NU är det helg!!

2010-10-29 11:37:29
Allmänt

Ja fredag innebär början på helgen underbart, tummen upp för det. Dock får jag ta tummen ner nästan direkt, eftersom någon har hackat sig in på min hotmail... Varit tvungen att göra ny mail, facebook och mail. så du är allt nytt.. Det jobbiga blir att bli vän med alla igen och få allas msn osv.

Om en liten stund kommer David hem på lunch sen så ska jag in till stan och handla lite och sen blir det bussen hem. Får äta något när jag kommer hem och sen ikväll blir det bussen in till stan igen först hem till Nina där vi ska göra oss iordning sen hem till Natha där det väntas mat och en trevlig kväll.

Ja nej om man skulle försöka få tag på Nina vilket inte går så bra hahah

Sjuk?

2010-10-28 11:23:29
Allmänt

Torsdag idag och jag har huvudvärk, känner mig lite smått sjuk och väldigt seg. Har sovit hos David hela denna veckan så har inte varit så mycket på nätet det är därför det inte har blivit någon uppdatering...
David är nämligen förkyld så det är väl därifrån jag har fått detta anntar jag? Tog en dusch innan men det var allt annat än skönt kändes det som, så det får bli en vilo dag idag, fast jag ska nog byta däck på bilen hemma sedan eftersom verken mamma eller zinke kan göra de på grund av att de har ont i armar och rygg.

Nästa vecka ska jag jobba på mammas jobb genom att inventera, skönt att jobba en hel vecka fast det bara är 2,5 timme per dag och att tiderna är klockan 05:00 - 07:30 ja jag lär väl vara trött nästa vecka om inget annat?

Har även fått reda på att min kära bror ska flytta till Norrland, tråkigt att han flyttar men det går ju ses. Önskar dig all lycka till där uppe och hoppas att du kommer trivas:)

Nej nu blir det nog tvn eller en macka eller något känner jag orkar inte anstränga huvudet vid denna burken längre..

Fredag

2010-10-22 18:17:50
Allmänt

Igår var vi på ishockey i Jönköping men det slutade med förlust med 2-0. Jag säger som jag alltid tyckt att Hv är lite av ett lag som har flytet på sin sida, medans dif hade lite otur enligt mig. Funderar på att ta en match till vet inte om det blir Hv-dif igen kanske, men hade tyckt det varit skoj att åka till hovet och kolla men det är en ganska bra bit till stockholm för lite hockey. Men det tåls tänkas på!!

Nu är det helg och det blev inte riktigt som jag planerat innan inför denna dagen. Men jag känner mig ändå ganska lättad och det känns okej ändå. Hade lite beslutångest hur jag skulle göra men jag tror jag gjort rätt ändå, så få vi se hur det går nu men det ska nog gå bra.

Helgen kommer bli lugn, ikväll blir det matlagning, blir blir egen marinerad kyckling med hemmagjord klyftpotatis, sallad oc currysås. Jag längtar tills jag sitter och äter maten blir hungrig jag bara skriver den här nu.

Imorgon ska jag hem lite och rensa källaren med min kära mor vi ska länga massor med saker har jag bestämt!!

Söndag blir det träning för hela slanten, 2 timmar inomhus!!

Ska sätta mig och planera nästa vecka vad som hända skall, blir nog en bra nästa vecka det ska jag se till i alla fall.

Onsdag

2010-10-20 18:00:29
Allmänt

Nu är vi inne på mitten av veckan, var och "visade upp mig idag" hon ville bara se hur jag såg ut i princip så ska dit på fredag igen. Är riktigt kluven till det jobbet:/ Får iprincip lika mycket där som jag får nu av att inte göra något alls.
Sen är det dåligt betalt per timme, inget jag vill egentligen men men.

Har inte gjort jätte mycket idag gjort lite saker i stan och så annars inte mycket mera. Sitter nu vid Davids dator och uppdaterar lite medans han är och skejtar.
Imorgon blir det bil mot Jönköping och lite springning på förmiddagen, får hoppas vädret håller uppe för idag har det varit skit väder regnat är vad det har gjort hela dagen!!

Nej nu blir de lite surf sen tv..

Samsung Wave

2010-10-19 19:03:39
Allmänt

Jag har köpt en ny mobil, en samsung wave blev det. Är hel nöjd så idag har jag köpt ett "skydd" som jag satt fast så inte skärmen ska repas och allt vad som kan hända med den. Man vill ju inte ha en repig skärm det första man får.

Ska även till något företag imorgon och "visa upp mig" och sedan ska jag dit på information på fredag. Kanske inte det jobbet jag vill ha men jag får ta de i början och söka under tiden i så fall. En inkomst är en inkomst.

Annars har det inte hänt för mycket, tar de lugnt och söker jobb för fullt. Imorgon blir det en runda in till stan eller ja jag "bor" ju inne i stan nu hos David så det är inte så långt, sen har jag inga mera planer än att "visa upp mig" som sagt.

Torsdag bär det av till Jönköping för hockey ska bli trevlans.

Förresten mobilen har sjukt bra kamera som filmar sjukt bra. Så få filma lite snuttar med den eller vad tycks?:)

Nej nu blir det lite surf sen blir det tvn för min del!! Nästa vecka kommer min bror på besök, det är tummen upp!!

Härlig träning.

2010-10-17 19:04:20
Allmänt

Skönt att komma igång med träningen igen, blir sådan fart när man tränar inomhus. Hade bra spel idag och förmodligen har jag träningsvärk imorgon efter alla övningar vi hade i början för benen och armarna och allt.
Hemma hos David nu, han är dock ej hemma ännu han är fortfarande i hallen. Men han droppar väl in om en stund.
Blir väl någon mat sen och även film skulle jag tippa på.

Förresten så beställde vi biljetter till Hv-dif på torsdag, jag mamma och zinke ska gå. Var något år sedan jag var och kollade så de ska bli kul. Inga höjdar platser men de är nog helt okej hoppas jag på.

Ja nej om jag skulle ta och torka mitt hår och sedan sätta mig framför den andra burken.

Imorgon är det nya tag som väntar!!

Söndag

2010-10-17 13:04:39
Allmänt

Nu är jag hemma i trönninge lite och har precis lagat mig lite mat som jag lyckats trycka ner i magen. Lite energi behöver jag innan träningen drar igång inomhus idag. Vi ska som sagt börja träna inomhus idag, ska bli skoj och se hur det går.

Igår var jag och David och hälsade på pappa och Ella. Väldigt trevligt hade vi med fika och bra sällskap. Vi stannade länge och det blev även en pizza och lite ishockey på det.
När vi kom tillbaka till Halmstad blev det film, men jag somnade i soffan, fast det var en bra film och jag ville se den, men den var 2,30 lång så kanske inte var så konstigt.?

Ikväll blir det hem till David sen i veckan ska jag väl söka jobb som vanligt, annars har jag inte så mycket annat planerat.

Ska som sagt fixa mina bilder på kameran så jag kan lägga in lite här när jag skriver inlägg.

Nej nu blir det tv innan träningen börjar!!

10 dagar

2010-10-15 17:05:22
Allmänt

Ja så många dagar har det gått sen förra uppdateringen, nu får det blir skärpning på detta. Har i och för sig mina små skäl till varför de blivit som det blivit. Har nämligen inte någon uppkoppling på min dator för tillfället. "Bor" hemma hos David medans hans mamma är iväg, så jag har inget nät på min och det blir inte att jag sitter vid hans dator så mycket. Har i alla fall tagit lite smått med kort men hittar inte min sladd till kameran så det får vänta lite, kan nämligen inte sätta in minneskortet i hans dator.

Men annars har det inte hänt så mycket, söker jobb som vanligt ligger i och försöker hitta något ledigt. Har haft endel otur när jag precis skall lämna in ansökningar så har vissa precis anställt. Men nya tag är det som gäller.

Utomhussäsongen är slut och på söndag börjara vi inomhus, både kul och lite trist att vara inne tycker jag. Men man får träning sen så springer jag även ute. Lite smått kallt och jobbigt att springa ute nu bara men det är smällar man får ta, sen blir man varm i kläderna efter någon minut.

Imorgon ska jag och David till Bredaryd och hälsa på min kära far. Var evigheter sen jag var hos honom och hälsade på, blev aldrig något innan eftersom vi bodde i Malmö. Ska även ta en runda på Tånnö imorgon inom min mormors grav, lägga lite blommor och ett hjärta som jag köpt.

Så imorgon ska jag hem och hämta sakerna sen inom blomsterlandet och köpa lite blommor. Kvällen vet jag inte vad vi ska göra riktigt få ta det som det kommer.

Nej nu ska jag väl surfa lite och sen sätta mig vid tvn eller nått.

Tisdag

2010-10-05 21:29:15
Allmänt

Nu var det väl överdrivet längesedan jag uppdaterade här i min kära blogg. Orkar inte skriva så mycket ikväll eftersom jag är förkyld och allmänt seg.
Har under tiden varit i Örebro och hälsat på David syster, varit och shoppat och igår blev det en spontantripp till gekås.

Imorgon hoppas jag på en bra dag och hoppas på att jag har lite tur med mig:)

Nej nu blir de inte mer ikväll ska lägga mig i sängen o vila.