Tisdag

2010-11-30 13:32:51
Allmänt

Vi kan alla garantera att det är vintern som har kommit till oss, det är inte mera än minus 7grader ute men känns som ännu mera, men det bero på den kalla vinden som blåser här ute. Dom sa igår på tvn att vi upplever det som minus 20grader och det kan jag förstå. Men det jag fryser om när jag är ute är aniktet o benen lite annars inte så farligt bara men är bra påklädd är de inte några problem.

Idag har jag i alla fall klippt mig är helnöjd faktiskt, man känner sig lite gladare fast man inte borde på något vis. Det är så många tankar som flyger runt i mitt huvud runt i flera varv och dom försvinner inte heller utan dom stannar kvar.

Men jag har några mål nu framöver som jag vill uppfylla som jag vill nå, jag bara måste annars vet jag inte vad. Då blir det bara ännu värre om jag inte når dit. Så jag ska kämpa även om jag ligger långt ner just nu i min motivation.

Lördagsmys

2010-11-27 18:02:26
Allmänt

Det är vad som står på listan inför kvällen en mysig lördagkväll. Just nu inväntar jag David hem till mig vi ska laga tacos och har mys. Har tänt lite ljus mysig stämning. Nu kom han:D

Fredag

2010-11-26 11:38:47
Allmänt

Usch jag har så svårt att komma upp på dagarna men det är inte så konstigt har man inget att gå till då går man inte upp man försöker men man kommer inte upp.
Idag är det i alla fall fredag och jag har äntligen fått mina pengar både från mammas jobb mer än jag trodde så det är kul, och sen från fk. Ska försöka hålla i dom nu så att jag har något att leva på, men jag har min systersfödelsedag nu snart och sen 1-2 små julklappar att handla men det går inte åt så mycket till de och jag vet nog redan vad jag ska köpa:).

Ska som sagt till Ullared idag en liten runda, min bror var där igår och vanade mig för att åka dig, "ta ditt sunda förnuft och stanna hemma" eller något liknande skrev han hehe. Men jag vet vad jag ska köpa så blir nog inte så farligt.

Funderar på om man kanske skulle äta tacos ikväll sedan också eller om det kanske blir imorgon vi få se vad klockan hinner bli och hur trött man är:).

Idag flyttade min kära bror till sin Gabriella i långsele, hoppas ni kör försiktigt i detta väder men det vet jag att ni gör:)

Nej nu är det dags att köra in maten i ugnen, för snart ska jag äta:)

Torsdag

2010-11-25 20:19:55
Allmänt

Dagen idag började med en snabbis runda in till stan, sen hem till david ta de lite lungt sedan var det dags för middag. Blev mycket vilande idag då jag kände mig lite krasslig men är lite bättre nu :).
Imorgon blir det en liten runda till Gekås faktiskt ska inhandla lite smått julklappar som jag såg fanns där till ett bättre pris. Är säkert sjukt mycket folk men det får gå endå. Jag hoppas även på att jag fått mina pengar imorgon kanske från mammas jobb också efter inventeringen om dom inte kommer nästa vecka...

Nej  nu ska jag fortsätta se på Robinsson.
Storebror och Gabriella ni får ta de lugnt upp imorgon på resan upp till Långsele:) Hoppas allt går bra:)

Onsdag

2010-11-24 11:56:12
Allmänt

Idag är det snö ute när man vaknar snöade igår kväll och det ligger faktiskt kvar nu, men det är inte mycket snö bara lite smått på marken. Jag hade hoppats på att jag skulle fått in mina pengar idag från Fk men så var inte fallet kommer väl imorgon för hoppningsvis. Tänkte ta en runda till stan men nu är de inte lönt när de klirrar tomt i kontot.

Jag har i alla fall gjort lite mackor som är inne i ugnen nu, ska käka de när David kommer. Blir nog att jag stannar lite längre idag tills han slutar tror jag, surfa runt lite och kollar lite jobb och företag känner jag att jag behöver göra.

Händer inte så mycket mera, är jobbigt att vara hemma varje dag jag vill ut och jobba och känna att jag gör något men det får väl ta en tid till då anntar jag. Det är bara så segt att gå hemma dag in och dag ut. blä.

Julafton börjar närma sig med små steg, jag ska inte köpa så mycket klappar i år för att jag inte har någon ekonomi, har köpt något litet till min bror blir något litet till syster också. Sen kom jag och pappa överrens om att inte ge något och mamma vet jag inte ännu. Viktigaste är att de små busungarna få, men deras julklappar är redan klara med, blir något litet till dom med:)
Ska vara med David på julafton har vi bestämt, blir jul här i Halmstad. Hans mamma ska iväg till Örebro men han ville inte med så jag erbjöd mig att vara med honom så han slipper vara själv:). Det blir första julen tillsammans faktiskt, vi har inte varit tillsammas annars på julafton så det blir mysigt:) BLir lite mat och så kanske vi bakar något gott vem vet:)

Nej nu kallar mackorna på mig hejhej

Blött...

2010-11-23 11:31:54
Allmänt

Idag är det en blöt dag, kommer ner snöblandat regn och de suger allt bli r blött.. Stod och väntade på bussen och hade allt detta mot mig vart helt blöt och byxorna usch kallt.. Men nu är jag inne i varmen i alla fall.
Händer inte så jätta mycket idag var på intersport en runda och snart ska jag göra mackor till David sen ska jag hem. Där får vi se vad som väntar blir väl att tvätta idag igen tror jag tog 3 maskiner igår blir väl idag med så jag får lite rena kläder, tvättar ju inte bara mina kläder utan allas självklart!!

Till helgen flyttar min bror till norrland, buhu tråkigt men skoj för honom:) men jag ska hälsa på om jag får hehe :)
Nej nu får jag smita vidare

Måndag

2010-11-22 11:14:11
Allmänt

Jag får börja med att säga Grattis till min bror som fyller år idag, hurra hurra hurra!! Hoppas du får en fin födelsedag!
Helgen har annars varit bra, fredags blev det pizza och slappekväll. I lördags var det tidigt morgon och ner till Helsingborg för cup, vi kom tyvärr inte vidare men kul var det!!
Igår var jag och mamma hos min kära bror och grattade honom och hade det kul med fika, wii och umgicks för fullt!!

Sov hos David inatt, så sitter nu här och väntar på honom till lunch. Var ute en sväng ner till båten för att hjälpa zinke med en sak, annars har jag inte gjort så jätte mycket mer än.
Blir väl hem sen måste tvätta lite känner jag kläderna börja försvinna tycker jag. Sen blir det väl inte mycket mer.

I veckan ska jag försöka vara aktiv svårt att vara de nu innan jul när allt är upptaget men man får väl göra sitt bästa och ändå fortsätta.

Nej nu ska jag surfa vidare, och ännu en gång Grattis Andreas:)

Fredag

2010-11-19 22:01:32
Allmänt

Idag har jag varit i stan med Nina hon hadlade lite julklappar sen tog vi en liten fika i stan mys mys...
Gick sedan till Maxi där mamma mötte upp mig där vi handlade lite, sen åkte vi hem och jag åkte sedan in igen till stan för att hämta zinkte, körde inom david där jag hoppade av. Drog och tvättade hans bil sen hem hit där det väntades pizza... Nu ligger jag själv i sängen och vilar, imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att åka ner till helsingborg för att spale cup blir skoj :D ah nej nu ska jag chilla vidare...

Torsdag

2010-11-18 18:37:16
Allmänt

Hos David nu, har ej sökt så mycket jobb i veckan har inte gått som jag planerat. Men få hoppas på andra saker istället:)
Igår var det Davids födelsedag, Grattis baby!!! Han fick massa saker till bilen bla tvättsaker från mamma och zinke, pengar av min kära far, och av min kalsonger och presentkort på bio :) Han vart glad:D

Har precis ätit varma mackor och ska snart sätta mig vid tvn. Ikväll blir det väl Robinsson, imorgon ska jag in till stan och möta Nina för en runda på stan sen åka och handla med min kära mor. Måste inhandla något till cupen på lördag vet dock ej vad jag ska ha med mig ännu??

Nej  nu ska jag springa till tvn..

Tisdag

2010-11-16 13:46:20
Allmänt

Det är som när man sitter ensam hemma mitt på dagen man undrar vad man gör med sitt liv? Tankarna snurrar runt och man undrar varför man bara sitter på röven utan att något händer? Visst jag söker jobb varje dag och försöker så gått jag kan, men jag har inte lyckats komma ända fram ännu....

Det är nu man saknar jobb, att få en inkomst att ha en egen lägenhet att bo i, att göra vad man vill hur man vill med den. Att gå upp varje morgon och göra det till en vana, att gå till jobbet och har en lunch rast. Små saker kan bli så stora och viktiga i ens liv.
Jag vill ha ett jobb så att allt runt om löser sig, så jag kan få ett eget boende och känna att jag har något eget.

Det börjar bli jobbigt och tråkigt att gå hemma utan jobb dag in och ut och bo hemma utan att kunna möblera hur du vill och bara vara. Jag vill att det löser sig nu, just nu men så enkelt är det inte som om man skulle trycka på en knapp. Vissa glider bara in på det dom vill och andra sliter som bara den utan att de ger så mycket resultat.

Jag har ett mål nu det är att jag ska få ett jobb så jag kan få en lägenhet innan sommaren kommer och jag hoppas verkligen att det går snabbare än så. Innan mars månad vill jag att det ska vara löst annars vlir det ett jobbigt halvår framför mig!!

Väntar fortfarande....

2010-11-12 11:22:41
Allmänt

på svar från 3 ställen nu, usch det är så jobbigt att bara gå hemma och hoppas men jag tror samtidigt att jag inte kommer få något av det tyvärr. För dessa ställerna är svåra att komma in på, men jag är nöjd att jag blivit utvald till intervju men sen så vill man även komma vidare ett steg till. Men vi få se och jag hoppas på det bästa i alla fall.

Har varit en runda i stan idag och gjort lite saker och nu är jag hemma hos David och sitter här och kollar runt lite.
Ska snart slänga in lite mat i ugnen så det är klart när han kommer på lunch.

Ikväll händer inte mycket blir väl lugnt som vanligt, sen imorgon har jag inte några direkta planer söndag blir det däremot träning!!

Onsdag

2010-11-10 10:04:19
Allmänt

Nu är det nya vecka igen dom bara springer förbi känns det som.. Förra veckan var jag på en intervju kändes inte så bra så tror inte det blir något med det väntar fortfarande på att de ska höra av sig.
Var även på en intervju igår min bästa hittills men vet att det är stor konkurans att komma in just på detta stället så tror inte de blir något där heller även om jag är nöjd med min insats. Har även en nu imorgon som jag håller tummarna på annars, känns som det går lite framåt och det lönar sig att ligga i. Så idag blir det hem och kolla vilka ställen jag ej sökt på och ta mig i kragen igen!!

Igår var jag annars på Gekås med mamma och David, hittade lite smått och gott och sååååå lite folk det var där, inte en ända kotte vart var alla? Kanske var det för att de hade varnat för snökaoset? Men vart var den snön kom några flingor när vi skulle hem men annars inget alls? Ja ibland stämmer inte vädret helt!!
Nu är jag klar med julklapparna till barnen iaf har något litet kvar bara har bestämt att dra in lite iår eftersom jag ej har den inkomsten som jag vill ha..

Är just nu hos David blir hem sen vid luchen och sätta mig och gå igenom ställerna, annars händer det inte mycket mera idag.. Imorgon är det torsdag då är det intervju sen blir det väl att försöka söka något jobb.. Sen kommer helgen inga planer ännu, på lördagen kommer min morbro hit och hälsa på lite och ska hjälpa mamma och zinke med en sak bara:) trevligt ett tag sen man sågs:)

Nej nu ska jag väl kolla vidare lite och sitta och funderar lite :)

Torsdag

2010-11-04 11:11:23
Allmänt

Näst sista arbetsdagen för denna veckan känns underbart men samtidigt trist på ett vis.. Man kan ju hoppas på att de blir mer nästa vecka. Nu ska jag snart in mot stan få se hur de går....
Dags att göra sig iordning hej hej

Onsadag

2010-11-03 13:20:16
Allmänt

Idag var det segt att gå upp när klockan ringde 04:25 usch ville bara sova vidare men det går inte när man ska jobba. Gick bra på jobbet rökna räkna räkna....
Efter jobbet åkte jag hem åt lite frukost sen degade jag lite i soffan innan det var dags att göra sig iordning för jobb sökning. Sökt på 5 ställen idag men ingen som varit i behov av folk.. ´Sen blev det hem till David för att hålla honom sällskap på hans lunch, på vägen hem åkte jag inom mc donalds för lite mat till mig så nu har jag precis ätit och funderar på att elda ska se om de finns något i källaren..

Har fått mina pengar idag äntligen yeah!! Nej om man skulle kolla läget i källaren för sen ska jag hämta mamma och sen handla!!

Jobb!!

2010-11-02 18:02:53
Allmänt

Nu är jag inne på min andra jobb dag denna veckan, inventerar på mammas jobb denna veckan.Lite smått tråkig tid att jobba 05:00-07:30 så väckarklockan ringer runt 04:15 på morgonen nice;)...

Är hos David för tillfället ska kolla på en film sen ska jag hem och göra min säng sällskap!!
Var hos natha i helgen trevlans var det där:)

Har varit duktig idag har jobbat, sökt jobb, tvättat, diskat och eldat det ni ;)

Nej nu ska jag se film...