19 December

2011-12-19 17:44:04
Allmänt

Svar till Andreas: Ja det har blivit så haha, har tänkt att fota lite och lägga in så det blir lite oftare men så har det inte alls blivit.
Ja nej vi har tyvärr inte fått det eftersom vi inte vet vart vi vill ha allt :/ men det kommer nog snart.



Då var det mörkt ute igen, ingen snö på backen så ljusare blir det inte. Lite skönt men ändå inte på samma vis.
Julafton närmar sig med stormsteg och jag känner mig ganska redo faktiskt. Har handlat 2 julklappar och mer blir det inte. Blir till Simon och Elin som dom får tillsammas så får vi hoppas på att dom blir nöjda, men det tror jag allt att dom kommer att bli :).

I veckan är det fullt upp där det inte går klämma in något mera nästan.
Sjukgymnasten, handla julklappar med Zinke, handla mat, systemet, möte med en arbetsförmedlare, tvätta, städa med mera så fullt upp är det med andra ord.

Förra veckan kollade jag och även lyssnade på musikhjälpen, helt sjukt att dom fick ihop över 18 miljoner för att flera flickor ska få gå i skolan. Var som klistrad, väldigt bra radio och radio röster det passade bra ihop.

Ta en lyssnare på timbuktus flickan och kråkan, en underbart härlig låt!!

12 December

2011-12-12 16:16:57
Allmänt

Det var evigheter sedan jag uppdaterade, ber om ursäkt. Har blivit en liten uppförsbacke nu igen men jag får väl bara försöka att ta mig upp för den och hoppas på att det är en rak strecka efter den.
Nu håller vi äntligen på att komma igång här hemma, gardinerna är uppe i alla rummen nu är det bara lite kvar som skall upp på väggarna sen blir det nog jätte bra. Har fått upp två julstjärnor sen blir det inte så mycket mera julpynt bara en tomte blir det nog hehe. Tänkte först ha en liten gran men vart ska man ha den? Får inte plats knapps så kanske nästa år.

Snart är det julafton det är inte klokt, tiden bara rinner iväg jag hinner knappt med själv? Blir en jul i Halmstad med David och hans mamma förmodligen. Var planer på Örebro men så ser det inte ut just nu.

Sen kommer min bror ner till Halmstad och hälsa på, ser jag verkligen fram emot, kommer blir jätte kul. Gäller att köpa hem ordentligt med clementiner. Men det ska bli jätte kul att träffa honom nu när vi nästan bor 100mil ifrån varandra. Så kommer även min syster ner på besök, ska bli kul att ses igen var ett tag sedan, de blir bra dagar känner jag på mig.

Håller på att laga lite mat nu, en lugn dag men imorgon blir det nya tag känner jag. Jag måste ha lite tur med mig och inte bara negativa saker, men det vänder det måste det göra. Det ska jag se till.

Nej nu ska jag titta till maten igen!