Aj aj aj..

2010-09-08 21:34:51
Allmänt

Spelade match igår vilket inte gick jätte bra, förlust med 1-3 men var inte vårt bästa spel vi stod mest stilla och sprang inte som vi borde gjort men vi få ta nya tag. Spelade själv inte så jätte mycket eftersom jag hade ont i båda vaderna, kännde det redan på uppvärmningen och sen så blev det inte mycket spel. Provade jogga idag för att se om de gått över men gick 2 minuter sen kom värken. Imorgon ska jag på massage och hoppas på att det kanske kan hjälpa lite, annars är det träning imorgon få se hur det blir med de. Ska ta med mig löparskor och jag ska göra något annat. Surt att det ska bli så nu när man är tillbaka och säsongen nästan är slut, men få hoppas på att det går över snabbt.

Annars en lugn dag, inget nytt.
Imorgon blir det massage och sen träning. Fredag ska jag se om jag kanske kan söka något jobb.

Nej om man skulle glo runt lite på nätet, innan sängen kallar..

Huvudvärk

2010-09-05 23:10:33
Allmänt

Klockan kanske inte är så mycket men det känns som sängen lockar ganska mycket eftersom huvudet bultar. Vet inte vad huvudvärken kom ifrån? Poff sa det så fanns den där helt plötsligt.

Imorgon väntas de jobb sökning, sedan träning på kvällen. Jag får väl ta och krypa ner i sängen och vila och till slut sova så att huvudvärken går över så att jag orkar söka jobb imorgon, ska upp hyfsat tidigt tar bussen 09:22.

Ja men god natt då.


Martina

Söndag

2010-09-05 13:12:52
Allmänt

Det var några dagar sen jag skrev några rader här i bloggen. Har inte hänt  så jätte mycket har bara tagit det lugnt. Igår kväll var jag hemma och David och hade det mys, åkte hem närmare småtimmarna och sov som en stock.
Idag har vi fint väder solen skiner och det är lite smått varmt, David kommer om en stund så ska vi fixa lite utskrifter och så. Vi ska väl även gå ut och gå en liten runda får passa på när solen är framme.

I veckan blir det träning, match, joggning runda, jobbsökning och umgås med David. Det är vad jag har planerat än så länge. Någon mer kanske dyker upp!!

Nej nu ska jag kolla lite på tv innan David kommer.


Martina

Halv död

2010-09-02 11:09:11
Allmänt

Tog lite sovmorgon idag, gick väl upp ungefär vid halv 11 tiden. Jag var bara tvungen att ligga i sängen och päsa lite efte matchen igår. Fick spela 90 minuter och var helt färdig efter att ha sprungit upp och ner. Aldrig kännt mig så trött pust. Men vi vann men 1-4 och det var rättvist tycker jag.
Idag ska jag bara vila och ta det lugnt, få se om jag lyckas ta mig ner på träningen ikväll.

Nej nu ska jag slappa och titta på tv, sen fixa mina ansökningar till jobbsökandet.


Martina

Match

2010-09-01 16:07:55
Allmänt

Nu drar jag ner till tuvan för borta match mot knäred!!

Puh

2010-09-01 14:24:39
Allmänt

Nu har jag precis klippt en liten del av gräset, puh det var jobbigt eftersom det var lite blött för solen har inte kommit dit ännu. Var inne en runda i stan innan idag på förmiddagen för att kolla skor med David, vi var i endel affärer men hittade till slut ett par som han kan springa i.

Vi var ute igår och sprang 3km, härligt att springa i en slinga i skogsparti. Känns fortfarande lite i låren men få hoppas på att det inte skall påverka matchen ikväll med B-laget. Samling halv 5 på tuvan så skall passa på att vila lite innan. Kolla lite på tv och bara vila upp mig hehe.

Imorgon ska jag förmodligen söka jobb, blev inget idag för att jag har inte hunnat haft annat att göra.
Nej nu ska jag vila lite, för sen blir de match!



Martina