 13:52:22
Allmänt

Nu har jag gjort mig iordning för att snart ta bussen till flygstaden. Där väntar ett möte hos en på Willys angående praktik. Har tänkt göra praktik i 1 månad för att sen hoppas på att det kan utvecklas. Men vi få se vad som händer man ska som sagt inte ha några förväntningar det är bara onödigt:P..

Ser att de blåser som satan ute och dessutom gör vinden så att de blir svinkallt. Speciellt vid flygstaden där allt ligger öppet brrr ser inte fram emot att gå ut till bussen snart...

Har inte gjort så jätte mycket mer idag hade tänkt göra mer men på något vis blir det inte så.

Alla hjärtans dag

2011-02-14 10:43:06
Allmänt

Som sagt idag är det alla hjärtans dag. En dag som många lägger ner mycket tid på att planera och köpa presenter och allt. Men jag har inte gjort det, blir ingen present idag till David. Vi har sagt att eftersom vi inte har så mycket att röra oss med så köper vi inget och det tycker jag ändå är bra fast man vill ändå ge något litet ändå så vi få se.

Helgen har annars varit hur bra som helst och hur mysig som helst nu har vi tagit igen allt vi missat under min lilla semester i fjällen och under min insjukning.
Torsdagen blev det tacos, film och mys.. Fredagen gjorde vi egen pizza på färsen som blev över från tacosen med massa annat på och film på det.. Lördagen åkte jag till ikea med min kära mamma och hade väldigt kul vi shoppade eller ska jag säga att mamma gjorde det till hallen i deras hus och det blev verkligen jätte fint!!! Jag fick ett litet bord plus två stycken stolar som man kan ha utomhus jätte söta. Tog även en runda på väla där jag hittade ett par gröna byxor riktigt nice!!

På vägen hem åkte vi inom blomsterlandet där jag köpte rosor till min älskling som jag skulle ha med mig på kvällen. Vi lagade egenmarinerad kycklingfilé med hasselbackspotatis och tzatziki mumma var det!!
Igår var det sista dagen på helgen då min kära bror kom på besök, jätte kul att träffa honom och se att han mår bra. Nästa gång får jag hälsa på er:)..
Sen blev det mys hos David med god mat, film och massa onyttigheter.

Jag har som sagt haft en underbar helg:)

Idag är det massage inplanerat, blir: ben, lår, vader och fötter få se hur detta kommer gå. Jag hoppas på att det kommer bli skönt i alla fall.

Jag måste även kolla nätet och så, jag sa till mig igår att jag måste tänka lite på mig själv angående vissa saker och vad som är bäst för mig att göra nu.. Detta ska lösa sig, det bara ska de!!

Nej nu blev det mycket text, hoppas att de inte är för drygt att läsa:)

11 Februari

2011-02-11 14:29:00
Allmänt

Wie ett bra tag sen det skrevs några rader i denna lilla blogg. Men nu är det dags för några nya rader tycker jag allt.
Har varit borta i 1 vecka uppe i vemdalen och åkt skidor, har haft det riktigt kul. Underbar lägenhet med super utsikt härligt gäng med massa bus och skratt, speciellt näst sista kvällen då vi tog fram pulkorna ner till stället vi skulle käka på. Då fick man säg ett gott skratt :)..
Att åka skidor började annars inte så bra, redan första dagen fick jag ont i troligtvis mina benhinnor på båda benen, så fick avbryta efter bara 3 åk den dagen. På kvällen upptäckte jag att de var svullet och ömt, så fick hoppa över en dag men nu är de som tur bättre men höll i sig hela resan dock..

Hemkomsten av resan kunde dock sluta bättre, söndag natt eller ska man säga måndag morgon fick jag magsjukan, även min kära mamma. Sen fick jag även höra att Jarkko(mammas bror) och Andreas(systers sambo) hade åkt på det också, så vi låg 4 stycken insjukna i magsjukan.

Nu har jag frisknat till och sitter hos David som jag inte träffat på ett tag efter resan och sjukdom.
Vi hade väl tänkt fira vår 5års dag som var den 1 feb, men få se om de blir ikväll eller imorgon eller hur vi ska göra, inte riktigt bestämt ännu.

Till helgen kommer förmodligen min kära underbara bror och hälsar på, så får vi se om hans flickvän Gabriella är med ( som även gjort denna blogg). Ska blir super kul att ses har inte setts på månader nu eftersom han flyttat upp till Långsele.

Imorgon ska även jag och mamma iväg till Ikea är det tänkt och inhandla lite nytt till huset som är lite renoverat.
Så det ska bli kul ser fram emot det :).

Ja nej nu känner jag att jag har skrivit av mig, nästa vecka väntar nya möjligheter, jag känner att jag måste ta tag i vissa saker så att allt kommer att lösa sig. ÄR fortfarande lite osäker på hur och vad jag ska göra men de löser sig:)..

Nu blir de lite Daniel adams ray som får mig på bra humör och surf.