På bättringsvägen!!

2010-12-16 13:02:42
Allmänt

Ja jag har som sagt varit sjuk nu i veckan troligtvis var det matförgiftning kanske? Åt kebabpizza i måndags och tisdagmorgon var inte så trevlig, man kan väl säga att toan var min närmaste vän. Så nu är jag på bättringsvägen och mår bättre, har dock inte kunnat äta så mycket en macka har jag ätit än så länge idag och en clementin.

Vädret ute idag är snöit, det snöar och blåser och har gjort nu i någon timme och kommer säkert att fortsätta att göra det ett bra tag. Har funderingar på att skotta ute men känner mig ändå inte så sugen kanske blir senare idag.
Vi håller på att renovera här hemma nu med tanken var att jag skulle hjälpa till men eftersom jag är sjuk nu och inte har någon ork i kroppen har jag inte gjort något. Kanske kan göra något ikväll eller imorgon få de blir annars.
Gick till macken innan och när jag kom hem var jag helt slut så vi få se vad jag orkar göra.

Nej nu ska jag hämta posten såg att den kom nu, vi hörs hej!!

En vecka

2010-12-07 13:54:29
Allmänt

Har gått sen det senaste inlägget skrevs här. Har väl inte hänt så mycket som vanligt lever som jag gjort den senaste tiden. Vi håller på att göra om här hemma är väl de nyaste anntar jag.
Idag har jag köpt pappaer till skrivaren så att jag kan förtsätta med mitt jobb sökande. Har sökt ett nu faktiskt vi får se vad som händer men har lite planer i alla fall som vi hoppas på ska fungera.

Ja nej nu hinner jag inte sitta här med, dammsugan nästa;)