Underbart väder!

2010-05-29 18:41:07
Allmänt

Solen skiner och jag inväntar David och Magda för grillning! Dock blåser de ute, men som tur är kan vi sitta på alltanen. Där ute steks man just nu, underbart varmt och jag hoppas det håller i sig någon timma till!!
Blir lite kött och "bajskorvar" som vi kallar de, vet inte vad de heter egentligen, är färs med tacokryrydda och lite smått och gott. Sen självklart vitlöksåsen också.
Blir ingen dricka ikväll bara Cola, men det räcker !!

Klippte mig idag, blev helt ok! Har dock börjat fjälla i pannan blä nästan på näsan med, så det är bara att smörja, men som det sved i pannan är de inte konstigtr att jag fjällar. Nej nu ska jag fixa lite innan de kommer, Tjaaao!!

Halmstad

2010-05-28 22:52:18
Allmänt

Är i Halmstad nu hos mamma och hälsar på lite! Sitter och små surfar lite och har överfört lite bilder sen bowlingen i värnamo, bättre sent än aldrig! Hittade lite roliga bilder på min kära bro hehehe.
Ska ringa in till frisören imorgon och se om dom har någon tid till mig, tvekar på det men man kan alltid hoppas, måste klippa mig känner jag!

Jag och syster!

Nej ska väl glo runt lite nu, o snart smörja in min lilla bränna hehe. Fick sms av Johanna innan att matchen inte gick så bra idag heller, fan måste vända på detta nu!.

Nej nu ska jag vidare, tjao!

Bränd Gris!

2010-05-27 10:48:53
Allmänt

Ojojojoj eller ska jag säga ajajaj, var som sagt ute igår med Johanna i solen vid havet och när jag kom hem brände det i hela ansiktet, och som sagt röd som en gris såg jag ut, men inte på alla ställerna i ansiktet men ser ut som en röd gris hahah. Vaknade idag och tänkte nu har de nog gått över men de har de självklart inte. Är fortfarande stekt känner mig nästan svullen. Skulle gjort massa saker idag men de får nog bli imorgon istället. Är hemskt att gå ut när man ser ut så här.

Idag får jag se vad som händer som sagt. Till min kära bror så tvättar jag inte mycket varje gång jag tvättar.
Har den stora tvättstugan 1gång per vecka, sen har vi en liten på varje våning. Där tvättar jag mina träningskläder efter träning och match om jag inte har tid i den stora. Det är därför det verkar som jag tvättar mycket, men det är som sagt bara träningskläderna.

Imorgon bär det nog av till Halmstad över helgen får se om det blir grillning på fredag med flickorna, bero på vädret, blir i alla fall grillning på lördag med David för då ska de vara bra väder! Sen få vi se om ajg kan njuta av vädret lite om de kommer lite sol kanske. Men ska inte bränna mig igen hahah eller kan man ju aldrig lova sig själv.

Nej nu ska jag hitta på nåt heeeej!!

Oh inget vidare.

2010-05-26 11:07:09
Allmänt

Nej som överskrifte säger så gick matchen i måndags inget vidare, förslust med 7-3. Resultatet var inte rättvist för enkelt blev det för dom, 4-3 hade varit mera rättvist om jag får säga min mening. Vi hade ett jätte bra lag, men vi är inte samspelta, vi är inte tillräckligt många på träningarna och då blir det att man inte blir samtspelta. Igår var vi nog 11 på träningen och det var ju bra, senast var vi bara 5 stycken och de funkar inte i längden. Vi ligger fortfarande sist med 0 poäng, jag har aldrig varit med om något liknande att de gått så här. Men somo sagt vi har ett bra lag med bra spelare men är inte nog samsspelata.
Ledigt idag och träning imorgon igen då får vi hoppas på flera spelare, sen är de match på fredag igen men då kan jag inte vara med.

Dm match borta mot höllviken


Blev stämplad rätt rejält på matchen tån är blå och runt om också. Ser inte ut att göra ont men när man blir de känns det jävligt mycket.

Annars har det inte hänt så jätte mycket i veckan. Ska få Annes tider för 3-10juni för hon ska åka iväg på lite semester en sista minuten resa. Så det ska bli skönt att få jobba lite!! Sen väntar jag fortfarande besked från Netto om det blir något där eller ej.

Nej ska väl göra något nu, sen blir det tvätta 16-20 idag. Solen skiner just nu så kanske blir en lite promenard sen!!

Vart är min sol?

2010-05-24 14:47:53
Allmänt

Vädret är trist jag vill ha sol och inte bara mooooln hela tiden!! Vart är min soool?
Idag är det dags för match, så nu är det bara att börja tagga för matchen för att sedan kunna ta det 3 värdefulla poängen som vi måste ha. Viktiga poäng för vår del.
Känner att idag är jag på g, dag ska jag inte släppa förbi någon i första taget idag ska vi ha 3poäng så är det bara.

Sitter just nu och lyssnar på musik och snackar med Johanna, en riktigt skön tjej de!!!
Dricker lite Coca Cola och en snickers för att få lite energi hehhehe:P.

Annars har det inte hänt så jätte mycket mera idag, ska diska om en stund, mått lite sådär idag så får ta en städning imorgon. Imorgon kommer även lönen in, det är tummen upp!! då blir man lite rikare, men skall ändå användas till räkningar så de försvinner lika snabbt haha:P.

Nej nu ska jag surfa vidare lite innan jag ska diska och sen dra till samlingen!!

Deg som jäser.

2010-05-21 16:17:31
Allmänt

Nu är det helg helg helg...
Jag känner mig som en deg, som bara sitter och jäser och jäser. Jag har inte gjort så jätte mycker idag plcokat undan lite här hemma, sen åkte jag in till stan en snabbis för att köpa ett busskort till David sen åkte jag hem igen så det var en väldigt snabbis.

Nu sitter jag bara och väntar på att David skall komma hem, har stoppat i en maskin tvätt också den är klar om typ 10 minuter:P. Sen idag vet ja inte vad som händer, kanske går ut en runda eller så.

Nje nu ska jag kila...

Våfflor, varför ej?

2010-05-20 12:05:23
Allmänt

Redan torsdag idag och imorgon är det  fredag redan helg. Ohh jag bara degar här hemma ska börja göra mig iordning sen slänga i något i magen så jag får lite energi o mat i mig. Vid 15-tiden ska jag till netto för en lite intervju och prata lite om extra jobb och så. Hade varit skönt om det hade kunnat bli ett till extra jobb inte helt fel.

Igår vet jag nästan inte vad jag gjorde, var inom jobbet och försökte hitta någon som kunde jobba för mig den 3juli, sen inom cubus o köpte 3 plagg varav 1 skall lämnas tillbaka. Åkte hem och överraskade David med mat, hasselbackspotatis och kycklingfilé det var mumma!! Åt även kladdkaka på kvällen som David gjorde.

Funderar på vad man ska äta idag? Kanske lite våfflor till efterrätt i alla fall, hade inte varit helt fel med jordgubbar och glass till det hehe.

Nej ska ringa mamma en snabbis och sen göra mig iordning så att jag slipper stressa sen, som det ofta blir haha :P.

Tjoaaa

Tisadag!

2010-05-19 11:35:51
Allmänt

Solen skiner ute men börjar bli molningt, hoppas på att de inte blir helt mulet bara utan att vi får lite sol idag och lite värme. Men vi få se hoppas på det bästa. Gick upp klockan 08.00 idag för att jag hade tvätttid skulle tvätta mina träningskläder och benskydd som inte luktade så speciellt gott om jag säger så. Blir snabbt ofräscht när de används (benskydden) och inte tvättas. Tvätten hänger på tork, men är nog redan torr för längesedan men har inte orkat hämta de ännu, kan hänga där till klockan 12 så det är 30 minuter kvar ungefär.

Var träning igår som sagt, härligt att träna var ett tag sen jag gjorde de. Planen var inte den bästa dock. Hade bara gegga under skorna efter några minuter, så inget super grepp. Var bara 7 på träningen men det är träning imorgon igen och det ser jag fram emot!!

Ska även till Netto imorgon med, så får se hur det går med det!! För att svara på din kommentar kära broder så ska David vara på Audi som han är på nu! Så de blir skönt att ha honom här i sommar.

Ska snart iväg till jobbet och kolla om någon kan ta mitt pass i juli en dag. Hoppas det är någon som kan den dagen!!
Sen ska jag inte göra så mycket har inga planer. Tänkte dra ut lite med David idag efter att han kommit hem, och njuta av vädret. Sen ikväll kanske det blir lite våfflor,glass och jordgubbar. Det låter inte helt fel tycker jag!!

Nej dags att göra sig iordning, sen ta tvätten och efter de bussen till Värnhem!!

Tankar!

2010-05-18 11:48:56
Allmänt

Ops nu var de lägesedan det var någon uppdatering. Har haft mång tankar, mycket tänkande och inte alltid positivt tänkande som har gjort att jag inte orkat uppdatera något.
Tankarna har varit hur det blir till sommaren, blir jag själv, måste lägenheten sägas upp eller hur blir de? Jobbiga tankar, jobbiga stunder. Livet är inte helt felfritt och glatt hela tiden.

Jag vet inte vad som har hänt sen senast i alla fall, inte så mycket anntar jag.
Idag har jag inte gjort så jätte mycket hittillls bara suttit i soffan och degat helt enkelt. David ringde imorse och berättade den glada nyheten att han får sommarjobb. Jag är lättad, glad, och ler. Blir inte ensam över sommaren, vi kommer bo tillsammans, behöver inte säga upp lägenheten nu, och fram för allt han få jobba med det han vill!!
Ett stort Grattis, som du kämpat!!!

Det känns som jag blivit lite lättare och kan slappna av lite. Idag ska vi äta lite god mat bara för de, eller tacos i alla fall. Längesedan vi åt de, så det ska bli mums. Hinner precis äta det innan jag ska iväg på träning, var ett tag sen jag var där nu pga olika saker.

Veckans Planering:

Måndag: Tvätta
Tisdag: Träning
Onsdag: Tvätta
Torsdag: Intervju på Netto, Träning
Fredag: Tvätta
Lördag:??
Söndag:??

Man kan undra varför vi tvättar så ofta egentligen, men det gör vi egentligen inte. Vi bokar i den lilla tvättstugan bara för att David skall kunna tvätta sina jobbar byxor och jag mina träningskläder. Så Onsdag & Fredag är de jobbarbyxor och träningskläder som bara tvättas typ.

Skall på intevju på torsdag på Netto på Värnhem, dom ringde igår och undrade om jag var intresserad av extrajobb och till sommaren. Berättade att jag redan hade ett extrajobb och sommarjobb men att jag gärna jobbar extra hos dom med. För jobbar inte så ofta nu, och sen är de erfarenhet och kontakter!!
Så vi få se hur det går, om han tycker jag verkar intressant.

Om en liten stund ska jag gå och inhandla lite till tacosen, annars inte göra så mycket. Har tänkt hälsa på min syster i Jönköping innan jag börjar jobba till sommaren. Ska försöka planera in det på något vis!!:)

Heeeeej!!

Söndag

2010-05-02 21:23:10
Allmänt

Så nu var snart denna helgen slut också. Helgerna bara springer förbi känns det som.
Vi spelade match i fredags men det gick inte så bra, inte för fötterna och inte för laget. Vi förlorade med 1-3 och mina fötter var katastrof. Även om jag hade tejpat mina skavsår hjälpte det inte. Spelade ungefär 60minuter sen gick det inte längre. Har fått under stortån nu med huden har gått bort och på hälen men hoppas på att det ska bli bättre i veckan.

Idag har mamma och zinke varit här, ,drack lite kaffe sen åkte vi till entre till mitt jobb och kollade skor. Dom hittade varsina skor så jag betalade och fick 20% rabatt såklart. Härligt!! Sen åkte vi hem och lagade mat och sen var de tvungna att åka hem. Det var vägarbeta på vägen så därför var det tvungna att åka tidigare för zinke skulle jobba. De satt i kö i över 1 timma, segt hatar sitta i kö.

Dom hade förresten med sig bordet vi fick av syster och cd stället! Det blev kanon!!

Nej nu ska jag sega mig i tvn.  Heeeej