Fullt upp..

2009-12-16 22:21:08
Allmänt

Idag är det onsdag, denna dagen har jag haft fullt upp från det att jag gick upp iprincip.
Började med att jag vaknade mådde riktigt dåligt illamående och magont, men var ändå tvungen att åka in till stan där jag skulle gå på möte på arbetsförmedligen. Satt och lyssnade på information som jag typ redan visste allt om, var en skum kärring där som kom med sina cp kommentarer och sa "i love you" till han som höll i informationen.
Skum människa!!

Efter mötet tog jag en runda på stan och köpte en julklapp till Elin, även en ny mascara, och strumpbyxor.
Det snöade ute men la sig inte på marken utan försvann direkt. Blev hungrig så tog bussen hem och lagade mat.
Efter maten kom David hem och jag började då packa. Packa är aldrig roligt, för jag får aldrig plats med mina saker, puh säger jag efter att dragkjedjan gått igen.

Nu är jag klar och sitter och pusta, imorgon väntar en till tripp till stan sen hem och diska och plocka iordning och sen in till stan igen där tåget väntar till Halmstad. Det blir mycket imorgon med, så gäller att jag går upp i tid så jag hinner med allt.

Nej nu ska jag putsa ut lite innan sängen väntar.

Förresten det snöar ute nu, och det ligger kvar på marken, ljust och fint ute, skönt med lite ljuse!!

Tisdag kväll.

2009-12-15 21:13:54
Allmänt

Sitter hemma ensam i lägenheten medans David är hos en kompis, lite långtråkigt och man sitter mest och tänker. Är sugen på att börja spela fotboll igen men har inte kommit någon vart ännu, får väl se hur det blir efter jul och nyår.

Har tvättat idag och varit och köpt biljett till Halmstad tills på torsdag, ska hem eftersom jag ska på mormors begravning på fredag.
Sen stannar jag hos mamma i nästan 3 veckor eftersom David också åker hem, eftersom han har jullov.

Igår var jag i stan och köpte en klänning jag tänkte ha på begravningen jag hoppas att ska gå bra, tycker det är så svårt att veta vad man ska ha på sig?



Imorgon blir de möte på af kl 10 och det håller väl på 1-1½ timme något sådant. Sedan till försäkringskassan och även en runda på stan, ska hitta en julklapp till Elin.

Lyckad dag

2009-12-12 20:48:39
Allmänt

Nu har våra kära gäster åkt hem, Davids mamma och hans syster har varit här idag och hälsat på. Jag var inne och mötte dom istan vid 13, David kunde inte hänga med tyvärr för han har skadat sin fot och haltar runt. Vi tog en runda på stan när vi ändå var inne och Magda hittade lite kläder. Vi tog sedan bussen hem till oss där vi skulle äta pizza, eftersom det inte har så jätte god pizza här så var vi tvungna att äta från någon annan pizzeria, men när vi började ringa visade det sig att ingen hade hemkörning, väldigt dåligt för att vara en stor stad!!

Men Magda lyckades till slut hitta en som hade hemkörning, så alla satt mätta och belåtna i soffan efter maten.
Vi satt och små pratade och tittade på tv innan det var dags för dom att åka hem.

Nu sitter vi här hemma vid våra datorer och jag äter lite turkisk peppar ibland behöver man någon smaskigt. 
Vi ska snart kolla på film, vet inte vad den hette men någon vi har laddat ner iaf.

Får tacka för en trevlig dag och vi ses snart igen!

Älskade mormor<3

2009-12-10 17:49:03
Allmänt

Idag har många tårar fallit, och många fler kommer falla, många tårar för vår kära mormor. Hon lämnade oss idag och har det bättre nu, inget mera lidande. Jag hoppas du får det bra på din resa till himlen och även dina resor du skulle göra med Orvor, nu när ni träffas. 
Du är redan saknad och du kommer alltid att finnas i våra hjärtan, men det är bättre att det är som det är, än att du bara skulle ligga och lida.

Du var en kämpe en underbar och älskad mormor som sa vad hon tyckte och kände.
Jag älskar dig och kommer alltid att göra.

Vila i frid Raili Kaminen <3

Skriva skriva.

2009-12-08 14:32:21
Allmänt

Nu sitter jag vid köksbordet som är lite ovanligt, ska sätta mig och se om jag kan skriva om mitt Cv, var nämligen på af idag och min handläggare tyckte jag skulle ändra det lite så då får man anstränga sig att göra det.
Ska även se om jag kan få tag på någon praktik plats, så jag slipper gå hemma och så får jag erfarenhet också.

Idag händer det inte så mycket, diskade nyss så det blir att sitta vid datorn och planera lite sedan ikväll blir det chill.

Måndag..

2009-12-07 19:42:34
Allmänt

Måndag och ny vecka. Denna dagen har jag haft fullt upp, började dagen med att gå upp innan kl 08:00 för att börja tvätta. Tvättade till klockan 12. Sedan var det dags att göra sig iordning, plocka undan och stryka tvätten. Vid 3 tiden begav jag mig mot bussen och in till stan. Där träffade jag David och vi köpte busskort till mig.
Sedan tog vi bussen till Ikea och inhandlade 2 saker, sen till jysk och inhandlade ett påslakan till Elin i julklapp, självklart var det hello kitty! Sen åkt vi hem och lagade mat, räkgryta fast med kyckling hahah, jävligt gott!!

Nu sitter jag här vid min bärbara och surfar runt lite och ska kolla om det finns något jobb att söka.
Sen vid 20:00 är det dags för Ullared!!

Får återgå till mitt, och säga Grattis på födelsedagen till Mockis!!

Trötter!

2009-12-01 21:02:06
Allmänt

Ikväll är jag trött och riktigt seg sitter i soffan och bara degar. Gick upp tidigt idag kvart över 7 och har håkkt igång hela tiden i princip. Först var jag på Mobilia och sökte lite jobb, vissa tog inte emot ansökan så då får jag gå in på deras hemsida och skriva in ett cv. Efter detta cyklade jag hem och åt lite och diskade lite, sedan tog jag bussen till Ikea. Där köpte jag frost till fönstrerna eftersom det andra inte räckte, och även plåster för vi har inget hemma.
När jag kom hem från Ikea chillade jag lite, sen lagade jag lasange.
För ungefär 1½ timme sen fick jag söt sug, så gick till ica och  köpte havregryn och bakade chokladbullar Mumma!!

Nu sitter jag i soffan och dricker lite saft och smaskar i mig lite chokladbollar och ska kolla på andra avenyn eller det programmet på 4an. Får sappa lite :P

Nej nu ska jag fika vidare hej hej

Tick tack..

2009-12-01 09:33:42
Allmänt

Klockan börjar närma sig 10:00 och jag ska börja göra mig iordning för min underbara dag. Nej usch jag ser inte alls fram emot den. Känns som jag söker och söker jobb men att det inte ger resultat, jag tycker det är jobbigt att stå och trampa på samma ställe hela tiden utan att komma någon vart. Jag hoppas det löser sig snart så att det kan ge lite utdelning.

Idag väntar som sagt mobilia ska söka lite jobb där, sen ska jag se om jag hittar till Ikea med cykeln ingen aning om hur man tar sig dit, bara med buss så det ska bli intressant. Kanske blir att man åker bussen ändå, fast få se.

Nej nu ska jag göra mig iordning så att jag kommer iväg i tid.