12 Januari

2012-01-12 09:56:15
Allmänt

Torsdag idag och jag har varit uppe sedan 06:40, har dock varit vaken sedan 06:15 då väckarklockan ringde men brukar ställa om den till 06:40 för att få lite sovmorgon. Dock gick det inte somna om för det var ett billarm av något slag som gick igång när klockan ringde och dett precis utanför sovrumsfönstret och slutade precis när vi gick upp. Det var som om vi inte fick sova utan var tvungna att gå upp, lite typiskt.

Har kollat lite på tv, diskat, varit ute med soporna och handlat lite smått en snabbis. Nu sitter jag och har precis ätit frukost blev bara en macka för orkade inte mera.
Ska snart plocka in disken och sedan ta bussen klockan 10:35 ut till Trönninge där jag ska hjälpa Zinke med att ta ner alla deras julsaker så att mamma slipper göra detta senare när hon kommer hem idag.

Ska även in och träna idag när mamma slutat jobbet, få se om det blir någon löpning eller ej har nämligen skoskav så blir kanske bara styrka.
Återstår att se, ska även på bio efterråt så blir lite tajt. Filmen börjar 18:10 så det blir en snabb träning men det blir nog super.

Nej nu ska jag göra mig iordning och fixa väska till träningen, för att om en stund gå till bussen!!

Kommentarer
Namn:


E-postadress: (visas bara för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: