Deg deg..

2010-02-26 22:34:57
Allmänt

Sitter i soffan och degar! Idag har jag lämnat in 3 stycken ansökningr, sen drog jag till bibblan för David ville att jag skulle låna en bok åt honom, självklart gör jag det:). Sen drog jag hem och sen vet jag inte vad jag gjorde hehe.
Har inte gjort så jätte mycket mer idag, lagat lite mat och så.

Imorgon kommer David hem förmodligen :D Yeeeeeah!! Det kommer bli mys, har inte träffat honom sen tisdag morgon! Så de blir mys mat och film, underbart!!!

Måste bara städa och diska innan han kommer, haha är lite stökigt här hemma:P

Nej nu ska jag kolla vidare på tv och dega i soffan men cola o chips:D

Gäsp!

2010-02-26 09:24:57
Allmänt

Ooooh vad trött jag är!! Känns som jag inte sovit något alls i natt. Hade lite problem att sova, är ensam här nere i Malmö har varit det ända sen i Tisdags, känner inte en människa (förutom min kusin, men henne har jag inte träffat) så det blev väl lite ensamt igår, låg och tänkte lite men man måste lära sig att vara ensam med.

Nej usch idag ska jag ta tag i jobb söket, ska försöka komma ut och söka lite jobb. Sen blir det väl bara mysa hela kvällen med mig själv haha, tråk tråk jag vill ha min baby här!!

Fullt rulle!

2010-02-25 18:45:51
Allmänt

Nu är det full rulle håller på att tvätta. Upp och ner i trapporna. Men nu är allt på tork tills klockan 20:00 så det var inte så jätte mycket att tvätta. Ska ner sen om 40 minuter bara för att kolla torktummlaren.
Idag har jag stor handlat själv, handlat iprincip allt som saknades i kyl, frys och torrvaror. Var lagom tungt haha, men jag kom hem med det i alla fall haha.



Sen har jag inte gjort så mycket, gjort pannkakor för första gången i mitt liv, bättre sent än aldrig! Dom blev faktisk bra tror det eller ej!

Så nu kollar jag lite på OS, är ju damernas kväll ikväll, damernas curling semi, sen kör Anja, sen är det väl längd för kalla och så är de hockey ikväll. Men få se om jag kollar på allt, brukar bli segt att kolla på mycket sport ibland.

Nej om man ska tänka på vad man ska ta och äta ikväll!

Hej Hej

Snart läggdags!

2010-02-24 23:07:37
Allmänt

Nu sitter jag här och är helt slut i kroppen. Jag har som sagt varit på min första träning idag på ungefär 4 månader. Provtränade för Lilla Torg FF idag, jag orkade faktiskt träna 1½ timme utan några stora problem. Tycker att dom var riktigt duktiga med och utan boll. Jag blev mycket bra bemött alla hälsade och var trevliga. Jag har bestämt mig att jag ska dit igen och träna, dels för att jag tycker om det sen behöver jag också något att göra och att träffa nytt folk!
Vi får väl se imorgon om jag kan gå eller inte haha.

Ska snart krypa ner i sängen och se om jag kan sova, hade svårt att sova igår somnade efter klockan 02:00 någongång. Det var grannarna på sidan eller över eller så var de någon under som väsnades och hade sig till efter 02:00 någon gång. Idag är det lugnare och jag hoppas att jag sover som en stock i natt.

Imorgon blir det att söka något jobb, sen så ska jag tvätta vid 16-tiden. Ska försöka hinna med att handla där emellan också om jag kan klämma in det.

Nej nu ska jag krypa ner till kojs!

Gick okej.

2010-02-24 13:33:23
Allmänt

Nu har jag varit på intervjun det gick som det gick. Få hoppas på det bäste, är stor konkurens om jobben. Detta var en visstidsanställning, extra jobb. De ska höra av sig nästa vecka, tror inte jag får de men man vet aldrig.

Nu ska jag kolla på Bröllopsfotorgafen sen blir det provträning vid 17:00. Få se hur det går, måste ta tag i det ialla fall.

Nej nu ska jag kolla hör av mig sen när jag provtränat!

Snart....

2010-02-24 10:18:55
Allmänt

Ja nu är det snart dags, dags att gå mot bussen åka bort till intervjun och göra sitt bästa! Göra sitt bästa på att ge ett bra intryck, ett bättre intryck än de andra. Usch nej jag ska inte tänka mer på det utan göra mitt bästa.!!

Malmö igen.

2010-02-23 16:02:07
Allmänt

Nu är jag tillbaka i Malmö! Tågresan gick bra, allt gick som det skulle, inga förseningar eller något.
Har precis varit på ica och köpt mig något att äta, vi hade inte så mycket i kyl och frys så nu har jag ätit en mexicana. Idag ska jag inte göra så jätte mycket, gå igenom lite saker inför intervjun imorgon.
Håller på att ladda ner jalla jalla, blev sugen på att se någon svensk film men jag kom inte på någon så det fick bli den haha, någon som har något förslag?

Nej nu ska jag chilla vidare, David kommer hem på lördag då Frida hänger med. Så de blir utgång på lördag!
Så jag får underhålla mig i några dagar nu i ensamheten:P.

Sommar!

2010-02-21 16:31:35
Allmänt

Heej!!!

Nu är jag i Halmstad, för den som inte vet! Det har kommit mycket snö de senaste 2 dagarna. Så igår och idag har jag varit ute och skottat, vi har ju endel att skotta här hos mamma. Har träffat Laura idag, vi tog bussen till eurostop och tog en liten fika, väldigt kul att träffa någon nu när man är här! Hon ska komma ner sen till Malmö så snart hon kan, verkligen trevlans! Vi gick en liten runda på eurostop men herregud så litet det är, finns inga affärer alls, nu förstår man vilka fördelar det är med att bo i en stor stad!!

Skulle haft träning idag men den blev inställd, kommunen har stängt alla hallar för att de snöat så mycket. Få se om det blir träning imorgon, hoppas på det nu när jag tagit med mig träningskläder och allt!!

Nej nu vill ja ha sommar, sol och värme! Så att man kan få lite färg på kroppen!!

Elin, Simon och Jag.
På min födelsedag sommaren 09!


På tisdag åker jag ner mot Malmö igen, sen kommer David på lördag med Frida förmodligen, ska bli riktigt nice!
Ska nog ut på lördag med David, Frida och Lisa om allt går enligt planerna:)!! I så fall den första personen som kommer ner till oss, har inte kommit någon annan!

Nu så väntar jag på att Zinke ska komma hem så vi kan äta mat och sen ska jag nog lite till David och hälsa på! Ska nog kolla på en film sen åker jag hit igen.
Imorgon ska jag se om det finns någon tid hos frissan, tror jag ska slinga håret:P.

Nej nu ska jag gå ner till mamam och vara social!!

Torsdag kväll!

2010-02-18 22:59:04
Allmänt

Nu ska jag snart lägga mig, börjar känna mig lite trött faktiskt. Idag har vi tvättat och inte gjort så jätte mycket mera. Jag har packat min väska nu, ska åka till Halmstad imorgon och få se hur länge jag stannar om de blir bara helgen, eller om det blir hela veckan.
Jag har i alla fall packat ner träningskläder och skor ifall jag stannar så länge att jag kanske tränar.

Imorgon ska jag inte göra så jätte mycket ska in till stan låna om två böcker sen bara vänta in tiden tills vi åker.

Har som sagt inte hänt så mycket och händer väl inte så jätte mycket mera heller haha. Nej ska man ta och krypa ner i sängen kanske?

God Natt!!

Funderar!

2010-02-17 13:12:43
Allmänt

Det var ungefär år och dagar sen jag var här inne, bloggandet går i vågor. Ibland vill man och känner sig kreaktiv, ibland ligger man på botten och känner att "nej varför ska jag dela med mig?" Det har väl varit så på sista tiden!

Mitt liv går i vågor nu, ibland är det bra och ibland är det bara botten. Mycket har med jobb att göra, att man inte har något att gå till, att man inte får någon riktigt inkomst, man känner sig ur dålig. Känner sig bara ivägen, man vill inte visa alla vad man känner, man vill vara stark man det går inte alltid.
Vissa saker gör dagarna lättare, annars är det mycket grubblande dagarna in och ut. Man funderar mycket när man är ensam!

Jag vill vara lika glad och lycklig som jag var förra sommaren!
Vill vara den glada Martina igen! Mitt vanliga jag!

Men nu är det slut pratat om det just nu, funderar även på andra saker det med fotbollen om jag ska börja igen?
Har som sagt hittat ett lag här nere, och jag tror jag kommer må bättre om jag kommer ut och aktivera  mig lite, och träffa lite folk, tror det gör ganska mycket faktiskt.

Tänkte börja träna denna veckan, men de tränar idag och jag kan inte idag, sen till helgen åker jag nog till Halmstad, så då får jag se kanske tränar med Trönninge har ifs inte tränat på 4-5månader så få se hur det går. Men jag måste komma igång få lite bättre självkänsla och bättre självförtroende, Måste börja tro på mig mera!

Men nu hinner jag inte skriva av mig mer, ska söka jobb nu! Söker jag inte kan de inte ge något!!

Jobbiga dagar!

2010-02-03 19:07:38
Allmänt

Jag har inte orkat uppdatera något alls, har inte varit på bra humör och inte mått så jätte bra.

Helgen var kanon och måndags var super mysig.
Vi lagade mat tillsammans, satte oss och myste framför tvn, underbart! Sådana dagar vill man alltid ha!

Igår var jag inte alls på topp utan botten, det är konstigt att det kan vända så fort tycker jag från den ena dagen till den andra. Skulle söka jobb men blev inte alls så, mådde dåligt när jag vaknade så jag tänkte att jag skulle skriva ansökan o allt hemma, men så blev det inte heller, blev nedstämd och bara satt fick inget gjort kände mig helt borta.

Jag vaknade i natt vi 2-3 tiden av att jag kände mig spyfärdig, riktigt illamånde. Jag satte upp mitt hår om det skulle bli så att jag var tvungen att gå till toan. Var även helt svettig, varm som bara den. Jag försökte lägga mig ner, men det gick inte, fick sätta mig upp och försöka koppla av, det slutade med att jag somnade sittande sedaan.

När jag vaknade imorse var det bättre, gick på möte hos Tarik sen hem och vila, har funderat hela dagen fram o tillbaka, på jobb och allt möjligt som kommer upp i mitt huvud, det är så mycket just nu!

Ska provträna imorgon men jag vet inte alls om jag känner för det längre. Jag vet inte vad jag känner för fotbollen här i malmö, orkar jag? vill jag? måste jag nästan inte göra de? Usch så mycket, så jobbigt, så plågande!!

4 år

2010-02-01 10:54:15
Allmänt

Nu ska jag i vilken minut som helst hoppa in i duschen, sen ska jag göra mig iordning sen blir det att inhandla lite saker tills ikväll. Jag och David ska äta en mycket god middag ikväll och bara mysa, är 4 år med baby idag<3<3!!

Efter att jag varit och handlat ska jag hem sen blir det att ta bussen bort till Jägersro och se om jag kan söka 2 jobb, de dolda jobben som det kallas, få se hur det går.

Nej nu ska jag hoppa in o duscha

Hej Hej