Full fart.

2010-08-31 13:59:47
Allmänt

Det är det verkligen här hemma, har saker att göra hela tiden. Jag har målat de 2 stolarna som jag grundat innan nu är dom äntligen vita men tror jag får måla dom en gång till nästa. Har klyvt lite ved här hemma och håller på att tvätta.
Jag kan fatikst gå fast jag tränade igår vilket jag inte gjort på någon månad. Är lite stel i låren om jag ska böja mig ner annars inga problem alls.
Senare idag vid 7 tiden ska jag till David vi ska ta en lite jogging runda, ska bli härligt.

Imorgon står söka jobb på listan och även match!!!

Nej nu ska jag ut och hänga upp tvätten.


Martina

Väntan!!

2010-08-30 22:54:27
Allmänt

Nu ligger jag i sängen lite smått trött, har ändå gjort lite saker idag så det kanske kan vara därför. Åkte in till stan i morse för att dra till af, snacka om kö. Fick nummer 43 och de var bara på nummer 19. Satt där i ungefär 2 timmar innan det var min tur, sen gick allt på 5 minuter för mig. Hatar när det ska vara så segt och drygt.

Tog en runda på stan med David sen köpte busskort och lite så, sen bar det av hemmåt. Hjälpte Zinke lite med veden sen hämtade jag mamma.
Käkade lite mat sen blev det stan en snabbis igen, mamma och zinke skull köpa joggingskor.

Vid halv 7 var det dags för första träningen på länge med trönninge, det gick väl helt okej är lite smått trött i benen men jag överlever. Ska vara med på matchen på onsdag få se hur det går då!!

Nej nu ska jag sega lite sen sova snart, imorgon är det en ny dag!!


Martina

Flytten klar.

2010-08-28 18:03:28
Allmänt

Nu har vi äntligen flyttat och det kännns bra faktiskt. Idag har jag plockat upp alla mina kläder det är det jag kommer plocka upp bara och lite filmer och så. Allt annat får ligga nerpackat tills nästa flytt, som jag hoppas på kommer komma snart.  Men det gör det nog!!

Har grundmålat 2 stycken kökstolar idag, vi ska nämligen måla dom vita hade vi tänkt. Förnya det lite och sen svarta sittfynor tror det kommer bli snyggt:).

Ikväll blite det nog lugnt, sen på måndag sätter allvaret igång!! Då ska jag ta tag i allt igen.

Nej nu ska jag kolla lite på tv på alltanen i varmen, hela 26 grader varmt här inne, underbart!



Martina

Pust.

2010-08-26 23:32:32
Allmänt

Nu kan jag pusta ut lite, fy vad jobbigt det är att städa ett kök och som inte ens har ett stort kök. Tror vi städat köket upp mot 6h idag. Allt ska skrubbas och vara skinande rent, frys som skall frostas av och allt ska torkas, fönstrerna skall putsas och där finns det stora och små äckliga spindlar usch.

Nu är alla rummen grovt städade i alla fall, så imorgon blir det att dammsuga alla och även moppa så det är fräsht:).
Sen tar vi och åker mot Halmstad, ska även inom jobbet och hämta 2par skor som jag skulle få av Fidelie:).

Vet inte vad som händer på kvällen, få se när jag kommer fram. NIna sa att hon eventuellt skulle ut så kanske blir så :).

Ja nej nu ska jag dega på madrassen och snart sova!!


Martina

Löning!

2010-08-25 23:00:12
Allmänt

Onsdag idag och det är löning, nu är jag lite rikare jippi!!! Har inte handlat något ännu faktiskt, ovanligt för att vara mig vill jag säga. Men jag hittar säkert något snart:)
Idag fick jag hoppa in på jobbet i 4h, packat upp varor hela dagen iprincp. Fått riktigt mycket varor nu, till hösten och vintern, riktigt snygga skor endl faktikst.

Innan jobbet städade jag och David hallen och vardagsrummet, så imorgon är det bara köket kvar. Sen så på fredag tar vi en damsugning av hela lägenheten och svabbning.

Ja nej jag är sef ikväll så har inte så jätte mycket mer att skriva. Ska dega här sen sova har jag bestämt mig för!!:)



Martina

Shopping galen!!

2010-08-24 22:17:41
Allmänt

Nu ligger jag utslagen på madrassen och degar, lyssnar lite på musik medans nyheterna visas. Har  varit mycket mot bussarna här nere, dom har blivit beskjutna tydligen inget jag inte visste fören idag.
Men jag åker inte så mycket buss nu, utan tar cyklen om jag ska någonstan, kostar pengar med bussen nu eftersom jag ej har busskort.

Nu är toan städad i alla fall, sen på fredag tar vi bara en snabb putsning där inne. Imorgon ska vi fortsätta städa här innan jag ska iväg till jobbet och jobba 4h.

Imorgon är det även löning nästan 13.000kr rikare blir jag, funderar lite på om jag ska inhandla lite saker men jag vet inte vad, och jag är en shopping galen person som vill köpa även om jag inte behöver.

Har funderat på en systemkamera har hittat en som det är rea på, men kommer jag få nytta av den eller ej???
Eller ska jag spara och sen spenderar de på en bil? Eller ska jag inhandla något annat?

Vad tycker ni?

Förresten bara 3 dagar kvar till flytt :)


Martina

Städning!!

2010-08-24 11:53:42
Allmänt

Nu är flytten avklarad, alla sakerna har vi flyttat till Halmstad nu. Mamma och Zinke kom vid 10-tiden ner hit men hade självklart glömt vagen som vi skulle lasta alla sakerna på. JAg tog bilen och åkte till coop och köpte en ny, så nu äger jag en sådan lite vagn på två hjul.
Allt gick super och snabbt, vädret var strålande sol och hur varmt som helst. När vi lastat in allt åkte vi till macken och köpte lite mat, sen mot Halmstad.
Lastade av sakerna sedan tog vi det lugnt hela dagen.

Nu är jag och David nere i Malmö och sover på en madrass, vi har tvn kvar och våra datorer, 2 lampor och lite mat och tallrikar och sånt.
Vi håller på att städa, är redan klara med 2 rum och idag ska vi göra 2 till. Sen imorgon blir det nog dom andra två.
Ska jobba imorgon men det är bara 4 timamr så det funkar nog.

Ja ne j nu ska jag vila lite sen sätta igång med städningen!!


Martina

Godkväll!!

2010-08-20 23:48:17
Allmänt

Idag har jag jobbat både på Kp och entré, det var lika dött på båda ställerna. Men det blir cash till slut ändå.
Nu har jag packat iordning här hemma så nu ska allt vara klart tills mamma och zinke kommer imorgon på förmiddagen.

Köpte mig ett bar nya skor idag (igen). Tredje paret på 2 veckor herregud, men idag blev det med kilklack. Så nu har jag så att jag klarar mig över hösten och vintern!


CHILLI 499kr

Ska snart gå och lägga mig är seg i kroppen och i ögonen, fick bara några få timmars sömn igår natt, hoppas på fler denna natten. Ja nej nu ska jag dra mig mot sägen för sista gången, för sen blir det att sova på madrass!!



Martina

Blööö...

2010-08-20 10:37:00
Allmänt

Usch så trött jag är, somnade inte föresns efter 3 någon gång i natt fast jag gick och la mig kl 1. Tog svin lång tid att somna eftersom jag inte ens var trött, har ju vänt på dygnet. Så nu har jag varit vaken 1 timme och känner hur jag vill tillbaka till min säng. Blir en tidigt morgon imorgon med, eftersom då ska vi flytta våra saker.

Idag blir det jobb 12-20 så jag kommer säkert att vara död sen. Håller på att koka lite makaroner för att få något litet i magen.

Nej nu orkar jag inte skriva mera ska in och väcka david och sen äta lite.


Martina

Vänt på dygnet!

2010-08-20 00:50:10
Allmänt

Ja det är vad jag har gjort, vänt på dygnet inte särskillt smart. Inte när man ska upp och jobba imorgon och måste få i sig lite sömn. Men det är smällar man få ta.
Snart bor jag i Halmstad och då får jag vända tillbaka det, då ska jag träffa flockorna och festa med dom nästa helg!!

Michelle, Jag & Nina, på Ninas 20års dag!!

Ska bli kul när flickorna från Malmö kommer och hälsar på, då får vi ta och hålla:)!!!


Martina

Kap!

2010-08-19 22:29:55
Allmänt

Idag har jag gjort ett riktigt kap. Var inne i stan en sväng idag med David och vi gick inom Kapahl, hittade ett par jeans på barnavdelningen för 199kr. Det kallar jag ett riktigt kap, tur att man kan har kläder från barnavdelningen fortfarande, lite pinsamt kanske men ändå bra när det gäller priset!!!

Har packat o fixat lite idag här hemma, funderar på att äta lite kanske så jag inte går och lägger mig hungrig.
Imorgon ska jag jobba, skulle bara jobbat på KP 12-18, men nu är det lite ändrade planer. Ska jobba 12-14 på KP och sen 15-20 på Entré åt Anne, eftersom hon är lite sjuker, krya på dig Anne.:)

Om två dagar gäller det då är de flyttning på g här, jag kommer vara arbetslös så om det är någon som vet något ledigt jobb i Halmstad vill jag gärna veta det hehe :)
Helst inom Handel/butik, men får inte vara kräsen så jag få söka allt möjligt:)

Nej nu ska jag göra lite nudlar tror jag allt sen mysa i soffan...


Martina

Onsdag kväll

2010-08-18 20:55:49
Allmänt

Onsdag idag och om 3 dagar så blir det flytt och flytta alla våra saker till Halmstad. Sen väntas det städning och åter städning...
Jag är seg känner jag, jag orkar inget just nu för att det är så mycket med flytten.
Idag har vi inte gjort så jätte mycket här hemma, varit ute och gått en runda och försökt få lite luft och koppla av.
Nu sitter jag och degar och tänkte snart göra lite sen mat, blir tacos..
Har vänt på dygnet nu när jag inte jobbar..
Ska bli kul att komma tillbaka till Halmstad, nästa helg ska nina pinglan ha fest, ser jag fram emot så bli inte sjuk eller något nu nina;).

Få även önska Anne lycka till med sin flytt till Borås, jag håller alla mina tummar på att du trivs i boende och att du kommer hitta något större sen som du vill:)

Nej nu få de bli matlagning för min del!!


Martina

Dålig uppdatering.

2010-08-15 20:50:29
Allmänt

Ja det har varit dålig uppdatering från min sida, får skylla på att jag har full rulle varje dag här hemma. Jag bor i katonger, överallt man kommer inte ens fram nästan snubblar fram.
Idag har vi packat som vanligt är typ klara, lite smått och gott kvar. Åkte till de "lilla blå huset" idag som jag kallar de och köpte lite mat, blev kebab för mig och kycklingkebab för David. Vi var tvungna att ha något i magen efter ett par timmar i packning.

Nu sittar jag och tar de lite lugnt, kollar på köping vilket skönt program hehe. Sen blir det nog lite chill ikväll men kanske kolla om jag ska packa ner något mer.

Imorgon blir det väl packning igen och sen får vi se om vi kan klämma in något annat, ska tvätta lite imorgon med i alla fall, behöver lite rena kläder.

Men på lördag då flyttar vi alla sakerna ska bli intressant!!


Martina

EN snabbis

2010-08-11 10:06:16
Allmänt

Heej!! En lite snabb titt in i bloggen innna jag skall iväg till bussen och sen till jobbet. Är i Malmö nu efter några dagar hos mamma. Har varit riktigt kul att vara där och väldigt skönt.
Idag ska jag som sagt jobba ett långt pass blir det idag 11-20, Ska försöka hinna packa lite också kanske blir sen ikväll eller imorgon för då slutar jag redan kl 15.

Vi fick tyvärr ingen lägenhet eftersom vi inte säkert ha någon inkomst, men de fixar sig nog snart.
Grattis till Andreas som fyller år idag !!!

Nej nu ska jag borsta tänderna snabbt sen gå snabbt till bussen...

Söndag kväll

2010-08-08 23:21:13
Allmänt

Söndag kväll och jag har inte uppdaterat på några dagar, förlåt men har ej varit hemma och inte suttit vid datorn något!!
Helgen har i alla fall varit bra, förutom igår då jag mådde skit. Var illamående så att jag bara ville spy, hade världens huvudvärk så att mitt huvud ville sprängas. Yr i bollen som satan allt snurrade, bestämde mig för att äta eftersom jag tänkte att det var därför jag mådde så dåligt, bestäldde pizza men kunde ej hämta den, David erbjöd sig så han gick och hämtade den fixade allt så underbar du är!! men när jag kände lukten av maten blev det värre.
Fick gå in och lägga mig i soffan och där låg jag, David tog hand om mig. Älskar dig!! Vi kollade på någon film på 4an den var faktiskt bra:)..
Idag mår jag mycket bättre, har inte gjort något alls bara degat mig. Jobbar nu i veckan som kommer ons-fre som är mina sistar dagar än så länge på entre, sen får vi se kanske blir någon mer åt Hanna.
Hanna kommer förresten in på fredag för att säga hej då till mig eftersom jag skall flytta och vi hinner inte träffas innan dess eftersom hon har semseter. Så snällt att du tittar förbi hanna:)
Skall väl inte göra något speciellt ikväll klockan är ganska  mycket, imorgon bär det av in mot stan med mamma, ska vara rår när hon tittar på nya glasögon. Sen på kvällen blir det förmodligen ner till tuvan och kolla på trönninge!!
Ja nej nu ska jag surfa vidare lite.

Packa, packa och åter packa!!

2010-08-05 14:13:58
Allmänt

Nu är det torsdag och det närmar sig helg och 4a dagars ledighet för min del!!  Idag är det packa packa och åter packa som gäller, jag har börjat lite smått idag men inte hunnit med så jätte mycket. Tänkte ta igen det nu efter maten, tänkte att jag skulle laga lite tacos idag. Så efter maten blir de fart här hemma. Håller även på att tvätta, ska in till tvättstugan nu snart och hänga upp den sista maskinen.

Träninge vet jag inte om jag hinner med ikväll heller, inte nu när det är så jätte mycket som skalla göras.
Ja nej om jag skulle ta och gå in till tvättstugan och hänga upp sakerna och sedan göra middag så att jag kan sätta igång med packningen!!


Martina

Ny klocka..

2010-08-04 21:42:33
Allmänt

Hemma nu efter en lugn och bra dag på jobbet. Sålt endel och packat upp lite varor och så. Dagen har gott fort i alla fall. Fick låna Annes stamkundskort idag på Burger King, så fick det lite billigare, tack Anne!!:)
Stängde även butiken själv idag, Anne gick hem lite tidigare men det gick hur bra som helst, inte problem alls!!

Innan jobbet gick jag inom ur&penn och inhandlade en ny klocka. En klocka som är "ful snygg" som Anne sa.
Blev en svart, men jag gillar den faktiskt:P..

Gör inte så jätte mycket nu, vill göra något men vet inte vad? Vet inte heller om jag orkar egentligen?
Imorgon är jag i alla fall ledig så ska tvätta lite och packa. Få se om jag kanske hinner dra till träningen också, försöka ska jag, men inte säkert eftersom jag har 100 miljoner saker att göra här hemma nu med flytten...

Ja nej om jag ska surfa vidare lite, tänka ut vad jag ska bjuda alla underbara på jobbet nästa vecka när jag sluter!!
Vad vill ni ha för mumsigt?:)


Martina

Jobbar och packar..

2010-08-04 12:31:58
Allmänt

Nu är det onsdag och det blir en jobb dag, var ledig igår och är ledig imorgon. Så jag jobbar varannan dag denna veckan.
Hade lite sovmorgon idag gick upp kl 9 sen så slängde jag i en tvätt i maskinen.
Har ätit lite och även packat lite, önska jag hade packat mera idag men det få bli som det blir.
Kanske får ett ryck när jag kommer hem sen och packar lite, annars får det bli mera imorgon när jag ändå är ledig.

Det är mera att packa än vad man tror faktikst, men det går framåt...
Ja nej om man kanske skulle ta och göra sig iordning lite nu så det inte blir stressigt att hinna med bussen sen..


Martina

Packning.

2010-08-03 20:51:25
Allmänt

Nu så har mamma och zinke varit på besök. Vi satt och försökte fixa deras dator lite, men får nog bli att göra de till helgen istället. Vi beställde även pizza och sedan åkte jag och mamma till ikea. Packade ner lite lakan och sånt som dom tog med sig hem sen. Tog en fika innan dom åkte.

Nu sitter jag här hemma i min ensamhet och börjat packa lite i köket, kom på att man kanske ska börja packa för det verka ta en evighet....


Packar i köket för fullt...


Har tagit en liten smått paus nu och ätit lite pizza som blev över, men nu ska jag ta tag i packandet igen.
Bäst att hålla igång när man är på g..



Martina

Sovmorgon

2010-08-03 11:27:49
Allmänt

Ja det blev visst sovmorgon idag som jag inte hade tänkt mig. Jag hade planer på att gå upp tidigt och tvätta men så blev det inte var helt slut när klockan ringde så jag stängde av den och låg och sov nästan till halv 11, underbart!!

Nu har jag ätit en fralla och tänkte plocka iordning lite här hemma, för mamma och zinke kommer och hälsa på.
Jag är ledig så lite nytta får jag nog göra känner jag.
Nej om man skulle ta och sätta igång så får vi se vad som händer under dagen sen..


Martina

Måndag

2010-08-02 21:23:14
Allmänt

Måndag ny vecka och detta innebär att jag har jobbat idag. JObbade 14-20 så har varit hemma i ungefär 30 minuter. Har lite ont i ryggen eller axlarna men jag får vila lite för imorgon är jag ledig. Mamma och Zinke kommer ner och hälsa på imorgon så de kanske tar med sig lite saker så vi slipper flytta så jätte mycket sen, kanske blir en runda om Ikea men vet aldrig?
Ska upp tidgit imorgon och tvätta lite, få passa på när man är ledig hehe. Få se kanske ska köpa en klocka också ska fundera lite på det faktiskt.

Har hänt endel på jobbet idag, gjort om inne på DNA, fixat och donat. Jobbade med Anne och Alexandra, hel skönt folk. Kommer verkligen sakna alla på jobbet, usch tråkigt:(.

Nej men nu ska jag sätta mig i soffan och bara bli som en soffpotatis


Martina

4 år 6 månader

2010-08-01 21:32:01
Allmänt

Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut. Har som sagt jobbat idag med Fidelie. Vi hade lite mera att göra idag än vad vi hade igår i alla fall, skönt var det.
Har inte gjort så mycket sen jag slutat, David kom och mötte upp mig. Vi gick in till centralen från jobbet och tog bussen hem. Har ätit lite och tittat på friidrott. Snart ska jag ta en dusch och sen blir det väl sängen, är seg i kroppen och huvudet.

Idag är det förresten min och Davids 4års och 6månaders dag. Tiden bara rinner iväg och jag hinner inte med den.
Orkar inte skriva något mera trött i huvudet, imorgon väntas ännu en jobb dag.


Martina

Söndag Morgon.

2010-08-01 08:37:03
Allmänt

Jag är super trött, fast jag tagit en dusch, trodde i alla fall att jag skulle piggna till lite men så verkar det inte tyvärr.
Jag har öppningen idag så det är därför jag redan är uppe, bussen går om mindre än 1 timme och jag börja känna mig lite stressad, ska hinna få något i magen men jag orkar inte och är inte sugen, sen måste jag fixa så att jag ser lite piggare ut än vad jag är egentligen. Håret är blött men jag orkar inte föna det, vill inte väcka David för han sover.

Svar till Andreas: Nej vi har faktiskt inte varit i parken än, jag har jobbat endel och David har, och när vi varit lediga har de varit skit väder eller att vi varit för trötta, men för hoppningsvis blir det innan flytten.
Jag gillar också den nya bloggen, den är super, tack!!

Ja nej om man skulle sätta fart lite så att man hinner med bussen annars blir kunderna sura om jag inte öppnar...

Hörs senare


Martina