18 Januari

2012-01-18 08:19:25
Allmänt

God morgon världen, då var man uppe med tuppen idag också.  Fick för mig att jag skulle tvätta idag när jag vaknade, fråga mig inte vad det kom ifrån? Men jag gick och kollade om det fanns tvättid och det gjorde det.
Så nu är jag igång med tvättandet, det sköna är när man tvättar här är att man behöver inte stressa eftersom det bara finns två tvätttider att välja mellan 7:00-13:30 eller 13:30-21:00, så ingen stress precis underbart skönt.

Funderar även på att städa här hemma idag en aktiv dag i hemmet med andra ord.
Igår var jag och tränade med Nina, vi körde lite längre och lite bättre än vanligt kändes det som i alla fall. Hade dock lite ont i ena benet igår när jag gick och la mig så fick bli en värktablett. Jag hoppas verkligen att värken kommer gå över nu med träningen annars får det bli att söka upp doktorn igen om det sitter kvar.

Förresten tvn slutade att fungera igår helt plötsligt, blev myrornas krig och jag tänkte "jaha nu får vi hyra en bil så att vi kan få den fixad." MEn som tur var funkade den imorse när vi gick upp, lättnad.

Nej nu ska jag återgå till mitt tvättande.


13 Januari

2012-01-13 15:50:57
Allmänt

Då var det den så kallade otursdagen idag, fredagen den 13 vi får väl se om det bara är skrock eller om det händer något.
Jag hade tänkt gå till gymmet i morse, men mitt huvd sa nej tack så jag gick och la mig igen och vilade lite.
Nu har tvättiden börjat så jag håller på att tvätta de första makinerna så snart ner för torkning.

Idag händer det väl inte så jätte mycket mera blir bara lugnt och chill dag. Få se om det är något på tvn ikväll eller vad som händer.

Var och tränade igår blev en snabbis på 30-40 minuter, skippade löpningen och körde bara på vikter iställlet.
Skulle nämligen på bio så det fick bli så.
Får väl bli träning i helgen tror jag, sen nästa vecka köra igår mer o bättre.

12 Januari

2012-01-12 09:56:15
Allmänt

Torsdag idag och jag har varit uppe sedan 06:40, har dock varit vaken sedan 06:15 då väckarklockan ringde men brukar ställa om den till 06:40 för att få lite sovmorgon. Dock gick det inte somna om för det var ett billarm av något slag som gick igång när klockan ringde och dett precis utanför sovrumsfönstret och slutade precis när vi gick upp. Det var som om vi inte fick sova utan var tvungna att gå upp, lite typiskt.

Har kollat lite på tv, diskat, varit ute med soporna och handlat lite smått en snabbis. Nu sitter jag och har precis ätit frukost blev bara en macka för orkade inte mera.
Ska snart plocka in disken och sedan ta bussen klockan 10:35 ut till Trönninge där jag ska hjälpa Zinke med att ta ner alla deras julsaker så att mamma slipper göra detta senare när hon kommer hem idag.

Ska även in och träna idag när mamma slutat jobbet, få se om det blir någon löpning eller ej har nämligen skoskav så blir kanske bara styrka.
Återstår att se, ska även på bio efterråt så blir lite tajt. Filmen börjar 18:10 så det blir en snabb träning men det blir nog super.

Nej nu ska jag göra mig iordning och fixa väska till träningen, för att om en stund gå till bussen!!

10 Januari

2012-01-10 13:54:07
Allmänt

Då har vi börjat på denna veckan också, har haft huvudvärk sedan igår och den sitter fortfarande i men jag hoppas på att den kryper bort snart.
Igår ringde jag en massa samtal, var på arbetsförmedligen i över 1 timme, var kö men ändå inte så många det gick bara väldigt segt och mitt ärende tog väl högst 5 minuter men så är de, man har inte brottom när man ej har jobb egetligen hehe.

Idag har jag inte gjort mycket bara vilat på grund av huvudvärken, ätit lite och nu sitter jag i soffan igen.
Senare om sisodär 3½ timme ska jag till gymmet och träna lite med Nina.

Hade tänkt gå till stan idag men så blir de nog inte har inte orken att göra de, kanske blir snabbt innan jag ska möta Nina i stan få se, annars blir det en annan dag.

Imorgon får vi se vad som händer, får ta dagen som den kommer även om jag har lite att ringa och göra.

Nej nu ska jag vila lite till tills jag ska iväg :)

7 Januari

2012-01-07 16:50:51
Allmänt

Då var vi inne på det nya året, året 2012 tycker fortfarande att det är ovant att skriva dessa siffor.
Har haft en bra jul och nyår lika så, har varit lugnt men ändå lugnt.  Så nu sitter jag här på min sköna plats i soffan och bara njuter.
Försöker komma på lite låtar som man kan ta o ladda ner, jag ska nämligen börja träna på gym och då kan det underlätta med lite nytt i lurarna. Så om ni har någon ide eller ett bra tips tveka inte på att sända det till mig:).

Ska som sagt börja på gym nu, min sjukgymnast rekomenderade det så fick lite rabbat så nu ska jag köra i 3 månader framåt sen får vi se hur det blir:). Blir ben, rygg, mage och så även lite kondition på det så det ska bli nice och intressant :).

Ikväll blir det väl chill kväll, känner inte för att göra något men ändå så gör jag det på något vis, men de få bli lugnt :). Imorgon vet jag inte vad som händer, vad säger du ?

Nu blir det nog en snabb diskning för jag hatar när det bara växer o växer så få bli en nu!!