31 Augusti

2011-08-31 11:59:37
Allmänt

Då var det sista dagen på augusi månad nu börjar vi gå mot hösten på riktigt och sommaren är slut tyvärr. Men jag har inte märkt mycket av den heller för den delen.
Vädret är väl som vanligt fast det har inte regnat på ett tag men det kommer väl anntar jag.

Idag blir det inventering på jobbet 18-23 kör jag idag, Bea hade med den tiden så jag hoppas på att vi kör tillsammans så blir det lite roligare :).
Får väl göra lite käk innan, blir väl kanske wok är egenligen inte sugen på det men har inte så mycket annat att välja på här hemma. Är även enormt cola sugen, men jag orkar inte gå och köpa så det skiter sig nog. Men jag överlever nog allt :).

Imorgon ska jag till Ullared, får se om jag hittar något vet i alla fall att det blir patroner att inhandla sedan får vi se vad som dyker ner i vagnen. 

Nej nu kurrar magen dags att börja med maten, hör även att posten kommer undrar om det kom något skoj?

30 Augusti

2011-08-30 16:04:17
Allmänt

Vädret är som vanligt om man får säga så, det regnar sen uppehåll en lite stund sen kommer regnet igen och igen och igen. Usch börjar vi närma oss hösten kanske? Vart var sommaren jag hann inte ens känna värmen. Det hade inte varit helt fel med en utlandsresa just nu för att känna värmen och bada och steka sig själv, låter underbart. Men mycket tala emot för att man ska kunna åka. Men jag får väl drömma mig bort helt enkelt.

Idag har jag jag inte gjort så mycket varit en runda och handlat, tagit hand om mega disken efter 2 dagar och nu sitter jag här och ska göra Thai soppa snart. Jag har egentligen inte orken att göra den eller lusten heller. Men jag har inte ätit bra på 2 dagar nu så måste ha mat i mig. Igår blev det bara en liten cesarsallad och sen varma mackor sen inte mer på hela dagen. Idag har jag endast ätit lite chips så jag måste ha något vettigt i mig.

Har även funderingar på en lättare utbildning som jag hittat inom handel men är ej säker på de. Ska ta mig en funderare och titta vidare på om jag kanske kan hitta något annat inom samma bransch.

Om man skulle hälla upp ett glas cola och sen sätta igång med soppan, hur enkel soppa som helst för den som vill prova. Kyckling, paprika, vatten, nudlar, lite krydda och buljong sen är de tinte mera super enkelt.

Nej nu blir de laga heeeej!!

29 Augusti

2011-08-29 13:28:29
Allmänt

Då regnar det som vanligt, har varit sådant skit väder sol och uppehåll sen kommer regnet igen. Fram och tillbaka hela tiden. Men jag anntar att hösten är på väg.

Idag har jag kollat lite jobb och varit ute och gått en runda. Även hunnit med att ha en lite "lunch" som bestod av cersarsallad inte helt fel.

Ska om ett tag ta mig en runda igen mot stan. Sen blir det väl att laga någon mat hemma har dock ingen aning om vad man ska hitta på har ingen fantasi alls just idag. Någon som har ett förslag?

Nej om man skulle ta och kolla lite på nätet innan man tar sig in mot stan.

28 Augusti

2011-08-28 16:12:31
Allmänt

Regnet börjar komma så smått tillbaka och mullret närmar sig, ja det är de vädret det är i Halmstad just nu. Men nyss var solen framme och himeln var klar blå men vädret vänder snabbt nu förtiden.

Vad som har hänt under tiden jag ej har skrivit är att jag och David har flyttat ihop igen så nu är vi sambos som det så fint kallas :). Trivs super bra, vi ska få nya tapeter i hall, v-rum och sovrummet så det ska bli härligt med lite nytt och ljusare färger. Annars har det inte hänt så jätte mycket mera än att vi flyttat hit.

Dagen idag har vi gjort lite mat blev något lätt som potatismos och fiskpinnar, till kvällen tänkte vi göra lasange med lite sallad, låter inte helt fel enligt min medning:).

Tvättstugan kallar så dags att ta en titt:)