Söndag

2011-04-17 17:45:50
Allmänt

Idag har vi hyfsat fint väder i halmstad önskar dock att det vore lite värmare, men den skulle väl dyka upp här i veckan om man kan lite på smhi.

Grillat idag, ovanligt eller ej? Även varit och kollat på soffor, vi hittade en som vi vill ha så den blir det. Jätte skön och inte för stor/liten blir nog perfekt.  Hittade även ett nytt tv bord som skall inhandlas sedan också kommer bli super.

Har väl inte gjort så jätte mycket mera, lagade god mat igår med efterrätt och allt underbart gott!!

Nu hade jag tänkt måla naglarna i en super härlig sommargfärg underbara är den!!

Lördag

2011-04-16 16:42:47
Allmänt

Deppigt väder idag. Det är molningt, grått och tråkigt. Usch man blir så deppig när detta vädret tittar hit.
Jag vill ha sol och värme så att man blir lite gladare och piggare.

Händer inte så jätte mycket idag, blir att laga mat ikväll i alla fall. Bakad potatis med egen marinerad kycklingfile, mumma för detta!! Dock ska jag äta hasselbackspotatis (tror jag det heter) för att jag inte är helt 100 på att jag äter bakad potatis.

Har inte gjort så jätte mycket mera än att vi grillade lite igår. Blev lite kött, korv och hamburgare med friterande pommes. Underbart gott!! När grillningen sätter igång då är våren och sommaren här..

Har nästan målat klart möblerna också blir att ta stolarna en gång till bara så skall det nog vara klart sedan.

Som svar till min kära bror så sålde jag hela gruppen för 3000kr, kunde inte fått mera på grund av alla klösmärkerna som blev efter att den stod hemma hos mormor. Så nu kollar jag runt efter nya soffor tror jag hittat en på blooms. Men det köper vi inte fören vi har lägenheten

Har även slängt högtalarna till hemmabiot för att dom var sönder och lite annat smått och gott.

Fick deklarationen i veckan också, underbart att läsa att man ska få tillbaka 9488kr härligt!!!
Den underbara nyheten få avsluta detta inlägget!!

Tisdag = Regn

2011-04-12 18:26:26
Allmänt

Regn och regn och åter regn. Ja det kan man säga är vad vädret hade att erbjuda idag. Hela dagen har det regnat och regnat. Trist och tråkigt väder tycker jag allt. Men någon dag skall det komma sådant väder också.

Vad har annars hänt sedan uppdateringen.
I fredags var vi på grådskampen med laget, hade det väldigt trevligt med mat och riktigt kamp mellan lagen. Dock kom det laget jag var med i sist, men någon skall gör det med. Vi hade i alla fall kul.

Lördagen vart det jobb som gällde, satt i kassan och hade det trevligt, blev även lite ute i butiken för att sätta ut nya etiketter.

Söndagen var det bara slappe söndag som gälldet, har även hunnit med att grilla underbart gott!!

Har även sålt soffan som vi hade i Malmö. La ut den på blocket och trodde aldrig att någon skulle nappa på den för 3000kr, men vips så dagen efter ringde en ung kille och ville komma och kolla. Han kom igår och köpte den. Hur nöjd som helst är jag och lite förvånad samtidigt.
Soffan hade klösmärken på sig på alla delar och lite skrapmärken som blev efter att den stått hemma hos mormor, men han verkade inte bry sig och pungade ut 3000kr. Dessa pengar går självklart till en ny soffa som skall införskaffas när en lägenhet är fixad!!

Jag håller även på att "renovera" om köksbordet och stolarna målar och har mig, kommer bli bättre än innan!!

Det är väl det som hänt, om någon vet någon lägenhet eller så är det bara att hojta till!!:)
Nu blir det snart dags för en liten film och så efter en trevlig eftermiddag:)

Torsdag

2011-04-07 09:41:00
Allmänt

Torsdag morgon, solen skiner lite smått men de ska väl bli bättring på det om man läser på smhi:s hemsida.
Dock ska det blåsa, men det är inget ovanligt om man bor här i Halmstad då är man van vid blåst.
Idag ska jag åka hem lite, är oftast hos David nämligen så nu blir det hem lite till mamma. Hade tänkt att måla stolarna där hemma eftersom det skulle bli så bra väder. Från bruna till vita.
Sedan får man inhandla svart tyg till att klä om dom också. Kommer bli så bra kan se det framför mig.

Ska nog även ta och fota soffan ska försöka sälja den om någon vill ha den villsäga, vi funderar nämligen på att köpa en ny. Dock finns både för och nackdelar med att ha kvar den.

Den är så mjuk och skön att sitta i så man vill inte gå upp, inte alls sliten. Dock tar den stor plats och är kanske inte så jätte fin jämfört med sofforna idag som man vill ha. Så vi få se..
Är de ingen somvill köpa den har jag en annan plan på vad jag ska göra med den.

Imorgon är de helg och då väntas det träning, mat och aktivitet med laget ska bli skoj.
Lördag väntas det jobb ska med bli kul, skönt att käna lite pengar och känna lite nytta, underbart!!

Nej nu blir det en titt på Big brother innan zinke kommer och hämta mig:)


Onsdag

2011-04-06 16:37:54
Allmänt

Idag ringde klockan tidigt, det var dags att gå upp och ta sig en dusch för att sedan ta sig vidare till massagen. Den gjorde inte lika ont idag kändes bättre i kroppen att jag fått ut måna knutor sen förra gången men har forftarande många kvar.
Lovade både mig och massören att jag skulle bli bättre på att strecka ut mina muskler på så sätt hjälper jag mig själv välidgt mycket. Inte bara efter träningen utan till vardags också.

Åkte inom hemköp på hemvägen för att inhandla lite till tacosen jag lagade till mig och david på lunchen. Riktigt smarrigt om jag får säga det själv, men det är väl inte ofta man misslyckas med tacos?

Har inte gjort så jätte mycket mera, skulle tränat idag men blir tyvärr inte så nu. Blir träning, mat och aktivitet på fredag med laget istället:).
Lördag är det dubbel match men kan tyvärr inte vara med på dom eftersom jag ska jobba. Men det kommer flera tillfällen som sagt.

Inför morgondagen har jag inte några direkta planer, få se vad som dyker upp. Måste måla om de 2 stolarna och bordet hemma snart, har bara gjort 2 stycken vita så är lite kvar. Men det får göras när solen tittar fram så man kan vara på altanen i värmen.

Tisadag

2011-04-05 11:41:35
Allmänt

Nu så ska jag snart ta och laga lite mat, eller laga och laga ska göra korv med bröd. Var längesedan och är faktiskt lite smått sugen går snabbt och lätt.
Sen blir det att ta det lite lugnt för sen ska jag iväg och jobbar, har stängning idag. Jobbar 16-21 så vi få se hur detta går och hur det går till när man stänger butiken där.

Imorgon ska jag på massage sen blir de träning förhoppningsvis om man kan röra sig efter massagen.
Helgen blir det träningsläger på tuvan och lite aktiviteter och sen blir det jobb på lördagen så kan ej vara med på matcherna där dock. 

Nej om man skulle ta och göra lite mat nu för snart kommer david på lunch och då måste det vara klart!!

Måndag

2011-04-04 16:03:49
Allmänt

Måndag idag och jag har fått  höra från min kära storebror att jag ska ta och uppdatera lite i min blogg så att jag får väl ta och lyssna lite på honom.. Tycker väl själv att det behövs en uppdatering, har inte haft så bra tillgång till nätet eller dator nu på ett tag.

Har som sagt haft praktik i 1månad på Willys slutade den i torsdags och har haft det riktigt kul och lärorikt. Lärt mig endel sånt som jag inte kunde och sånt som jag fått bättra på min erfarenhet på.
Fick ett samtal idag på morgonen 8:30 från willys där dom undrade om jag kunde komma in och jobba så de var kanon. Gick snabbt från praktik till jobb där.
Så imorgon blir de jobb också, sen har jag fått några till tider som förhoppningsvis blir mera sen innan sommaren. Men härligt att jag fått några nu i alla fall.. Tummen upp för detta!!

Träningsmatcherna har dragit igång nu också, spelade i lördags slutade 0-0 mot snff.  Slutade även med ett sönderskrapat knä och rejält blåmärke och skrapsår på vaden. Inte det allra skönaste när man sen ska ställa sig i duschen och det svider sönder än.

Annars har det inte hänt så jätte mycket är underbart väder ute solen skiner och det är hyfsat varmt.
Är även allsvensk premiär idag på råsunda ett derby dessutom, hade inte varit helt fel att vara där.

Annars idag händer det inte allt för mycket ska se om jag kanske kan kolla igenom lite på nätet angående jobb sen. Ska hämta david på jobbet snart så få bli lite senare i så fall.