Skavsår!!

2010-04-29 14:01:03
Allmänt

Ajajaj matchen igår bestod av skavsår och åter skavsår. Har aldrig fått skavsår innan inte vad jag kan minnas i alla fall. Vi åkte iväg till Höllviken igår, om det är någon som sett programet jag vill bli en stjärna tror jag det hette gick på tv4 innan, hon Olivia som var med där en tjej som spelade fotboll hennes lag mötte vi igår.

Matchen började bra vi hade mycket spel i första och det var då jag började få mitt skavsår på högerfot, ont som fan gjorde de så fick typ springa lite på tå. Men det var bara att bita ihop. I halvtid fick jag plåstras om lite, men det höll inte så länge, men jag bet ihop och började även få det på andra foten. Höllviken fick mycket mera spel i andra och vi tappade ganska mycket. Jag var seg i benen men bet ihop och spelade 90 minuter (hela matchen). Fick 2 tuffa tacklingar, tappade luften båda gångerna. Andra gången var i slut minuten där jag gick in i en närkamp o bollen i luften och ramlar ner på ryggen och tappar luften helt, blir liggandes och hör att Höllviken gör mål, med bara någon minut kvar. Vår tränare klagar på att jag fått huvudskada eller något så han bli uppvisad till att sätta sig på läktaren.

Så dom lyckas göra mål i slutminuten annars hade det blivit förlängning vilket är surt, så nu är vi tyvärr utslagna ur DM, men det är bara att ladda om för imorgon har vi seriematch hemma!

Dm match

2010-04-28 16:32:41
Allmänt

Nu ska jag snart ta min cykel och åka iväg till Mariedals Ip för samling. Samlingen är 17:15 och matchen är inte fören klockan 19. Men vi har borta match så ska åka ner till Höllviken och spela. Min andra match här nere i Malmö och idag är det Dm match så ingen seriematch. Vi får se hur det går om jag orkar haha.
Var inte på träningen igår hade världens huvudvärk men får vara med på matchen ändå. Imorgon är träningen inställd för att vi har match idag och på fredag.

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, varit en liten runda på stan bara annars inte så mycket mer. Sitter och väntar in tiden men ett glas saft och en banan hehe :P.

Nej nu ska jag kolla lite på tv sen åka.

Heeeeej

Tisdag.

2010-04-27 15:51:45
Allmänt

Usch jag fryser, sitter med två filtar och är kall, mina fingrar är kalla men det är inte så ovanligt det är dom ofta.
Vädret är inte så fint idag är molningt ser ut som det ska bli regn nästan. Idag har vi lagfotografering och sen träning efter detta. Känner inte alls för det vill bara vara hemma och krya ner i ett varmt bad och ligga och gotta mig. Men tränade inte förra veckan så jag får väl träna idag. Är mycket fotboll denna veckan.

Måndag: Små sjuk
Tisdag: Träning
Onsdag: Dm-match
Torsdag: Tränning
Fredag: Seriematch
Lördag: Jobba 10-18
Söndag: Mamma & Zinke kommer

Så ser veckan ut sen så får vi se vad som händer på dagarna. Måste till jobbet i veckan och kolla upp en sak i alla fall. Nej nu ska jag väl surfa lite innan jag ska göra mig iordning för fotot sen träning efter det!

Lördag

2010-04-24 22:17:15
Allmänt

Lördag kväll och jag är lite små trött. Vi åt en sen middag idag och jag är mätt. Idag har jag tagit det lugnt varit ute lite i det fina vädret sen blev det hockey för hela slanten. Hv hade lite tur med ramarna medans Dif hade otur med ramen, studsade utåt istället för inåt som det gjorde för Hv:s del.
Men man får inte deppa ihop.

Igår jobbade jag 14:00-20:15, gick sen inom hemköp och små handlade lite åkte hem och lagade mat. Vi åt sen innan klockan hade slagit 12 sov jag, jag var super trött hehe. Sov underbart inatt har nästan sovit 12 timmar inatt.
Fick 2 nya tider på fredag och sen en i juli. Sen så fick jag Josses tid hon sa att hon tar ut semester så får jag hennes tid, sjukt snällt. Så jag jobbar imorgon med.

Så nu slappar jag i soffan ska se en film sen vid halv 12 på 4an. Sen blir det sängen och upp imorgon vid 8. :)

Nej nu ska jag sega vidare.

Smått sjuk?

2010-04-22 10:38:02
Allmänt

Vad ska jag säga det är torsdag och det regnar. Jag är trött på regn jag vill ha sol värme. Min bror hade kommenterat att dom hade haft snö storm haha, snö i april så här sent. Nej nu få de blir sommar så att man slipper gå och frysa ute! Det regnar ute i alla fall och det är inte lite, man hör hur det slår mot fönstret.

I somras
Elin, Simon & Jag

Jag har ätit frukost för ett tag sen, mådde inte så bra idag, skulle ut och söka några jobb, men funderar på att ringa runt istället, det ger inte alls samma resultat. Men jag orkar inte gå ut när jag inte mår bra, hade lite feber så ska nog vara hemma och söka och försöka ta det lugnt.
Idag är det träning men få se om det blir det bero på hur jag mår senare idag.

Kollade hockey matchen igår, det är nästan jobbigt att kolla så jämt och spännande. Har nästan inga naglar kvar vilken rysare. Hv kan i alla fall inte ta guldet idag och det känns skönt. Matchen lever ännu. Jag hoppas självklart dif tar det då har de chans att ta de på hemmaplan.

Nej nu ska jag kolla vilka företag det finns att ringa.

Regn, regn och åter regn!!

2010-04-21 13:20:20
Allmänt

Regnet vill inte sluta komma, det bara regnar och regnar idag. Men det finns något positivt med allt, vi har måsar här utanför vårt sovrumsfönster. Det är någon som matar dom eller något för dom sitter typ alltid utanför och väntar och väntar och skriker och har sig. Så idag har dom inte väsnats så mycket för att det regnar ute.

Jag är extremt cola sugen, men jag vet inte om jag ska gå ut i detta vädret eller ej, kan vara bra med lite luft ifs för känner att jag behöver lite luft så att jag kommer igång med jobb sökandet. Även om jag har ett extra jobb nu och sommarjobb måste jag söka jobb. Annars får jag inga pengar, och det vill jag inte gå miste om.

Ikväll är det hockey som gäller, en måste match för dif annars blir det väldigt tungt och den sitsen vill vi inte hamna i. Sen blir det en snabb tvätt där också.

Nej nu ska sätta lite fart och göra nåt.

Mycket att göra även när man är ledig!

2010-04-20 15:50:41
Allmänt

Jag har haft saker att göra hela dagen idag fast jag inte jobbat, kan man tänka sig. Idag hade jag faktiskt lite sovmorgon gick upp strax innan klockan 9 idag. Satt och kollade lite på tv medans jag gjorde klart en uppgift som skulle in till Karolina på Academedia. Den blev helt klart godkänd hihi. Tog hand om disken sen, torkade den och satte in allt i skåpen. Sen var det dags att ta fram dammsugaren, de låg lite tussar överallt så det var verkligen nödvändigt. Sen fick de bli något i magen tog korv med bröd enkelt och snabbt. Efter maten gjorde jag mig iordnign för att åka in till jobbet och lämna lite uppgifter sen till hemmakväll för att lämna 2 filmer som vi hyrde förra veckan.

Nu är jag hemma igen och vädret ser inte alls trevligt ut. Ser ut som regnet hänger i luften och ska komma vilken sekund som helst. Ikväll är det träning vid 19:00-20:30, känner bara att kroppen skriver efter vila men vad ska man göra?

Imorgon har jag inte så mycket planerat, ska tvätta vid 16:00-20:00 sen är det hockey på tvn, dif får ta och visa Hv hur det ska tas nu. Vi hade lite otur igår med stolpe och allt. Var värda den matchen tycker jag. Satte nästan 2-1 de sista sekunderna.

Nej nu kommer David hem om en liten stund och då ska vi väl ta och äta lite anntar jag.

Hockey!

2010-04-19 20:38:02
Allmänt

Nu sitter jag här och nästan biter på naglarna ibland. Kollar självklart på hockey matchen på kanal5. Final mellan Djurgården - Hv för den som inte vet. Stämning är det i Globen ska jag säga. Ibland är det nästan så att man ryser.
Står 0-0 i nuläget. Nej nu får jag återgå till matchen.

19/4

2010-04-19 16:40:31
Allmänt

Klockan ringde 07:00 imorse det var bara att ta sig upp fast man ville ligga kvar i sängen och sova. Fick göra mig iordning och tog ett äpple till frukost, bussen gick 08:24 mot Värnhem. Var på möte på Academedia, sen gick jag till jobbet. Har bara jobbat 10-14 idag men som jag ser de nu bättre än ingenting. Jag har inte jobb förren på fredag nu, men man kan alltid hoppas på att dom ringer in mig! Slutar sent på fredag 20:15, vet inte om jag ska till Halmstad över helgen eller hur det blir, David ska förmodligen det.

Nu sitter jag i soffan som vanligt med datorn i knät och väntar på David han kommer nog om 10 minuter eller nåt sånt. Vi ska väl göra något käk, sen vet jag inte om han ska skejta eller hur han gör. Jag ska väl diska sen idag och sen vi 19-tiden drar hockeyn igåg. Då ska vi få se Hv åka på en förlust.

Fundera på att köpe biljett till nästa måndag, Djurgården kommer hit och spelar mot mff. Men vet inte hur jag ska göra ännu? Är fortfarande lite fundersam. Hade varit grymt kul, var längesedan jag såg dif spelade. Få fundera någon dag till!

Nej nu kom David nu ska vi laga mat!

Ingen bra premiär.

2010-04-18 17:04:45
Allmänt

Idag hade vi seriepremiär men det gick inge vidare, vi förlorade med 7-0. Ingen bra match, vi fick inte igång spelet i första halvlek gick lite bättre i andra halvlek. Men vi ta en vinst i nästa match som är på lördag.
Jag var spelklar och var med och spelade hoppade in när andra halvlek började så spelade 45 minuter. Från min sida tycker jag att det gick helt okej.

När jag kom hem gjorde jag lite mat. Sen har jag degat lite och nu för en timme sedan började jag tvätta lite. Någongång sen idag ska vi iväg och handla lite med, det ekar lite i kyl och frys, blir väl en runda till willys när tvätten hänger på tork.

Imorgon blir möte vid 9 på academedia och sen blir det jobb 10-14 inte så länge med det är alltid något. Sen ska jag se om jag kan hitta en tshirt till David på New Yorker. Sen MÅSTE jag pumpa min cykel ingen luft alls i den.
På kvällen ska jag "boka" tvn för det är hockey!

Nej nu ska jag till tvätt stugan! Hej Hej

Lördag

2010-04-17 21:21:23
Allmänt

Halloj, lördag kväll nu och jag degar mig i soffan.
Vaknade 08:45 idag gick upp och gjorde lite frukost, gjorde mig iordning sedan tog jag bussen 10:25 till jobbet började klockan 11 idag och jobbade till stängning till klockan 18. Dagen har gått bra, har stått i kassan och sålt lite skor, hjälpt kunder och plockat i butiken. Trivs bra med personal och allt, det är super!!

Åkte hem, jag och David åt lite kina mat sen har vi bara tagit det lugnt. Var borta på macken och köpte läsk och choklad vi blev lite sugna! Så nu har vi gottat i oss lite godsaker. Ska väl se om det går något bra på tvn ikävll, vilket det sällan gör.

Imorgon är det premiär för säsongen, Lasse ringde innan och kollade om jag hade möjlighet om jag kunde vara med imorgon, så imorgon ska jag spela min första match med Lilla Torg ska bli kul.

Nej nu ska jag vara lite social här hemma!

Yeeeeeah!!!!!

2010-04-16 22:17:16
Allmänt

Dagen har varit toppen, den bästa på länge!!! Varför? Jo för idag fick jag jobb, extra jobb plus sommarjobb!! Helt underbart! Skulle bara provjobbat men det visade sig att jag jobbade 11-19 och fick självklart betalt.
Ska jobba imorgon med 11-18 blir det då, sen har jag fått 2 tider till nästa vecka också.

Firade lite ikväll med god mat och cola så klart hahah. Inget slår kall cola.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, är trött ikväll hehe.

Hockey Kväll!

2010-04-15 20:10:49
Allmänt

Nu sitter jag hemma blev ingen träning idag hade för ont i vaderna, men de ska vara över till måndag i alla fall. På söndag börjar serien här nere med Lilla Torg FF, ska nog till stadion och kolla matchen jag ska inte vara med och det förstår jag varför.

Sitter hemma och kollar på hockeyn på kanal 9, Djurgårn leder just nu med 2-1 mot Hv. Det ska vi väl kunna hålla ikväll tycker jag. En sak förstår jag inte, varför har vissa gula hjälmar? Läste något om att de var den som gjorde mest mål, tacklingar o sånt som vinner, fattar ingenting av de.

Men i alla fall självklart har jag köpt cola till matchen med lite tilltugg på det. Man måste skapa lite stämming :P.
Nu ska jag se matchen igen!

Imorgon gäller de!

15/4

2010-04-15 15:39:18
Allmänt

Det blev inget mer bloggande igår hade fullt upp hela dagen i stort sätt. Började med att jag tvättade fram till klockan 12. Åt lite, diskade och gjorde mig iordning för att åka in på stan och söka jobb. Fanns inget inte de jag sökta på i alla fall. Åkte hem och slappade lite vid datorn och lagade sedan mat. David kom hem vi åt och åkte sedan in till triangeln för att kolla på tshirts, hittade ingen så åkte vidare till entré. Där hittade vi båda saker, han sina tshirts, och jag ett par jeans på rea för 199kr mycket nöjd. Vi åkte hem tog oss och gjorde rostat brld och satte oss och kollade på film. Efter filmen blev det sängen för vi var båda helt slut i kroppen.

Idag gick jag upp lite innan 08:00 gjorde mig iordning och åkte in mot stan skulle nämligen till um, var där i ungefär 30 minuter innan jag åkte vidare. Åkte till entré där jag skulle gör några byten på storlekar på kläder. ALlt blev fixat och jag gick inom hemköp innan jag tog bussen hem. Köpte en frys pizza som jag slängde in i ugnen när jag kom hem, åt och sedan var det dags att åka igen till värnhem. Skulle på ett möte på academedia. Nu har jag precis kommit hem från mötet och ska snart börja med maten lite smått, blir korvstroganoff idag faktikst. Ska egentligen träna idag, men vette fan om jag kan. Har ont i båda varderna sen tisdags, tror det kan var lite träningsvärk. Gör ont när jag går speciellt när jag suttit still och när jag ska gå i trappor. Så får se sen hur det känns, om det blir av eller ej.

Nej nu ska jag surfa lite inna jag börja med maten.
Imorgon är det dagen, dagen då det gäller!!

Tidig morgon

2010-04-14 08:35:06
Allmänt

Onsdag morgon och jag är redan uppe, det var ett tag sen jag gick upp vid denna tiden. Gick upp några minuter efter 08:00 eftersom jag är tvungen att tvätta mina kläder till träningen som jag använde igår, understället behövs tvättas iaf.

Efter träningen igår cyklade vi till hemmakväll vid mobilia och hyrde 2 filmer lite godis och läsk. Kollade nästan klart på första filmen, vi blev för trötta för att se klart den så det får vi göra idag!

Idag blir det att tvätta till klockan 12, har i alla fall tid tills 12. Sen måste jag diska mega disken, och sen får jag nog söka något jobb tror jag.

Nej nu ska jag vila i soffan lite innan jag ska in till tvättstugan!

Stan

2010-04-13 13:21:42
Allmänt

Nu har jag kommit hem från Willys, har även ätit lite och nu sitter jag bara och vilar lite innan jag ska åka in till stan.
Ska se om jag kan söka två jobb inne i stan, sen blir det att åka hem och väntar tills David kommer hem då vi ska äta lite. Sen vid 18:15 blir det träning!!

(Blixten cpar sönder bilden + att speglen behöver en putsing)

Så här ser jag ut idag, nej nu ska jag in till stan!

13 /4

2010-04-13 10:13:23
Allmänt

God morgon, eller det kanske inte är morgon vad vet jag? Vädret är inte lika fint som det var igår, om man kollar ut genom fönstret men de är säkert fint när man går ut.
Jag har inte gjort så jätte mycket ännu, skulle gått upp tidigt men låg kvar i sängen för att jag hade huvudvärk, men nu är jag uppe och har varit det en stund.
Ska snart göra mig i ordning sen ska jag nog åka bort till willys och handla lite, har gjort en mat lista nu så måste handla de som saknas.
Sen hem och små äta lite, sen förmodligen in till stan o söka något jobb och ikväll blir det träning.

Funderade på att träna i kortbyxor men tror det blir för kallt, har även varit förkyld ett längre tag så att det blir nog shorts + underställ som det ser ut nu, vill inte ha den envisa förkylningen tillbaka.

Nej nu ska jag göra mig iordning så jag kommer här ifrån någongång:)

Saxen rakt i fingret.

2010-04-12 21:56:22
Allmänt

Oh nu sitter jag vid datorn och kollar på Håkans Bar på nätet. David har bakat kladdkaka och det doftar underbart! Ska snart ta en liten bit när det svalnat lite.

Det blev ingen film hyrd innan, få bli i veckan kansk onsdag? Vi åkte till Jysk och köpte en rullgardin istället. Satte upp den innan men det började inte bra, skulle öppna paketet med saxen och köttade in saxen så jag fick ett litet jack i pek fingret. Sved och pulserade som satan, och blodet rann. Fick sitta med papper en stund tills de slutade, och började då att sätta upp den. Nu sitter den uppe och det är mörkare, få se sen hur mörkt de blir när vi ska sova!!

Imorgon ska jag söka lite jobb, ska försöka gå upp tidigt vid kl 8 i alla fall. Så att jag kommer igång! Sen blir det träning på kvällen.

Nej nu ska jag ta en kladdkake bit.

Förresten hur ser min blogg ut, gjorde om den lite, piffade till den lite, det ska vara annat än svart. Ingen svart bakgrund, hur ser de ut på eran dator?

Super väder!

2010-04-12 14:54:16
Allmänt

Nu sitter jag här hemma och har precis diskat disken från igårkväll. Solen skiner och det är blått på himlen, underbart skönt väder ute. Är sommaren på väg? Det får vi hoppas på! Jag vill ha mer sol, varmt och skönt!

Idag har jag som alla måndagar varit på möte, gick sen till Entré köpte ett frimärke och postade iväg min lapp till Försäkringskassan, så att jag kan få mina pengar om drygt 2 veckor. Blir lite mindre pengar denna månaden har varit sjuk i 4dagar och då försvinner det pengar snabbt.

Tog sedan en runda inne på Entré, hittade ett par jeans och en tröja, men jag är väldigt osäker på om jag ska behålla de eller ej, annars får jag lämna tillbaka de.
Köpte även lite nya underkläder, är nästan hål i alla mina strumpor så det behövdes!

Åkte sen hem och åt lite och surfade runt och nu sitter jag här efter att jag har diskat.

David kommer hem och 1-2 timmar då ska vi nog små äta lite, sen förmodligen hyra någon film om det finns någon att hyra. Ska förmodligen köpa en rullgardin också, vi kände att vi vill ha det lite mörkare i sovrummet nu.

Veckan som kommer ser ut så här i nuläget:

Måndag: Möte
Tisdag: Träning, Söka jobb
Onsdag: Tvätta, Söka jobb
Torsdag: Möte, Träning, Söka jobb
Fredag: Då gäller det!
Lördag: Inga planer
Söndag: Inga planer

Det är så min vecka kommer se ut i nuläget i alla fall. Nej nu ska jag ta mig ett glas coca cola och surfa lite.