Hjälp.

2009-11-30 19:14:31
Allmänt

Jag köpte en klänning idag som jag tror jag ska behålla, den ser inte så snygg ut på kortet men bra när den sitter på. Men då är det ju det att man ska ha ett par skor till också, någon som kan rekomendera några? Är inte van vid klack, men det är ju det som blir snyggast till eller? Har ni några förslag kom gärna med dom..

Svart klänning -  Gina Tricot

 

Bilder..

2009-11-30 18:55:49
Allmänt

Nu har jag ätit och är mätt och belåten. Sitter i soffan och är seg, tycker det är jobbigt att inte ha något jobb. Känner att jag inte gör någon nytta hemma, bara sitter på min röv och ja vad gör jag egentligen? Vill ha ett jobb nu så jag gör lite nytta och drar in lite pengar och kan bidra med mera.

Var som sagt i stan idag och sökte jobb, gick sådära vissa tog inte emot ansökningar så det får man söka på nätet, så håller på att lägga in cv och allt på nätet.
Var nyss på lidl och handlade cola, stort behov av det det är så gott när de rinner ner i halsen, Underbart!!!

Tog lite bilder på lägenheten inann, Nina tyckte att den såg stor ut, och jag tycker att den är stor gott om utrymme.
Saknars lite gardiner och blommor sen blir det nog bättre, ni ska få ta en titt på bilderna!!


Hallen


Hallen



Sovrummet



Sovrummet



Vardagsrum



Vardagsrummet



Köket




Köket



Hoppas bilderna duger, som sagt det saknas lite saker innan lägenheten är helt färdigt, men de duger.

Måndag Morgon..

2009-11-30 09:15:33
Allmänt

Klockan har slagit 09:00 och jag ligger i sängen och försöker fixa till mina ansökningar. Vädret är tråkigt grått och usch nej jag vill ha lite sol.
Nu ska jag fixa mina ansökningar så snabbt som möjligt sen så blir det lite frukost efter det blir det att göra sig iordning för staden.
Där väntar först bibblan och utskrivning av ansökningarna, sedan försöka få ut dom. Efter detta ska jag se om jag kanske kan åka till entré och se om de har någon klänning, eller om jag tar det i stan få se hur det blir.
Har lovat lite bilder, men det får jag ta när de blir lite ljusare ute.

Vill gratta min bror på namnsdagen idag, och även min systers sambo. Grattis

Tjola...

2009-11-29 22:53:15
Allmänt

Söndag kväll klockan börjar närma sig 23.00. Idag har jag städat, tvättat, diskat, svabbat och nu är jag slut, degar i soffan och surfar runt lite på nätet innan sängen kallar.

Var på IKEA igår och inhandlade lite fönster frost så nu är det mindre insyn i vardagsrummet, ska sätta upp de i köket också så de kommer bli riktigt nice!!
Har lovat bilder på våran lya, ska försöka ta lite bilder imorgon (om jag kommer ihåg) jag har dåligt minne, men jag ska göra mitt bästa.

Annars imorgon blir det väl stan på förmiddagen, vill hitta en klänning till nyår men det är inte det lättaste, och det är inte super kul att dra till stan själv utan någon som kan vara smakråd åt en. Men vad ska man göra? Sen blir det att söka lite jobb, fixa ansökningar och så vidare.

På torsdag kommer nog mamma och zinke ner och hälsa på, ska fixa upp lite tavlor o spegeln de har med sig. Sen en runda på IKEA igen och fixa lite krukor och gardiner, sen kommer de bli toppen!!

Nej nu ska jag surfa lite innan jag ska sova, Heeeej

Freedag..

2009-11-27 20:30:03
Allmänt

Tråktigt väder idag igen, men det är det väl alltid nu för tiden. Jag vill att solen ska titta titta förbi lite mer och stanna lite längre, då hade livet varit bättre.

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, skulle städat men det få bli imorgon istället. Har i alla fall fixat routern nu så nu surfar jag non stop. Även ätit pizza och myst till det här hemma med lite snaks och ljus.

Igår var jag en liten snabbis på stan, mycket roligare att gå på stan här än i Halmstad, mer i utbud, det gillar vi!!!
Köpte två koftor och en tunn tröja. Hittade även Magdas tröja som jag lovade att jag skulle leta efter, men det var ren tur. Var först på ett HM där den var slut, de ringde då till triangeln där det fanns EN kvar och den la jag undan, så lite tur har man alltid.

Ja det var lite vad som hände idag och igår, nej nu ska jag nog kolla lite på idol.
Ha de fint!!

Onsdag kväll..

2009-11-25 20:44:42
Allmänt

Och jag sitter och kollar på på bonde söker fru. Det är så att man skrattar lite åt Roger haha, hans tre rätter han kan "laga", snabb makaroner, pytt i panna och ägg. Hur mycket är det att laga hahah? Ja alla är vi olika så att säga.
Idag har jag sovit länge för att jag hade förbannat ont i huvudet när jag vaknade, det är förkylningen som håller på att cp. Annars hade det blivit att fixa lite ansökningar och laga mat och så.

Imorgon blir det nog en runda på stan ska se om jag kan hitta en tröja till Magda och så.
Nej nu börjar de igen, dags att springa och kolla

Snart sussa..

2009-11-24 23:18:09
Allmänt

Sitter vid Davids dator tänkte bara uppdatera lite innan jag kryper ner till kojs!
Fick en ny dörr innan tog ungefär 2 timmar innan den kom, var lite lagom kall när han kom med den men han ursäktade att det tog lite längre tid än väntat. Bättre med en dörr än ingen alls. Annars har jag inte fått så mycket gjort idag, var och handlade lite innan var ganska tomt i kylskåpet, så nu är de lite påfyllt hehe.

Imorgon blir det att skriva lite ansökningar, ta en runda till onoff och se om jag hittar en kabel så att vi kan koppla in min router så att jag kan surfa på min bärbara. Sen få vi se vad som händer mer, måste beställa patroner också så att vi kan skriva ut här hemma.

Nej nu ska jag nog krypa ner i min kära säng o sussa.
Hej Hej

Önskar min syster och hennes familj lycka till imorgon med flytten!

Inbrottsförsök!!

2009-11-24 11:30:31
Allmänt

Kom hem igår från Halmstad, det första vi ser efter att vi tänt lampan är att någon krossat fönstret på ballkongdörren med en kullesten. Som tur är har dom bara krossat ena och har därmed inte kommit in i lägenheten. Hemskt otäckt, man är borta första gången och detta händer, usch. Nu har dom varit och hämtat dörren och här sitter jag i kylan redan förkyld, det är lite små kallt, men jag får frisk luft i alla fall haha. När dom var och hämtade dörren skulle dom till en annan lägenhet och hämta deras dörr med. Dom hade haft inbrott, så det har väl hänt samma dag anntar jag.

Dörren är borta

Helgen har annars varit bra, varit och hälsat på min kära mormor<3, och även varit på kalas hos min kära bror.
Allt var kanon tills man såg fönstret, man får hoppas på att de inte händer igen i alla fall, ska fixa lite saker och så.

Idag är jag seg ont i huvudet och förkyld, är sån hemsk förkylningshuvudvärk jag har, usch.
Ska äta om en liten liten stund, sen sätta mig ner och skriva om mina ansökningar lite.

Nej nu ska jag kolla vad jag ska äta. Ha det fint!   

Halmstad..

2009-11-20 21:34:07
Allmänt

Ja det är precis vart jag är, i Halmstad. Sitter nu hemma hos mamma och zinke på deras dator och kollar runt lite. Har inte gjort så jätte mycket idag mer än att varit på af och träffat min handledare som verkar kanon, och tycker att af i Halmstad inte varit till så stor hjälp för min del, men det skall det bli ändring på. Hann precis med 14.08 tåget till Halmstad idag, köpte biljetten i automaten när det var 4 minuter kvar tills tåget skulle gå, sen var det bara att springa, och vi hann precis*pust*.

Annars har det inte hänt så jätte mycket här. Har ätit lite pizza och bara tagit det lugnt. Imorgon blir det stan och fixa lite saker med mamma och kanske träffa Laura, om jag hinner. På söndag ska jag till fyllinge och kolla på träninge, kan tyvär inte vara med för att jag ska till min kära mormor som är sjuk, och till min bror och fira honom. Men förhoppningsvis kan jag träna på jullovet:).

Annars händer det inte så jätte mycket mer i Halmstad, ska hem igen på måndag.
Nej nu ska jag kila vidare, hör snart!!

Onsdag idag.

2009-11-18 14:17:19
Allmänt

En trist grå onsdag, det regnar och blåser ute, och det är inte så lite heller. Usch hemskt väder men skönt att man sitter inomhus i alla fall. Sitter på bibblan på mitt vanliga ställe och funderara lite. Jag vill ha ett jobb nu, men allt har krånglat med skrivaren o patroner och om jag ska skriva ut på bibblan kommer de kosta över 120kr och det ivll jag inte lägga ut, så får fixa det i Halmstad när jag åker dit på fredag och hoppas på att den fungerar där hemma haha.

Idag har jag inte gjort något alls, ätit lite diskat och bara slappat, nu sitter jag och kollar ut genom fönstret på det deppiga vädret samtidigt som jag letar jobb på interne, vilket inte går så bra.
Väntar på att David ska sluta för han behövde låna min dator lite och kolla lite saker, enklare att ha egen dator och koppla upp sig på här än att använda bibblans.

Igår fyllde David år, vi firade det med god mat och godis och läsk, jag har ju inte råd att köpa någon present vilket är lite synd, men det förstår vi båda två så det var inga problem. Räcker med att man äter lite och bara myser tycker jag hehe.

Ska ta lite foton sen på lägenheten och lägga upp men jag har inte kommit så långt ännu, men de kommer väl snart.
Nej nu ska jag leta vidare på jobben.

Ha de bra puss puss

Lite seg,

2009-11-16 12:32:14
Allmänt

Hej gott folk. Jag få be om ursäkt för min dålig uppdatering, men jag har inte något internet hemma i lägenheten och åka till bibblan för att uppdatera bloggen har jag inte orkat. Men nu sitter jag som sagt på bibblan och uppdaterar bloggen men det var ju för att jag har lite andra saker att göra via nätet så varför inte skriva en lite snutt?

Vi har i alla fall kommit iordning i lägenheten, är lite smått som tavlor o gardiner och sånt som inte är på plats men annars är allt kalas. Trivs super och längtar inte till Halmstad något, känner mig hemma här även om det är större och det tar lite tid att hitta överrallt, men det går framåt.

Min bror och pappa var här igår och hälsade på, väldigt trevligt vi fikade och pratade och lite så. Sen så var dom tvungna att åka dom har ju ändå 2-2½ timme ner hit.
På fredag ska jag till halmstad o hälsa på lite.

Jag har inte börjat träna ännu för känner att jag behöver komma iordning först, sen får vi se hur det blir. Alltid jobbigt att börja i ett nytt lag, men det ordnar sig nog.

Är det någon som vill hälsa på någon gång så är ni välkomna bara att säga till så fixar vi det:P

Nej nu ska jag kolla lite jobb på nätet sen bär det av hemma och käka lite hej hej

Färdig...

2009-11-01 18:59:12
Allmänt

Jag är klar med mitt packande, packade klart och monterade ner allt som skulle göras för en stund sedan. Så nu sitter jag här och bara tar de lugnt ska hem till David om 1 timme ungefär där jag ska sova. Måste sova där eftersom vi ska hämta bilen som står i mitt namn, så jag måste vara med att hämta den annars får vi inte ut den.  Det hade inte varit någon höjdare om det hade slutat illa.

Det känns inte konstigt eller något alls, jag tror de kommer komma imorgon när jag sitter i bilen på väg ner mot Malmö. Imorgon ska det dock vara SKIT väder regna och allt vad man kan få. Jag hoppas de håller uppe när vi flyttar in sakerna i alla fall. Hoppas kan man i alla fall.

I helgen har det inte hänt så jätte mycket. Har mest varir att förbereda flytten och så. Men igår var jag ute med David, Jeppe, Edward och Jimbo var trevligt. Var inne på Morfars riktigt skönt ställe och sedan drog vi till 3 hjärtan.
Sen idag har jag inte gjort så jätte mycket som sagt.

Nej nu ska jag surfa runt lite tills bussen går.

Kommer nog inte blogga på ett tag eller vara inne på nätet, eftersom det tar ett tag innan man får internet i lägenheten!

Hej Hej