19 Oktober

2011-10-19 19:49:55
Allmänt

Blåsigt och regnigt väder är vad det är idag, men det är mysigt såhär på kvällen när man sitter tillbakalutad i soffan men lite ljus tända.
Idag var det en runda till doktorn som gällde, tänkte cykla först men regnet och blåsten stoppade mig så det blev bussen ut till söndrum.
Läkaren konstaterade att det var belastningsskada på mina ben, men jag är lite skeptiskt till det eftersom han inte kunde säga varför jag får samma smärta i mina ben när de blir lite kallt som när jag sitter stilla som när jag rör på mig.
Men blir att boka tid hos sjukgymnasten igen för att träna ett tag och går det då inte över då blir det läkaren igen.
Enormt jobbigt att gå runt med smärta i benen och att det bara går över med värktabletter.

Annars har jag bara vilat idag igen, fick samma enorma huvudvärk idag som igår, men idag blev även synen suddig lite obehagligt faktiskt, men det har mesta har gått över nu i alla fall.
Blev en lätt matlagning idag det fick bli tacos och nu är disken klar och jag sitter i soffan och njuter av kvällen.

Imorgon vet jag inte vad som händer få se hur jag mår om det blir likadant som idag och igår, det återstår att se!!

18 Oktober

2011-10-18 15:38:21
Allmänt

Regnet det bara öser ner, så ser det ut i sommarstaden just nu, det blåser även och har sig.
Igår blev det fotbolll på örjansvall, och det blev bra siffror slutade 1-3 och det kändes underbart. Matchen var väl helt okej andra halvlekt tyckte jag att vi ägde. Mamma följde med mig och vi hade det trevligt, vädret var helt okej var uppehåll och ca 10 grader.

Idag har jag inte gjort så mycket har haft huvudvärk hela dagen så jag har mest vilat, varit en snabbis på willys för att inhandla värktabletter och matlagningsgrädde.
Blir korvstroganoff till middag idag, så de kommer bli mumma dags att börja laga snart kanske?
Efter det ska vi ut till garaget i trönninge och fixa Davids kompis bil lite, sen ikväll blir det nog lugnt.

IMorogn blir det läkaren igen fast en annan för att kolla upp mina ben för att se vad han har att säga om det. Jobbigt att gå runt med värk utan att veta varför man har ont??

Nej matlagning nästa!!

17 Oktober

2011-10-17 15:41:58
Allmänt

Sitter och kollar ut genom köksfönstret på trafiken som rullar på mednas solen lyser upp det som händer.
Jag har lite beslutångest idag faktiskt, djurgården kommer ikväll och gästar hbk för en match i allsvenskan men jag vet inte om jag ska gå och kolla? Vad talar emot egentligen, årets första match för mig i så fall men har jag orken? Oekar jag betala för en biljett när ekonomin ser ut som den gör? Jag kan stanna hemma och lyssnba på radion men visst det är inte alls samma sak att lyssna som att se?
Vad ska jag göra?, gå eller inte gå?

Annars har jag inte gjort så värst mycket, varit en runda på stan en snabbis blev det och snart ska jag laga lite mat hade jag tänkt.
Sen är frågan om man ska till örjansvall eller inte?
Valet borde vara lätt, jag sa jag ska se en match iår och det är när de kommer hit, men nu tvekar jag, kan det vara kylan och pengarna, eller är jag bara helt enkelt för bekväm för att gå ut?

KOmmer jag ångra att jag inte gick om jag inte går? Om solen hade varit uppe längre vid denna tiden hade jag kanske inte tvekat lika mycket, eller hade jag?  Usch fy blä jobbigt, men det återsår väl o se vad kvällen har att vänta.

16 Oktober

2011-10-16 17:23:06
Allmänt

Då var det söndag och denna dagen består av underbart väder. Solen har varit framme hela dagen och håller sig fortfarande framme. Inte ett moln på lång sikt så underbart så underbart.
Har vairt ute och gått i 1 timme och njutit av vädret, kände att jag behövde komma ut och njuta lite.

Tog mig ett kallt glas cola och sitter i soffan och njuter lite innan jag tänkte göra mig en potatisgratäng.
Funderar lite över hallen också, vi ska få nya tapeter men jag vill egentligen inte ha en hatthylla för att den tar så stor plats och hallen känns så liten, men sen kan man heller inte ha någon med krokar för jag måste ha mina mössor, halsdukar och vantar någonstans vart?
Är det någon som har någon ide på hur man kan lösa detta?

Längrat tills de kommer nya tapeter så att man kan börja "inreda" i lägenheten, med hyllor tavlor osv.

Tror vi ska ta oss till hemmakväll sen för att hyra oss en film, är inte helt fel en söndagkväll. Så det blir lite mys söndag.

Imorgon är det en ny veckan och då återstår att se vad som händer  :)

Svar till Andreas så har vi ej fått någon snö ännu, men ni kanske har?

11 Oktober

2011-10-11 13:54:01
Allmänt

Idag är det huvudvärksdagen må jag säga, ligger i soffan och slappar och försöker få bort min huvudvärk. Har ätit lite så nyss så hoppa på att den kommer att försvinna snart.
Underhåller mig själv genom att kolla på Arga snickarn på kanal5 play, ett program spom jag är fast i just nu.

Idag annars har jag inte gjort så mycket, diskat lite och lagat mat annars inte så mycket mera. Vädret är blåsigt och just nu lite sol, annars har det regnat det mesta i morse.

Vad som händer idag är väl inte så mycket, kanske iväg och handla lite sen för det ekar ganska tomt i kyl och frys.
Sen ikväll blir det förmodligen fotboll, viktig match ikväll, så ser väl kvällen ut tror jag.

6 Oktober

2011-10-06 19:43:46
Allmänt

Då var det torsdag och jag har varit på massage idag, underbart både skönt men lite smärt med som det ska vara.
Åkte sedan hem till mamma och zinke för att hjälpa till med en sak i badrummet, så nu är de klart bara en små sak som skall fixas.
David kom sen hem dit också så vi fixade in en bil i garaget som han ska fixa till sen åkt vi hem och beställde pizza som mamma stod för, tack så mycket för den underbart gott var de sitter just nu i soffan och är propp mätt.

Tog även disken nyss och nu blir det väl tv snart innan sängen kallar om någon timme.
Imorgon ska jag nog in till stan lite på förmiddagen sen ska jag och mamma iväg och handla present till min kusin Jennie som fyller 18 år:)

Så nu blir de att surfa lite innan tvn kallar

5 Oktober

2011-10-05 15:28:27
Allmänt

Då var det en ny månad och vintern är snart här, julen närmar sig smått och jag känner bara att nej jag vill ha värmen, jag vill att det är ljust ut längre än vad det är nu.

Idag har jag inte gjort så värst mycket var och inhanlade lite smått innan till maten idag, blir först tacos och sen efter det blir det att göra en tacopaj så att David har någon mat med sig imorgon till jobbet så det blir mumma..
Tog även disken när jag kom hem så att det inte blir så mycket när man lagar maten och ätit den så det blir prima.

Imorgon står massage på listan, ska bli  skönt med lite avkoppling men det är de den sista nu på ett tag, sen blir det ett uppehåll :). Annars vet jag inte vad som ska ske mera imorgon.

är det någon som sittar och håller på ett gott recept, som man vill dela med sig av?
Har dålig fantasi nu när det gäller mat, så om ni vet något smarrigt skicka de gäran :)