Bombnedslag...

2009-10-30 19:58:35
Allmänt

Haha ja det är så det ser ut på mitt rum nu!! Verkligen vilken röra, håller på att packa klart det sista men var tvungen att packa om sakerna när de inet blir som jag vill hehe. Men jag hoppas på att jag kommer bli klar idag om jag tar tag i det bara. Har ätit lite nu så nu har jag ny energi, får bli att packa till Idol.

Idag har jag och David passat Mockis det är mig en busig lite hund det. Det är Davids systers hund. Men han är super härlig:D!!.

Nej nu ska jag ta tag i packandet.

Hej hej

Det ser ljust ut....

2009-10-28 20:11:49
Allmänt

just nu, Djurgården leder och ligger nu på kvalplats, vilken underbar känsla. Men jag ska inte säga för mycket är 45 minuter kvar och mycket kan hända, eftersom det är många matcher som måste gå rätt.

Idag vaknade jag upp hos David det var mysigt, låg och myste lite sen bar det av till Jysk. Vi köpte ett par "ben" till hans säng, sen bar det av till City Gross och köpte lite saker och sen hem till David.  När vi kom hem till honom lagade vi lite tacos gott som bara den. Efter maten började vi packa lite, men hann inte klart allt så ska dit imorgon på morgonen och packa klart.

Ska träffa Sanela imorgon vid 3 tiden och bli trevligt, måste träffas innan jag flyttar. Annars händer det inte så jätte mycket mer imorgon.

Nej nu ska jag kolla lite på tv.

Hej Hej

Allt är nästan klart!

2009-10-27 11:11:30
Allmänt

Nu har jag ringt och fixat lastbilen till på måndag. Känns skönt när allt är färdigt, är bara någon småsak som ska fixas, och packa klart det sista. Ser fram emot att flytta faktikst. Har inte så många dagar kvar här nu i Halmstad så den som vill ses få ta och höra av sig innan jag drar vidare 14 mil neråt.

Idag ska jag träffa Laura i stan och hämta hennes brudklänning och lite små fix. Sen ikväll ska jag hem till David.
Imorgon ska jag och David packa lite, sen till jysk och fixa ben till hans säng och kolla lite saker på nätet.
På torsdag ska jag träffa Sanela i stan, och umgås lite innan jag flyttar.

Sen så får vi se vad som händer de andra dagarna!

ooooh

2009-10-26 19:33:33
Allmänt

nu är det bara en vecka kvar sen tar jag mitt pick och pack och flyttar ner till Malmö. Börjar bli lite smått nervös nu när det närmar sig, men det ska nog gå fint fint!:D

Igår hade vi träning, vi hade fys och jag kan säg att JA det känns idag heheh. Usch jag kan knappt gå, mina lår är som jag vet inte vad haha. Men det ser nog ljusare ut imorgon! Gör man höga knän på mattan, och sitter 90grader med mera då får man ont hehe.

Idag har jag varit hos David, vi har kollat på olika lastbilar till flytten. Så imorgon ska vi ringa och boka och hoppas på att någon är ledig. Annars har vi inte gjort så jätte mycket bara tagit det lugnt.

Nej nu ska jag ta och fixa lite, är lite rastlös.

Hej Hej!

Ont ont...

2009-10-21 19:13:50
Allmänt

Ja usch jag har ont i mitt kära lilla huvud. Har druckigt te men känner inte att det hjälper. Kanske håller jag på att bli sjuk, lyckat inför flytten i så fall. David är sjukt så det är ju stor risk att jag med håller på att bli det.
Nej jag får väl lägga mig i soffan och kolla på tv och vila lite.

Fryser...

2009-10-21 17:13:10
Allmänt

Ja, brr jag tycker det är kallt jag skulle behöva lite värme. Men då är man så dum att man går och gör en smoothie och då blir man inte värmare precis utan bara kallare. Men man får väl ta och skylla sig själv, kanske ta en kopp te också.
Idag har jag putsat alla fönstrerna på alltanen det tog ett tag ska jag säga, men lite renare blev det i alla fall hehe. Sen lagat lite mat, och sen mat till mamma när hon kom hem från jobbet.
Nu sitter jag här ska nog ta och sticka klart min halsduk som jag håller på att göra hehe, kanske lite tantig som vissa säger men det håller mig sysselsatt i alla fall.


Var och köpte en dammsugare igår, som skulle kosta 999kr, men när jag väl skulle betala sa han 699kr, oj det var billigt sa jag, så frågade han "jaha stod det något annat där borta där dammsugaren stod", Ja 999kr sa jag, han kunde inte gör så mycket så jag fick den för 699kr, jag tackar och bugar hehe:D



Men nu ska jag slappa lite och ta en kopp te!

Det blev inte...

2009-10-20 11:22:18
Allmänt

Som jag ville, som jag skrev och som jag önskat. Det blev inga 3 poäng igår utan 0poäng. Men 3 matcher kvar och hoppas på att alla resultat är på våran sida.

Nu sitter jag här med min bärbara i knät och har precis ätit 2 mackor med oboy, var sjukt längesedan jag drack oboy så det satt inte helt fel. Sitter och funderar ganska mycket på saker som händer, som ska hända och som har hänt. Vad ska man göra åt alla saker, hur ska man lösa alla saker och kommer det att lösas? Det är ganska många frågetecken just nu men det löser sig väl

Senare idag när mamma har slutat jobbet ska vi åka och köpa en dammsugare, man måste självklart kunna städa när man flyttar hemifrån hehe.
Om man ska prata om flytten så har vi nog nästan allt till flytten, kanske bara 1-2 lampor vi saknar, bestick låda nåt sånt smått, annars har vi allt. Skönt att ha saker eftersom när man flyttar har man nog inte råd  att köpa några sådana saker. Så det kommer nog blir kanon! Får väl se om någon kommer och hälsa på sedan, återstår att se haha.

Nej, nu ska jag funderar vidare!

Just nu...

2009-10-19 20:36:11
Allmänt

Har vi 3 poäng, som vi verkligen behöver. Jag sitter som sagt just nu och lyssnar på Häcken - Djurgården på webbradion, tycker det är jobbigt att bara höra vad det är som händer utan att kunna se det. För när kommentatorn börja prata snabbare och snabbare vid ett anfall blir man nervös, eftersom man inte ser det utan bara hör.
För den som inte vet hejar jag självklart på Djurgården och vi behöver dessa 3 poäng för att inte glida ner i superettan, vilket skulle vara förfärligt.
Har haft 3 ribbträffar nu, men bollen vill inte in, 0-1 känns inte som någon säker siffra så ett till skulle kännas mycket bättre. Ska fortsätta lyssna och hoppas på det bästa!


PRECIS när jag ska lägga ut inlägget gör självklart Häcken 1-1 i 74 minutern. SÅ jävla Typiskt!!! Hoppet försvann en aning!
Men jag hoppas på att alla ribbträffar sätter sig snart.

Helgen är över....

2009-10-19 17:40:56
Allmänt

Och nu är det en ny vecka.
Början på veckan har varit grå, tråkig och seg allt man kan önska sig. Jag känner mig seg och hängig, men det kan nog bero på att jag inte har ätit något idag:O!!!! Har ätit 2 mackor och 2 clementiner på hela dagen, inte alls bra, jag som är så liten och tunn måste få i mig mat. Men det blir pizza sen när mamma och zinke har tagit upp båten ur nissan.

Helgen har varit bra, i lördags var jag hemma hos David vi skulle äta Kina mat men stället var stängt av någon anledning så de blev pizza istället. Blev även film Land of the lost, mys mys.

Igår var laget nere i Malmö och kollade på damallsvenskan, varmt och skönt och väldigt trevligt, tyvärr blev de inga mål men det gjorde inget. Kännde att nu när jag flyttar ner till Malmö hade det varit något att spela ldb malmö, men de blir nog inte så, inte ens i närheten haha.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, hoppas de kommer snart för jag är huuuungrig!!

Letar och letar...

2009-10-17 16:17:36
Allmänt

Ja det är väl det jag gör nu, är ute efter en dammsugare till vårt boende. Har åkt runt halva stan idag fram och tillbaka in och ut och letat efter en dammsugare, men nu tror jag att vi har 3 stycken vi ska välja mellan, så det blir nog super. När jag var inne i stan köpte jag en vinterjacka på Stadium men jag vet inte vad jag tycker om den?. Tror inte jag ska behålla den, eller jag vet inte, usch jag hatar när de blir så att jag inte vet vad jag ska göra. Hälsade även på David på Pinstripes idag när han jobbade.

Behålla eller ej?

Nu sitter jag och väntar på maten, ska bara äta lite eftersom jag ska hem till David sen och vi skulle visst beställa mat hela familjen, de blir gott och mysigt. Blir även någon film skulle jag tro.

Imorgon ska laget ner till Malmö och kolla på damallsvenskan, så det blir ingen sovmorgon får åka hem tidigt från David hem o göra sig iordning sen ner på tuvan vid kl 11. Men det blir nog trevligt:).

Nej nu ska jag snart äta, hej så länge!

Ajajaj..

2009-10-09 11:26:10
Allmänt

Ja så ont gör det, jag ligger hemma med både ont i huvudet och inte nog med det så har jag även ont i magen, men som sagt det går väl över som alla säger!
Jag hoppas bara på att det har gått över tills ikväll, ska nämligen ut är inte pepp men hoppas på att jag blir!
Det hinner nog ändra sig under dagen för hoppningsvis.

Igår städade jag i alla fall huset, så att mamma skulle slippa det, lite snäll kan man vara hehe (A).
Annars hände det inte så jätte mycket.

Imorgon ska jag och mamma till IKEA, ska bli riktigt kul få se om man hittar något, blir förmodligen någon till lägenheten! Längtar till man ska få inreda sitt egna boende!

Sen på söndag är det näst sista träningen för mig med Trönninge, kommer sakna laget mycket, ska bli surt att sluta. Men det går inte flytta till Malmö och sedan pendla hit igen och träna, så det får bli att jag slutar tyvärr och att jag börjar där nere.

Nej nu ska jag jag vila lite, Ha de bra!


Ska lägga in bilder i inläggen, blir roligare att läsa, men då måste jag börja fota igen, så de kommer

Så skönt det var...

2009-10-07 21:04:27
Allmänt

Med träning idag, behövde de att springa av sig känna att man varit duktig. Eftersom det regnat och varit piss väder, bestod fotbollsplanen bara av gegga nästan, men geggan stoppar inte en. Nickade en utspark och känner huvudvärk nu, men tror inte att det ska vara nåt, men man blir nojjig när man haft hjärnskakning innan och hade ont i huvudet, men det går nog över.

Har kollat på Bonde söker fru nu, alltid tråkigt i början men man får hoppas på att det blir bättre. Ska väl inte göra så jätte mycket nu, bara slappa och surfa runt lite, om de nu finns någon att surfa på :P

Nej nu ska jag slappa vidare, och hoppas på att min huvudvärk gå över.

Jag har inte...

2009-10-06 15:21:04
Allmänt

Hunnit uppdatera bloggen, varit upptagen med flytten. Det är mer än vad man tror och det tar längre tid än vad man tror. Jag har inte packat allt, men lite smått och gott. Har kläder kvar sen alla stora saker som sängen och alla möblerna. Annars är nästan allt packat, bara lite smått och gott kvar.

Jag och David flyttar som sagt ner till Malmö den 1 november, men eftersom vi inte får flytta på helgen av någon konstig anledning blir det den 2 november, eller tidigare om de andra redan flyttat ut. Jag längtar redan och vill att tiden ska gå fortare.

En sak som jag kommer sakna är laget, har spelat drygt 7 månader med Trönninge, så det ska bli trist att sluta nu när man trivs och allt känns bra. Men få komma och kolla när jag är i Halmstad. Ska försöka hitta ett lag i Malmö som duger.

Självklart kommer man sakna vänner och familj, men jag finns bara 1½ timme bort, så det är bara att komma och hälsa på när som! Kommer bli tufft att börja något helt nytt, att klara allt själv utan föräldrar, men kommer gå galant.

Nej nu ska jag inte skriva mer, blir bara långtråkigt att läsa!
Vi hörs!

Nu så!

2009-10-01 14:33:44
Allmänt

Nu har jag fixat en blogg, den duger i nu läget sen får vi se vad som händer. Jag tänkte att jag måste fixa en blogg nu när jag ska flytta ner till Malmö från Halmstad så jag kan blogga om hur allt går och är! Återkommer senare ville bara kolla läget och se vad som måste fixas.